Lélegzetelállító tájak Svájcban, ahol vonaton, vízen és levegőben is utazhatsz, 6 félpanzióval, buszos utazással

Ajánlat kód: 33224
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

334.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33224

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj varázslatos hegyek és völgyek között Svájcban, próbáld ki a Gleccser Expresszt és egy fantasztikus felvonót egy felejthetetlen utazáson!

Időpontok

  • Május 19 - 24.: , 334.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható telefonon
  • Fel- és leszállási lehetőséget 16 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők: kb. 254 Frank
  • Utasbiztosítás

Felár

  • Egyágyas szoba felára 74 000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED / PÉCS / DEBRECEN – BUDAPEST – STEYR

Ingyenes kora reggeli transzferek indulnak Szegedről, Debrecenből, és Pécsről Budapestre. Mindhárom útvonalon további felszállási lehetőségeket biztosítunk. A fővárost elhagyva hegyeshalmi határátlépéssel érkezünk Ausztriába. A déli órák­ban egy történelmi hangulatú folyóparti kisvárost, Steyrt keressük fel, melynek pazar épületei, ódon sikátorai mindenki tetszését elnyerik. Városnézésünk után az Alpok többezer méte­res hegyei közt haladva gyönyörködhetünk a tájban. Este érke­zés az Innsbruck közeli szállodánkhoz. Vacsora.

2. NAP: TIROL – SVÁJC – GLECCSER EXPRESS

Reggel indulunk Svájcba. A kantoni fővárosba, Churba érve sza­badprogram a Glacier Express indulásáig. Ezt követően kb. 3 órás vonatozáson veszünk részt a világ leglassúbb expresszével. Az elnevezését a különlegessége miatt kapta. A vonatozás ele­jén az Elő-Rajna szurdokában haladunk, ahol lenyűgöző szikla­formák szegélyezik a folyóvölgyet. Tovább haladva Svájc egyik legszebb hegyi szakaszán haladunk keresztül. Feljutunk 2.033 m magasra is. A zöldellő völgyek után hófödte hegycsúcsok, mere­dek hegyoldalak, vízesések, viaduktok, hidak, virágzó rétek tar­kítják utunkat. Természetesen településeket is érint a vonat, mely során gyönyörködhetünk a hegyoldalakon épült többszáz éves, fából készült házakban. Svájc legnépszerűbb hegyi vasútja, a Glacier (Gleccser) Express több szakaszban épült. A tel­jes útvonalon 1930. június 25-én indult meg az első vonat. Azért is különleges a Gleccser Express, mert olyan területeket is érint, melyeket gépjárművel nem tudunk bejárni, és a vonat óriási panorámaablakai biztosítják a tökéletes kilátást. Andermattban szállunk le a vonatról, itt már várni fog bennünket autóbuszunk. Folytatjuk utunkat szállásunkhoz, ahol vacsorával várnak ben­nünket. Szállodánk Aigle közelében, csodálatos környezetben, több mint 1.000 m magasságban lesz (3 éj).

3. NAP: GLACIER 3000 – GSTAAD

Reggel a környéken kezdjük túrázásunkat. Svájc egyik legmoder­nebb hegyi felvonójával (fizetős) jutunk fel a 3.000 m magasan lévő gleccserhez. Itt nemcsak a látvány lenyűgöző, mivel köröt­tünk minden hóval borított, hanem több különlegességet is ki lehet próbálni: pl. bobozás, séta a gleccseren. Az élményt még azzal is fokozták, hogy pár éve átadtak egy függőhidat, mely 3.000 m magasságban van. A bátrabbak át is tudnak menni rajta, jutalmuk a lenyűgöző panoráma a híd végén lévő kilátóból, ahonnan tiszta időben az Alpok több 4.000 m-es csúcsa látszik. Akik nem vállalkoznak erre a sétára, azok is gyönyörködhetnek – jó idő esetén –, a környező többezer méteres hegyekben, mert Svájc szinte összes jelentős csúcsa látható innen. A hegytetőn, a gleccseren kb. 1 órás sétával eljuthatunk egy fantasztikus kilá­tóponthoz, ahonnan a Mont-Blanc is látható. Fontos a vízhat­lan cipő és a megfelelő öltözet. Várható hőmérséklet: kb. 10 °C. Délután l’Etivaz érintésével – mely a svájci sajtkészítés egyik ismert települése –, Közép-Svájc leggazdagabb vidékére buszo­zunk. A hőlégballonozás világcsúcsa által híressé vált Chateau d’Oex települést érintve a milliomosok városába, Gstaadba érke­zünk. Sétálunk a központban, mely során megtekintünk néhány számunkra is ismert személy házát, majd lefényképezhetjük a fényűző Palace Hotelt. Szállás, vacsora, mint előző nap.

4. NAP: MONTREUX – CHILLON – VILLARS

A reggeli indulás után először a híres üdülőhelyet, Montreux tekintjük meg. A város jazzfesztiváljáról is híres. Séta a hangulatos tóparton, melynek során a nevezetes kaszinót is láthatjuk. Amennyiben nincs bent rendezvény, a híres épületet belülről is megcsodáljuk. Folytatjuk utunkat a Genfi-tó mentén és a tóparton található Chilloni várat keressük fel, mely Svájc egyik legjelentősebb középkori emléke. Délután megyünk vissza a hegyek közé. Látványos úton érjük el Villars városát, mely egy kedvelt svájci csokoládé névadója is. A mesés környezetben lévő városka hegyeire fogaskerekű kirándulóvonat is közlekedik. Akinek kedve van, ezt is kipróbálhatja. Fent, közel 1.800 m magasságban lesz lehetőség sétálni, közben egy apró tengerszemet is megkerülhetünk. Tiszta időben innen is jól láthatóak a Francia-Alpok vonulatai a Mont-Blanc csúcsával. Késő délután visszaindulunk szállásunkra, vacsora.

5. NAP: THUNI-TÓ – TIROL

Reggeli után indulunk Thunba. Itt hajóra szállunk és közel egy órát hajókázunk az ország egyik legszebb fekvésű taván, a Thuni-tavon. Nagy élmény látni a környező 3-4.000 m magas hegyeket, a szépen gondozott tóparti hegyoldalakat, városokat, és élvezni a hajókázás kellemes élményét. Spiezből bus­szal folytatjuk utunkat. Délben megállunk Interlakenben, mely Svájc egyik legkülönlegesebb fekvésű városa, mert tiszta időben innen jól látható a Jungfrau hegye. Itt a szabadidő alatt lehet ajándékokat vásárolni, és ebédelési lehetőség is lesz. Ezt köve­tően a Lindt csokoládégyár üzletébe megyünk, mely Svájc egyik legismertebb márkája, itt válogathatunk a finomságokból. Ausztriába érve átszeljük Vorarlberget, majd az Inn völgyében haladva az esti órákban érkezünk a Tirolban lévő szállodánkhoz.

6. NAP: TIROL – RATTENBERG – BUDAPEST

A sok természeti szépség után jöjjön egy kellemes kisváros, a parányi, középkori hangulatú Rattenberg. A város az üvegmű­vesek ausztriai központja. Végig sétálunk a főutcán, ahol az üzletek telis-tele vannak színes üvegből készült dísztárgyakkal, ékszerekkel. Kicsi, de mégis varázslatos várost ismerünk meg a rattenbergi sétánk során. Programunk után hazafelé indulunk. Hegyeshalmi határátlépést követően, Budapestre érkezés 21 óra körül. Ezután mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Lélegzetelállító tájak Svájcban, ahol vonaton, vízen és levegőben is utazhatsz, 6 félpanzióval, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére