20.000 Ft helyett 6.990 Ft: Hajszerkezet-újraépítés a töredezett, vékony szálú haj megmentője, világújdonság a Fortuna Gold’n Beauty Szalon fodrászatán

Fortuna Gold'n Beauty Szalon
1 5
3.5 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

6.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 65% 13.010 Ft
Fortuna Gold'n Beauty Szalon
06 1 611 9671
www.fortunaszepsegszalon.hu/

Akció Leírása

Kezelés a gyönyörű egészséges hajért, világújdonság a fodrászatban!

Az ajánlat tartalma

  • Hajszerkezet-újraépítés a Fortuna Gold’n Beauty Szalon fodrászatán

A kezelés során használt keratin és hyaluronsav erősíti és azonnal feltölti a sérült, roncsolt hajszerkezetet. Lépésről lépésre erősíti a károsodott hajat, plusz életerőd ad az egészséges hajkoronának, hogy az fényes, erős és gyönyörű maradjon! A Fodrászat laboratóriuma megalkotta a speciális peptidet. amely a beépül a hajba és a sérült területeket olyan hatóanyagokkal tölti ki, amelyek belülről rögzítik a hajszerkezetet. A regeneráló molekula kapcsolatba lép a hajban természetesen jelen lévő vízzel, feltölti tápanyagokkal, majd kitágítva azt egy új, háromdimenziós hálózatot hoz létre, ezzel téve erősebbé és dúsabbá a hajat.

Az ég nem áldott meg erős és dús hajkoronával? Az évek múlása, a festés, vasalás és a dauer elvékonyította, töredezetté tette a hajszálaidat? Ne csüggedj, a megoldást elhoztuk Neked! A gyenge, vékony hajszálak gyors meggyógyításának és megerősítésének a leghatásosabb módszere a különleges minőségű, növényi kollagéneket tartalmazó koncentrált hajápoló pakolás, amely mélyen beépül a hajszálaidba, ezáltal azok újra ragyogóak és egészségesek lesznek!

A kezelés különösen ajánlott a vékony szálú, gyenge hajszálaidra, hiszen látványos gyorsasággal állítja helyre és varázsolja puhává a hajfürtjeidet. A kollagén helyreállítja, nagymértékben erősíti, regenerálja a haj belső szerkezetét. A kezelésnek köszönhetően hajad erőt kap, a lapos, száraz, legyengült hajszálakat pedig örökre elfelejtheted!

Fortuna Gold’n Beauty Szalon

A XIII. kerületi Fortuna Gold’n Beauty Szalonban mesterfodrászok szépítik meg hajadat és készítenek Neked csodálatos frizurát, de találsz kozmetikai szolgáltatásokat is, zsírbontást és különféle masszázsokat is, vagyis tetőtől-talpig, illetve testileg és lelkileg is megújulhatsz, feltöltődhetsz.

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hajszerkezet-újraépítés a Fortuna Gold’n Beauty Szalon fodrászatán

Fontos

Beváltható: 2018.09.12.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 430 1318 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére