Rosaceák, seprűvénák kezelése RBS-C rendszerű vascularis kezelőgéppel, 60 percben a budai Relax Spa szalonban

Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
1 5
4.3 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

10.000 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
20.000 Ft 50% 10.000 Ft
Relax Spa Életmód és Fogyasztóközpont
Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257
www.facebook.com/pages/Beauty-Zone/452479151502907

Akció Leírása

Szabadulj meg azonnal a kellemetlen rosaceától és seprűvénáktól a Relax Spa szalonban!

Az ár tartalmazza

  • Rosaceák, seprűvénák kezelése RBS-C rendszerű vascularis kezelőgéppel
  • Időtartam: 60 perc

Ezek a bőrproblémák sajnos egyre gyakrabban előfordulnak az orron, orcákon, állon, homlokon, combokon, bokán. Bőrpírral kezdődik, majd az idővel állandósul az elváltozás. Előrehaladottabb stádiumban az erek megpattannak, egyre inkább láthatóvá válnak és igencsak kellemetlen esztétikai problémát okozhatnak, megkeserítve a páciens mindennapjait.

Az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, RBS-C rendszerű vascularis kezelőgép azonnal eltünteti a kitágult ereket!

Hajszálértágulat RBS kezelése

A kezelés egyedülálló módon a mikrohullámot használja fel a kezelésre, amely magas frekvenciájú energia felhasználásával hő hatást fejt ki az erekre, tehát termo koaguláció révén hat. Alkalmas a 0,3 mm átmérőjűnél kisebb vénák kezelésére is, a legérzékenyebb és nehezen kezelhető területek szintén elérhetőek a segítségével.

A RBS kezelés egy tökéletesen szigetelt nagyon vékony tűvel történik, amely a hőenergiát kizárólag a kezelt érbe vezeti, ezáltal a bőrt és a környező szöveteket megvédi a hőhatástól. Az eljárás szinte fájdalommentes és (más eljárásokkal ellentétben) bármely testrészen elvégezhető, beleértve az arcot, a térd és boka környékét, amelyet egyébként szinte lehetetlen kezelni. A kezelés után nincs szükség szorítókötés alkalmazására, a kezelt páciens 15 perc múlva végezheti mindennapi tevékenységeit, beleértve a testmozgást is.

Forradalmian új technika, amelyet érsebészek fejlesztettek ki hajszálerek, teleangiectasia, psoriasis és rosacea kezelésére.

A kezelés után néhány napig az esetek egy részében bőrvörösség, piros folt alakulhat ki a kezelt területen a vörösvértestek szétesése miatt, amely 48-72 órán belül elhalványul, komplett módon 4-12 hét alatt távozik el. A kezelt területen heg, pigmentáció nem alakul ki, mikro hegképződés fordul elő, de néhány nap múlva a bőr ebben az esetben is simává válik. A kezelés ezek alapján biztonságos, gyors, szinte fájdalommentes és kiemelkedően hatásos!

Relax Spa

A II. kerületi, budai Relax Spa szalon elsősorban arról nevezetes, hogy munkatársai kidolgoztak egy fantasztikusan hatékony, kombinált fogyasztókezelést, amely különféle technológiák optimális, együttes használatával személyre szabottan fejti ki hatását. Az alakformáló kezelések mellett különféle masszázsokat is kipróbálhatsz barátságos környezetben, s természetesen a legmodernebb kozmetikai eljárásokkal szépülhetsz és fiatalodhatsz.

Legyen szép napod!

Fazekas utca 22 Budapest 1027
06 (30) 565 8257

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Rosaceák, seprűvénák kezelése RBS-C rendszerű vascularis kezelőgéppel, 60 percben a budai Relax Spa szalonban

Fontos

Beváltható: 2020.06.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (30) 565 8257 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére