2.490 Ft helyett 1.590 Ft: Szénafüvek gyógynövényes sópárna 4 féle gyógynövénnyel a jó alváshoz

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

1.590 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
2.490 Ft 36% 900 Ft

Akció Leírása

SZÉNAFÜVEK GYÓGYNÖVÉNYES SÓPÁRNA 4 FÉLE GYÓGYNÖVÉNNYEL 1 DB

A szénafüvek sópárnában az erdélyi kősó mellett a citromfű idegerősítő-nyugtató, a levendula mély alvást biztosító, a kamilla gyulladáscsökkentő- légúttísztító, a borsmenta légúttisztító és köhögéscsillapító hatása miatt kapott helyet a gyógynövény keverékben. A gyógynövénykeverék átütő illata segít nehézlégzés esetén, szervezetedre üdítő, frissítő hatást gyakorol. Külsőleg alkalmazva kitűnő rovarcsípések, viszketések kiegészítő kezelésére is.

A citromfű, levendula, kamilla és borsmenta keverékben alkalmazva egymás hatását erősíti, sóval kiegészülve pedig fokozódik ez az egyedi hatás.

Nyugodtabb leszel tőle, mert segíthet leküzdeni alvászavaraidat, fejfájásodat, migrénedet enyhítheti, légzésedet könnyítheti, allergiás, asztmatikus jellegű panaszaidat csökkentheti, ízületi-, izomfájdalmak, rándulások és görcsök esetén segíthet az ellazulásban, gyors segélyt nyújt ha megcsíp a bogár.

Töltet: 500 g (±10%)

23 *18

Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Szénafüvek gyógynövényes sópárna 4 féle gyógynövénnyel: a citromfű idegerősítő-nyugtató, a levendula mély alvást biztosító, a kamilla gyulladáscsökkentő- légúttisztító, a borsmenta légúttisztító és köhögéscsillapító hatása miatt kapott helyet a gyógynövény keverékben. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére