3=4 akció! 5 nap wellness 2 főre a Kehida Termál Hotelben****, félpanzióval, gyógy- és élményfürdő használatával, gyermekeknek animációval

Ajánlat kód: 33068
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

63.600 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33068

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Töltődjetek fel 5 napos (4 éjszaka 3 éjszaka áráért!) wellnesszel Kehidakustányban, a Kehida Termál Hotelben****!

Felhasználható

  • 2019. december 22-ig, elő- és utószezonban, vasárnapi, hétfői érkezéssel (kivétel: kiemelt ünnepnapok, iskolai szünetek)

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállás
  • Félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora) a Deák Étteremben
  • Fürdőköpeny és strandtörülköző használata
  • Gyógy- és élményfürdő használata nyitvatartási időben
  • Szauna oázis használata nyitvatartási időben (finn szaunák, aroma- és zeneterápiás kabin, gőzfürdő, infra kabin, pezsgőfürdő, Kneipp taposó)
  • Kardiofitnesz-terem használat, asztalitenisz
  • Gyermekeknek egész napos animáció a Csemete Kuckóban
  • WiFi használat a Kehida Termál Hotel**** szobáiban és a Hertelendy Ház**** épületében
  • A Hertelendy Ház**** vendégei számára a ház saját wellness centrumának használata (infra kabin, finn szauna, pezsgőfürdő, kardiofitnesz-terem)
  • Sorompóval zárt parkoló

Az ár nem tartalmazza

  • IFA 300 Ft / fő / éj (18-70 év)

Felár

  • Egyágyas felár 18.000 Ft

Kehidakustány évről évre népszerűbb fürdőváros, ami nem csoda, hiszen a termálvíz sokrétűen használható, a fürdő medencéi pedig minden korosztály számára felhőtlen szórakozást nyújtanak. Nincs messze a Balaton sem, így egy-egy szép kirándulást is érdemes beiktatni a pihenésbe!

Kehida Termál Hotel**** Kehidakustány

A négycsillagos Kehida Termál Hotel különlegessége, hogy közös épületben található a Gyógy- és Élményfürdővel, így a vendégek akár fürdőköpenyben és papucsban is átsétálhatnak.

A változatos élménymedencék és strand miatt a fürdő gyermekes családok közkedvelt úti céljává vált, amelyet kiválóan kiegészítenek a hotel bababarát szolgáltatásai. Kiemelten gondoltak a legapróbb vendégekre – kényelmüket etetőszékkel, babággyal, pelenkázóval, fürdetőkáddal, cumisüveggel, bébiétel melegítővel, zsámollyal, bilivel, WC szűkítővel, bébiőrrel, babakocsival biztosítják. A Csemete Kuckó a hét minden napján játékokkal, kézműves foglalkozásokkal várja a kicsiket.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 nap wellness 2 főre a Kehida Termál Hotelben****, félpanzióval, gyógy- és élményfürdő használatával, gyermekeknek animációval

Fontos

Az utalvány megvásárlása nem egyenértékű a foglalással. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után érvényesítsd az utalványod emailben, az utazas@netida.hu címen.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére