4 órás glicerines átlátszó szappankészítő tanfolyam a Viki Tanodában – készíts különböző színű és formájú, változatos szappanokat!

Viki Tanoda
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Előleggel:

1.390 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
19.000 Ft 71% 13.510 Ft
Viki Tanoda
1066 Budapest, Dessewffy utca 53.
vikitanoda@gmail.com
06 50 121 2520
vikitanoda.gportal.hu/

Akció Leírása

Engedd szabadjára a fantáziádat, készíts színpompás szappanokat akár gyógynövények felhasználásával a Viki Tanodában!

Az ár tartalmazza - A kupon teljes ára 5.490 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.390 Ft, a fennmaradó 4.100 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Glicerines átlátszó szappankészítő tanfolyam a Viki Tanodában
  • Időtartam: 4 óra

A tanfolyamon megtanulhatod, hogyan készíts szórakoztató, vizuálisan lenyűgöző szappanokat előre elkészített alapokat, színeket és illatanyagokat használva.

A legmodernebb szappanok széles skáláját hozhatod létre a technikák széles választékával, a rusztikus természetes szappanoktól a szemet gyönyörködtető szappanokig, amelyeket a gyerekek és felnőttek is szeretnek.

Megtanulhatod az átlátszó szappan készítésének fortélyait. A tanfolyam alatt elsajátítható a hideg és a meleg eljárással készült szappankészítés. A kellékeket és a szaktudást biztosítják számodra, majd ezen ismeretek tudatában elkészítheted saját magad szappanját.

Az alapokat megmutatják, a díszítés és a forma rád van bízva. Mindegyik szappant, amelyet elkészítettél, azonnal haza is viheted. Készíthetsz egyszerű illatos és színezett szappanokat, vagy formás szappanokat vagy igazán különleges szappanokat.

Gyógynövények széles skálája közül lehet válogatni, vagy különleges kiegészítőket is lehet hozzáadni!

Viki Tanoda

A Viki Tanoda 10 éve foglalkozik természetes kozmetikumok gyártásával és az ez idő alatt szerzett tudást szeretné veled is megosztani. Többféle tanfolyam közül lehet válogatni a kezdőtől a haladó szintig. Ma már sokan megválogatják, hogy mit esznek, hogyan élnek és milyen kozmetikumokat hasznának. A résztvevők egészen az alapoktól elsajátíthatják a szappan- és a krémkészítés fortélyait, amelyeket csak természetes alapanyagokból állítanak elő tartósítószerek és színezékek nélkül.

Legyen szép napod!

1066 Budapest, Dessewffy utca 53.
vikitanoda@gmail.com
06 50 121 2520

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 órás glicerines átlátszó szappankészítő tanfolyam a Viki Tanodában

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2021.03.11.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (50) 121 2520 • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére