4 napos városnézés Pünkösdkor Moszkvában repülőjeggyel, reggelivel, helyi buszos közlekedéssel, idegenvezetéssel, kirándulásokkal

Ajánlat kód: 33294
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

166.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33294

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Éld át Pükösdkor az ezerszínű Moszkva mindennapjait, látogasd meg a leghíresebb látnivalókat profi idegenvezetés mellett, s ismerkedj az Aranygyűrű néven híressé vált területtel az orosz főváros közelében!

Időpont

  • 2020. 05. 29.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyet Budapest – Moszkva – Budapest útvonalon
  • Utazást a körutazáson légkondicionált orosz autóbusszal
  • 3 éjszaka szállást 3*-os szálloda 2 ágyas, zuhanyzós / WC-s szobáiban
  • Reggelit
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Helyi és magyar nyelvű idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Orosz vízumdíjat: kb. 19.025 Ft / fő (Az ügyintézését irodánk végzi!)
  • Vízum ügyintézési díját: 5.000 Ft / fő
  • Repülőtéri illetéket: kb. 59.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • Belépőjegyek, előzetes foglalások, hajókázás és fülhallgató árát: kb. 150 € / fő
  • Borravalót / szervízdíjat az orosz gépkocsivezetők és helyi idegenvezető részére: 10 € / fő
  • 15-19 fő indulása esetén a 11.500 Ft-os / fő felárat
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett utazás során felmerülő, egyéb személyes jellegű költségeket

Felárak

  • Félpanzió: 18.700 Ft / fő
  • Egyágyas felár: 38.000 Ft

Program

1. nap: Budapest – Moszkva

Elutazás repülővel Budapestről közvetlen járattal Moszkvába. A település a XII. században még csak előretolt védelmi állás volt, de a XX. században már a világ kb. egyhatodát irányította. Autóbuszos városnézés keretében első ismerkedés a kb. 12 millió lakossal bíró orosz fővárosban. Rövid pihenő a Veréb-hegyen (egykor Lenin-hegy) található kilátónál, ahonnan remek panoráma nyílik az új és régi területekre, valamint az egykori Lomonosz Egyetem épülettömbjére. Látogatás a XVI. század elején alapított Novogyevicsij egyházi központban, melynek temetőjében közismert személyiségek (pl. Csehov, Gogol, Prokofjev, Mojszejev, Bulgakov, Saljapin, Raisza Gorbacsova, Jelcin, Koszigin stb.) nyugszanak. Szállás Moszkvában.

2. nap: Moszkva

Látogatás a Megváltó Krisztus Székesegyházban, melynek eredeti épületét 1931-ben felrobbantottak. A ma látható székesegyházat a XX. század végén építették újra azon a helyen, ahol uszoda működött a közbeeső időben. A Kreml a cárok megerősített lakóhelye, az egykori Szovjetunió centruma, az orosz elnök rezidenciája és hivatalának központja, azaz az államhatalom jelképe. A séta során csak az engedélyezett területeket tudjuk felkeresni. Itt látható a Cár-ágyú, a Cár-harang, valamint a Székesegyháztér templomai, ahol elsősorban az Uszpenszkij- és Arhangelszkij Székesegyházakat keressük fel. A programból nem maradhat ki az Állami Fegyvertár, melynek gyűjteményében az orosz fejedelmek és cárok által felhalmozott kincseket láthatjuk. Délután látogatás az 1856-ban alapított Tretyakov Képtárban. Kb. 1 órás hajózás során a Moszkva folyóról is képet kapunk a belváros, valamint a Kreml mentén található műemlékekről. Szállás Moszkvában.

3. nap: Moszkva

Délelőtt látogatás a XIV. században alapított Andronyikov Kolostorban. Az egyházi központ egyik legfontosabb érdekessége Andrej Rubljov alkotása. A XV. század elején a katedrálisban készültek a híres festő freskói, ikonjai, amelyre az aprólékos kidolgozottság, valamint a harmónia jellemző. A Moszkva belvárosba visszatérve láthatjuk a Színház téren a híres Nagyszínházat és Kisszínházat. Látogatás a Vörös téren található Vaszilij Blazsennij Székesegyházban. A különleges szépségű templom a XVI. században nyerte el végleges formáját. Egyéni séta, szabadidő a híres Régi Arbat utcában. A XIX. században az utca a művészek, zenészek, költők, írók, értelmiségiek törzshelye volt. Napjainkban üzletek, kávézók, éttermek várják a turistákat. Szállás Moszkvában.

4. nap: Szergijev Poszad – Moszkva – Budapest

Kirándulás az orosz főváros környékére. A híres „Aranygyűrű” egyik legkedveltebb turisztikai célpontját a szovjet időkben Zagorszk néven találhattuk meg a térképeken, útikönyvekben. Napjainkban Szergijev Poszad a település neve. A város leghíresebb látnivalója a Szentháromság–Szergej kolostor, ahol az orosz építészet és ikonfestészet fejlődését követhetjük nyomon. Délután szabadidő a GUM Áruházban, ahol napjainkban a legismertebb világmárkák üzleteit is megtalálhatjuk, vagy a Vörös teret és környékét egyénileg fedezhetjük fel. Este transzfer a repülőtérre, hazautazás. Érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

4 napos városnézés Pünkösdkor Moszkvában repülőjeggyel, reggelivel, helyi buszos közlekedéssel, idegenvezetéssel, kirándulásokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére