177.000 Ft helyett 138.000 Ft: Tengerparti nyaralás Olaszországban velencei kirándulással, 6 nap / 5 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással

Ajánlat kód: 32154
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

138.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32154

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Nyaraljatok júniusban az olasz Adrián, Riminiben, s kiránduljatok el Velencébe és Ravennába is!

Időpont

  • 2019. június 14-19.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 5 éjszaka szállás 3 és 4*-os szállodákban
  • Reggeli
  • Autóbuszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők kb. 93 Euró
  • Fakultatív programok
  • Idegenforgalmi adó

Felár

  • Egyágyas felár 42.000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – SZLOVÉNIA – OLASZORSZÁG – RIMINI (950 km)

Reggeli indulás. Utazás Szlovénián keresztül Olaszországba. Az esti órákban érkezünk szálláshelyünkre, mely Rimini tengerparti szakaszán lesz.

2. NAP: FÜRDÉS

Pihenés, fürdőzés a tengerparton. (Strandszerviz a helyszínen fizetendő). Szállásunk Riminiben **** hotel, közel a homokos tengerparthoz. A szobák légkondicionálóval, TV-vel, telefonnal, tus/ WC-vel felszereltek. A szálloda környékén több étterem, taverna, kisvendéglő található. Vacsorázásra mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt, de arra is van lehetőség, hogy kb. 18 €/fő/napért a szállodában az idegenvezető leszervezi a vacsorát. Ezt lehet igényelni 1–1 napra, de minden napra is. Jelentkezés a helyszínen az idegenvezetőnél. Azért nem rendel­tük le fixre az egész csoportnak a szállodában a vacsorát, hogy lehetőséget biztosítsunk azoknak is, akik esténként különböző hangulatos, tipikus olasz éttermeket, kisvendéglőket szeretnének kipróbálni.

3. NAP: RIMINI – RAVENNA – RIMINI (100 km)

Ezen a napon délelőtt kirándulunk Ravennába. A templomokban gyönyörű, több mint 1.500 éves mozaikokkal találkozhatunk, érintjük a legnagyobb olasz költő, Dante síremlékét is. A Piazza del Popolo árkádos házai harmonikussá teszik a teret. Délután érkezünk vissza a szállodánkba. A nap hátra lévő részében pihe­nés, fürdés a tengerparton.

4. NAP: SAN MARINO FAKULTATÍV KIRÁNDULÁS – FÜRDÉS (40 km)

Délelőtt azokkal, akik egy új országot akarnak megismerni, fakultatív kirándulásra megyünk. San Marino a legrégebbi, ma is fennálló köztársaság, egy hegy tetején, ahová már a feljutás is élményekben gazdag. Városnézésünk során láthatjuk a bazilikát, ahol Szent Marinus ereklyéit őrzik, illetve a Kormányzósági Palotát, amely előtt az őrségváltást is megtekinthetjük. Aki kedvet és erőt érez magában, felmehet egészen a fellegvárig. Utána szabadidő egy kis vásárlásra is. Várhatóan 15 órára érkezünk vissza a kirándulásról. Fakultatív félnapos San Marino kirándulás: 20 €. (Jelentkezés a helyszínen). Délután fürdés, pihenés.

5. NAP: RIMINI – VELENCE (310 km)

Reggeli után elhagyjuk szállodánkat és Velencébe indulunk. Hajóval megyünk a Szt. Márk térre, ahol megtekintjük a székesegyházat, a Harangtornyot (kívülről) és a Sóhajok hídját. A Dózsepalota reneszánsz épülete a tér egyik ékessége. Programunkat folytatva a Rialtóhoz sétálunk a hangulatos hidakkal díszített utcákon keresztül. Ezt követően, aki szeretné, belülről is megtekintheti a Dózsepalotát és Európa leggazdagabbjaként számon tartott városházát. Aki pihenni akar, az megkóstolhatja a híres olasz kávét és fagylaltot egy kávéház teraszán, vagy megebédelhet egy hangulatos olasz étteremben. Szabadprogramunk után hajóval megyünk vissza a busz parkolóig és a szállodánk felé vesszük az irányt.

6. NAP: UDINE – AUSZTRIA – SZLOVÉNIA – BUDAPEST (670 km)

Reggeli után észak felé indulunk. Megállunk Udinében és városnézés. Lefényképezhetjük a dózsék egykori palotáját, és a római, valamint a velencei időkből származó szobrokat és épü­leteket. Ezután a sikátorok közt sétálva felkeressük a régi piac­teret, melyet freskómaradványokkal díszített épületek övezik. Programunk végén felsétálunk a várba, ahonnan jól láthatóak az Alpok vonulatai és a város. Programunk után visszaszállunk autóbuszunkba és folytatjuk utunkat Ausztria és Szlovénia érintésével. Hazaérkezés Budapestre az esti órákban. Ezután mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tengerparti nyaralás Olaszországban velencei kirándulással, 6 nap/5 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással, június 14-19. között

Fontos

Időpont • 2019. június 14-19

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére