Körutazás Hollandiában, látogatás a Tulipán showra, 4 éjszaka Hollandiában önellátással, 2 vagy 3 éjszaka tranzitszállással, buszos utazással

Ajánlat kód: 33179
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

179.900 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33179

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj a tulipánok és szélmalmok földjén, Hollandiában! Vár egy látványos Tulipán show, Amszterdam színes városa, az alkmaari sajtpiac és még sok-sok különleges látnivaló!

Opciók

  • 2021. április 3-9.: (végig autóbusszal): , 185.800 Ft
  • 2021. április 3-8.: (visszaút repülővel): , 198.800 Ft
  • 2021. április 5-8.: (oda-vissza repülővel): , 179.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Utazást légkondicionált autóbusszal
  • 4 éjszaka szállást Hollandiában,
  • Továbbá végig autóbuszos utazás esetén 3 éj szállást Németországban, oda busz – hazaútban repülővel történő utazás esetén 2 éj szállást Németországban, középkategóriás szállodák 2 ágyas (zuh./WC-s) szobáiban, reggelivel
  • Kirándulásokat a program szerint
  • Idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetékek, adók és csomagdíj: kb. 26.000,- Ft visszaút repülővel (Az indulásig változhat!)
    Repülőtéri illeték, adók és csomagdíj: kb. 49.000,- Ft oda-vissza repülővel (Az indulásig változhat!)
  • Belépők, hajójegy és fülhallgató árát: kb. 100 € / fő
  • Fakultatív repülést oda-vissza vagy csak visszaútban
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • 30 – 34 fő utazása esetén a 12.900 Ft-os / fő felárat
  • Idegenforgalmi adó: 11,- € végig autóbusszal, 8,- € visszaútban illetve oda-vissza repülővel.
  • Valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Egyágyas felár: 64.000,- Ft végig autóbusszal, 59.800,- Ft visszaútban repülővel, 40.800,- Ft oda-vissza repülővel.
  • Félpanziós felár: 50.600,- Ft végig autóbusszal, 47.600,- Ft visszaútban repülővel, 29.500,- Ft oda-vissza repülővel.

Program

1. nap: Budapest – Nürnberg (kb.780 km)

Kora reggel elutazás Ausztrián keresztül Nürnbergbe. Késő délután városnéző séta Frankföld fővárosában: Tornyos kapuk, Szent Lőrinc-templom, Albrecht Dürer háza, Főtér, Miasszonyunk temploma stb. Szállás Nürnbergben.

2. nap: Nürnberg – Düsseldorf környéke (kb. 500 km)

Reggeli után Németország egyik legszebb városába, Rothenburg Ob Der Tauerbe utazunk. Belvárosi séta során ismerkedés a főbb látnivalókkal. Rövid szabadidőt követően északnyugat felé vesszük az irányt. A 61-es autópályán haladva kitérőt teszünk Maria Laachba, ahol megtekintjük XI. századi, háromhajós apátságot, a román építészeti stílus csodálatos alkotását. Továbbutazás, szállás Düsseldorf környékén.

3. nap: Rotterdam – Delft (kb. 330 km)

Reggeli után irány az eindhoveni repülőtér, találkozó a repülővel érkező utastársakkal. Utazás Hollandia második legnagyobb településére, a világ hajdani legnagyobb kikötővárosába, Rotterdamba („Európa-árboc”, panoráma kilátás a kikötőre). Rövid pihenő Delftben, mely ugyan kisváros, de sokak véleménye szerint szépsége és történelme felülmúlja a két nagy szomszédját, Rotterdamot és Hágát. Szállás Utrecht környékén.

4. nap: Aalsmeer – Keukenhof – Hága (kb. 240 km)

Aalsmeerben rendezik meg a világ legnagyobb virágárveréseit. Látogatás Hollandia leghíresebb kertjében, Keukenhofban. A látványos tulipán show megtekintése, a stílusos, „Európa tavasza” elnevezésű kiállításon. Délután irány Hága, Hollandia közigazgatási központja! Városnézés: Binnenhof (parlament), Békepalota, Madurodam (mini Hollandia) stb. Szállás Utrecht környékén.

5. nap: Amszterdam (kb. 200 km)

Egész napos kirándulás Amszterdamba, amely hangulatos utcái, szép látképe, vendégszerető éttermei és kiskocsmái révén rendkívül népszerű a helyiek és természetesen az idelátogató turisták körében is. Ismerkedés a sokszor „meglepetések” városaként is említett településsel, hajókirándulás a grachtokon. Látogatás a 10 éves felújítás után elkészült Rijks Múzeumban, amelynek legismertebb kincse, Rembrandt „Éjjeli őrjárat” alkotása. Látogathatóság függvényében a Királyi Palota megtekintése is szerepel terveink között, valamint nem maradhat ki programunkból egy gyémántcsiszoló műhely felkeresése sem. Szállás Utrecht környékén.

6. nap: Schermerland – Volendam – Marken – Boppard (kb. 520 km)

Schmerland a szélmalmok vidéke. Egy malomba betekintve mi is megnézhetjük, hogyan éltek régen a szorgos hollandok. Ezután kirándulás Volendam és Marken népművészeti halászfalvakba. Aki szeretne gyorsan hazatérni, ezen a napon hazarepülhet Eindhovenből. Érkezés az esti órákban. A többiekkel folytatjuk utunkat autóbusszal, a Rajna partjára.

7. nap: Boppard – Budapest (kb. 1050 km)

Reggeli után hazautazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körutazás Hollandiában, látogatás a Tulipán showra, 4 éjszaka Hollandiában önellátással, 2 vagy 3 éjszaka tranzitszállással, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére