8 napos pihenés 1 főre Egyiptomban, Hurghadán, a Vörös-tenger partján, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Grand Seas Hostmark**** hotelben

Ajánlat kód: 33358
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

210.700 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33358

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Élvezd a mesés Vörös-tengert és az all inclusive ellátás minden előnyét négycsillagos kényelemben, a népszerű Hurghadán!

Hurghada az egyik legkedveltebb és leghíresebb nyaralóhely Egyiptomban, amelynek fő vonzereje természetesen a Vörös-tenger, ahol önfeledten strandolhattok, hódolhattok a vízi sportoknak, sőt, akár a víz alatti élővilágot is felfedezhetitek búvárfelszereléssel! Meghódíthatjátok a sivatagot, ahol számtalan kaland vár rátok, s elmerülhettek a városok központi terein, piacain jelenlévő nyüzsgésben. Egy biztos, Hurghadán felejthetetlen vakációban lehet részetek a sok-sok kiváló szálloda egyikében!

Grand Seas Hostmark**** Hurghada

Fekvése: A szálloda Hurghada déli részén, egy szép, homokos-aprókavicsos öbölben található. A városközpont kb. 15 km-re, a repülőtér kb. 10 km-re található.

Szobák: A hotel összesen 230 szobával rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionálóval, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel, széffel, a fürdőszoba hajszárítóval felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások: Éttermek, bárok, kávézó, medence, wellness szolgáltatások (jakuzzi, szauna, masszázs), fitnesz terem, táncórák, teniszpálya, asztalitenisz, strandröplabda, vízilabda, aerobic, boccia, darts, biliárd, vízi sport lehetőségek a tengerparton, búvárközpont, WiFi csatlakozási lehetőség a lobbyban (térítés ellenében), konferenciaterem, üzletek, orvosi ügyelet, gyógyszertár, mosoda, animációs és esti műsorok, disco, gyermekmedence, játszótér, gyermekklub. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás: All inclusive.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 7 éjszaka szállással
  • All inclusive ellátás
  • Repülőjegy
  • Repülőtéri transzfer
  • Szervizdíj
  • Útlemondási biztosítás
  • Adók és illeték

Az ár nem tartalmazza

  • Vízum díja (kb. 8500 forint/fő)
  • Utasbiztosítás (700 forinttól/fő/nap)

  • Augusztus (bővebben)
    • elfogyott 2020. 08. 19. - 2020. 08. 26. : 212.500 Ft
    • elfogyott 2020. 08. 30. - 2020. 09. 06: 210.700 Ft
  • Október (bővebben)
    • elfogyott 2020. 10. 07. - 2020. 10. 14.: 212.500 Ft
  • Jó utat kívánunk!

    Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

    A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
    találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

8 napos pihenés 1 főre Egyiptomban, Hurghadán, a Vörös-tenger partján, repülőjeggyel, all inclusive ellátással, a Grand Seas Hostmark**** hotelben

Fontos

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére