16 napos óriás körutazás Kínában, Shanghai és Hong Kong érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 41424
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

899.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 41424

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Fedezd fel Kína elképesztő történelmi-kulturális hagyatékát!

Időpont

  • 2022. szeptember 11-26.

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • Repülőjegyek (nemzetközi és belső) illetékekkel
  • BBP biztosítás
  • Közlekedés külön busszal, vonattal, hajóval, komppal, belső repülőjárattal
  • Elhelyezés középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, kétágyas fürdőszobás szobákban
  • Reggeli
  • Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig

Az ár nem tartalmazza

  • Vízum: 25.000 Ft
  • Sztornó biztosítás: 12.595 Ft
  • A 12. napi fakultatív program: 24.500 Ft (hajózás a Li folyón)
  • A 14. napi fakultatív program: 37.000 Ft (Makaó)
  • Helyszíni belépők és a program szerinti étkezések: 285 USD
  • Borravaló: ajánlott 5 USD/nap/fő

Felár

  • Egyágyas felár: 175.000 Ft

Program

1. nap: Budapest …

Elrepülés Budapestről átszállással Shanghaiba. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

2. nap: … Shanghai – Nanjing Road

Megérkezés Shanghaiba. Érkezés után séta a híres Nanjing Roadon, vásárlási lehetőség. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Shanghaiban.

3. nap: Shanghai – Luzhi – Suzhou – Shanghai

Reggeli, majd utazás Suzhouba, útközben látogatást teszünk Luzhi vízivárosban. Érkezés Suzhouba, amely egy a Jangce folyó deltájában épült város, területének majdnem felét víz borítja; hatalmas csatornahálózata miatt méltán nevezik „Kelet Velencéjének”. 2500 éves történelme során több mandarinkert is épült a városban, az egyiket meg is látogatjuk. Visszautazás Shanghaiba. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Shanghaiban.

4. nap: Óváros – Örömök kertje – Jade Buddha templom

Reggeli, majd séta az Óvárosban. Shanghai Óvárosa egy nagyon régi üzleti negyed, amelyben a turisztikai látványosságok, ajándéküzletek, éttermek, valamint a legöregebb bank, ékszerüzlet, teaház, és a híres cikk-cakk híd egyaránt fellelhető. Az Örömök kertje is itt található, amelyet a XVI. században egy kínai kormányhivatalnok – mandarin – építtetett, azonban az ópiumháború idején teljesen elpusztult, és csak az 1950-es években építették újjá. Ez a lenyűgöző mandarinkert teljesen elfeledteti velünk, hogy egy 20 milliós város vesz körül bennünket. Látogatás a Jade Buddha templomban, amely két nagyon értékes jáde Buddha-szobornak ad otthont, amelyeket még Burmából hozott egy szerzetes. Habár maga a templom csupán 1928-ban épült, a régi klasszikus stílus egyedülállóvá teszi ebben a hatalmas modern metropoliszban. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Shanghaiban.

5. nap: Shanghai Múzeum – Bund – Xian – Nagy Mecset

Reggeli után látogatás a Shanghai Múzeumban, ahol egy átfogó képet kaphatunk Kína egész történelméről és művészetéről. Ezután áthaladunk a Bundon, amely a Huangpu folyó nyugati partján található, történelmi épületek sokaságával. Transzfer a repülőtérre és elrepülés Xianba. Érkezés után városnézés Xianban, amely több mint ezer éven keresztül a birodalom fővárosa volt: látogatás a muzulmán negyedben, a Nagy Mecset megtekintése, amelynek egyik érdekessége, hogy a tradicionális muszlim és kínai építészeti stílusokat ötvözi. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Xianban.

6. nap: Xian – Terrakotta Hadsereg – Vadludak Nagy Pagodája

Reggeli, majd a napot Xian leghíresebb látnivalójának szenteljük. A Terrakotta Harcosok és Lovak a XX. század legjelentősebb régészeti lelete, melynek feltárása mind a mai napig tart. A mauzóleumot Kína első császára, Csin Si Huang építtette az i.e. III. században. Rendeltetése az volt, hogy az uralkodót halála után ide helyezzék örök nyugalomra tömérdek kincseivel együtt, az életnagyságú szobrok pedig a császárt voltak hivatottak őrizni a túlvilágon. Ez a hatalmas múzeum elénk tárja a 2300 évvel ezelőtti Kína hatalmasságát és gazdagságát; a több ezer restaurált szobor látványa lenyűgöző. Fotóstop a Vadludak Nagy Pagodájánál. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Xianban.

7. nap: Xian – Luoyang – Sárkánykapu sziklakolostorok

Reggeli. Transzfer a vasútállomásra. Vonatra szállunk és elindulunk Luoyang felé. Érkezés után felkeressük az UNESCO Világörökségek részét képező Sárkánykapu-hegy oldalában húzódó sziklatemplomokat. A 750 szentélyben 97 306 db szobor található. Visszautazás Luoyangba. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Luoyangban.

8. nap: Dengfeng – shaolin templom – Peking – Olimpiai helyszínek

Reggeli, majd továbbutazunk Dengfengbe, meglátogatjuk a világhíres Shaoshi-shani erdei templomot, a shaolin szerzetesek otthonát, ahol megismerkedünk történelmükkel és harcművészetükkel. Transzfer a vasútállomásra és utazás gyorsvonattal Pekingbe. Érkezés után transzfer a városba, fotóstop a 2008-as Nyári Olimpiai Játékok helyszíneinél. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Pekingben.

9. nap: Nagy Fal – Szellemek Útja – Ming sírok

Reggeli után meglátogatjuk a Kínai Nagy Fal egyik szakaszát. Úgy tartja a mondás, hogy a kínai embernek életében két helyre kell elzarándokolnia: a pekingi Tiltott Városba és a Nagy Falhoz. Ezután teszünk egy sétát a Szellemek Útján, majd meglátogatunk egyet a Ming császári sírok közül. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Pekingben.

10. nap: Tienanmen tér – Tiltott Város – Ég Temploma – Nyári Palota

Reggeli után a városnézés folytatása: Peking szívében található Kína legnagyobb tere, a Tienanmen tér, amelyet többek között a Nemzeti Múzeum, a Nép Hőseinek emelt emlékmű, és a Mao Ce-tung Mauzóleum vesznek körül. Miután végigsétálunk a hatalmas téren, elérkezünk a Tiltott Város déli bejáratához. A Tiltott Város a Ming és a Qing dinasztiák császári palotája volt közel ötszáz éven keresztül; rengeteg kincs és ritkaság található a ma Palota Múzeumnak nevezett komplexumban. Látogatás az Ég templománál, ahová a Ming és a Qing császárok is gyalog jártak. Legnevezetesebb része, amelyet a fotókról is ismerhetünk, az Imádságok Csarnoka, melynek 4 főoszlopa a 4 évszakot reprezentálja. Itt láthatjuk még a kör alakú lépcsőzetes oltárt, ahol a kínaiak szerint a „Föld közepe” található. A Peking központjától 15 kilométerre nyugatra található Nyári Palota a legnagyobb császári park, amelynek háromnegyedét víz borítja (pl. a Kunmingban lévő tavat is idevarázsolták). A palota területén a kínai építészet jellegzetességei mind megtalálhatóak: pavilonok, kertek, tornyok és hidak. A tó partján sétálva a több mint 700 méter hosszú faragott és festett folyosón ezernyi miniatűr képecske látható a fejünk fölött, amelyek mindegyike egy-egy történetet mesél el a kínai mitológiából. A hosszú folyosót négy pavilon szakítja meg, amelyek a négy évszakot szimbolizálják. Vacsora egy városi étteremben. Szállás Pekingben.

11. nap: Peking – Guilin – Nádfuvola-cseppkőbarlang – Fubo-hegy

Reggeli, majd transzfer a repülőtérre és elrepülés Guilinba. Érkezést követően látogatás a Nádfuvola-cseppkőbarlangban, amelyben a különböző színű megvilágításnak köszönhetően még lenyűgözőbbek a hatalmas nádsípra emlékeztető mészkőalakzatok. Ezt követően séta a Fubo-hegyre, amely félig a szárazföldön, félig vízben áll, és ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra és a Li folyóra. Vacsora és szállás Guilinban.

12. nap: Guilin – Yangshuo – hajókázás a Li folyón

Reggeli, majd szabad program vagy fakultatív programlehetőség: utazás a Li folyóhoz, 5 órás hajókirándulás a varázslatos Tű-hegyek mentén. A lélegzetelállító karszt sziklaformációk, a teraszos rizsföldek övezte Li folyó egy életre szóló élmény. Érkezés Yangshuoba, majd szabad program, vásárlási lehetőség. Visszautazás Guilinba. (A program ára: 24.500 Ft.) Vacsora egy városi étteremben. Szállás Guilinban.

13. nap: Guilin – Kanton – Hong Kong

Reggeli, majd transzfer a vasútállomásra és utazás expresszvonattal Kantonba. Városnézés: Chen Clan Akadémia, Liurong szentély, Qingping piac. Transzfer a kikötőbe és áthajózás Hong Kongba, érkezés után transzfer a hotelbe. Szállás Hong Kongban.

14. nap: Makaó

Reggeli, majd szabad program vagy egésznapos fakultatív programlehetőség: hajókirándulás Makaóra, a kaszinók városába. Katamaránnal átmegyünk Makaóra és meglátogatjuk az A-Ma Szentélyt, amelyről Makaó a nevét kapta (A-Ma-Gao, vagyis A-Ma-öböl), majd megtekintjük a Szt. Pál templom romjait, amely a XIX. században égett le. Rövid séta és vásárlási lehetőség a Senado téren. Ezután transzfer a Casino Venetianhoz, és szabad program a hajó indulásáig. Napközben ebéd. Estére visszaérkezés Hong Kongba. (A program ára: 37.000 Ft.) Szállás Hong Kongban.

15. nap: Hong Kong …

Reggeli, délelőtt szabad program, majd délután városnézés Hong Kongban: Viktória-csúcs, Aberdeen halászfalu, rövid látogatás az ékszergyárban. Ebéd egy helyi étteremben. Transzfer a repülőtérre és elrepülés menetrend szerinti járattal átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a repülőgép fedélzetén.

16. nap: … Budapest

Érkezés Budapestre menetrendtől függően.

Jó utazást kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

16 napos óriás körutazás Kínában, Shanghai és Hong Kong érintésével, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 3-4*-os szállásokkal, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére