15 napos távol-keleti körutazás Thaiföldön, Angkorban és környékén, repülőjeggyel, reggelivel, 5 ebéddel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

428.000 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 35062

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Merülj el a Távol-Kelet varázsában, fedezed fel Thaiföld kincseit és add át magad a misztikus hangulatnak Angkorban!

Időpontok

 • 2020. január 15-29. B: 428.000 Ft
 • 2020. január 28-február 11. A: 465.000 Ft
 • 2020. február 6-20. B: 428.000 Ft
 • 2020. február 25-március 10. A: 465.000 Ft
 • 2020. március 5-19. B: 428.000 Ft

 2020. nov. 10 – 24.  A  (repülőgéppel Kambodzsába és vissza) és 2020. nov. 28 – dec. 12.                 B (autóbusszal Kambodzsába és vissza) időpontok leírása és költsége április közepétől elérhetők!

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • A repülőjegyeket (az „A” jelű csoportoknál a Bangkok – Siem Reap – Bangkok szakaszra is)
 • A transzfereket
 • A helyi autóbuszos közlekedést (a „B” jelű csoportoknál a Bangkok – Siem Reap – Pattaya szakaszra is)
 • A felsorolt programokat a fakultatívok kivételével
 • A szükséges belépődíjakat
 • 12 éjszaka szállást
 • Reggelit
 • A 3., 5., 6., 8. és 9. napon ebédet is
 • Az utolsó pattayai napon a szobában tartózkodást az esti órákig
 • Az útlemondási biztosítást
 • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

 • Reptéri illeték 135.700 Ft (jan. 15-29., febr. 6-20., márc. 5-19.) vagy 173.300 Ft (jan. 28-febr. 11., febr. 25-márc. 10.)
 • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 470 Ft/nap (bővebben lásd ide kattintva)
 • Vízumdíj Kambodzsába: 9.200 Ft

Felár

 • Vacsora felár: 58.500 Ft (10 bőséges vacsora a 4. naptól)
 • Egyágyas felár: 136.900 Ft
 • Tengerre néző szoba felára Pattayán: 12.100 Ft/fő

Program

1. NAP:

Elutazás Ferihegyről egyszeri átszállással Bangkokba.

2. NAP: BANGKOK

Megérkezés után transzfer a szállodába (3 éj). Pihenés, szabad program.

Fakultatív program: Thai vacsora és klasszikus táncok

Vacsora egy thai étteremben jellegzetes thaiföldi ételekkel, közben pedig látványos jelmezekbe öltözött thai táncosok bemutatójában gyönyörködhetünk.

A fakultatív program ára: 6.600 Ft (garantált program).

Megjegyzés: A fakultatív programra való jelentkezéskor vegyék figyelembe, hogy a program késő estig tart (kb. 22 órakor érnek vissza a szállodába). Az időeltolódást nehezebben viselő utasoknak érdemesebb inkább ezen az estén a pihenést választani. Aki minden fakultatív programon részt vesz, annak az utazás az átlagosnál fárasztóbb lehet.

3. NAP: BANGKOK

Thaiföld fővárosa sokarcúságával, trópusi furcsaságaival, felejthetetlen műemlékeivel, egzotikumával óriási élmény az európaiak számára. A 7-8 órás városnézés során meglátogatjuk az Arany Buddha Templomot (5 és fél tonnás arany Buddha-szoborral), valamint a Fekvő Buddha Templomot és kolostort (46 méter hosszú fekvő Buddha-szoborral). A városnézés fénypontjai a Királyi Palota pompás épületegyüttese a Smaragd Buddha Templomával és a szemet gyönyörködtető Hajnal Temploma. Ebéd egy helyi étteremben.

4. NAP: DAMNOEN SADUAK ÚSZÓ PIAC, KWAI FOLYÓ, NAKHON PATHOM

Szabad program Bangkokban, pihenés a szállodában, illetve annak úszómedencéjénél.

Fakultatív program: Úszó piac, Kwai folyó, Nakhon Pathom

Egész napos autóbuszos kirándulás Bangkoktól nyugatra (kb. 12 órás program). Először a Damnoen Saduak úszó piacot látogatjuk meg, amely a leghíresebb úszó piac Thaiföldön, majd továbbutazás a Kwai folyóhoz, a burmai határ közelébe. A második világháború idején a japánok egy vasútvonalat építtettek itt az angol, ausztrál és más nemzetiségű hadifoglyaikkal. Az embertelen körülmények következtében több mint 100.000 ember vesztette életét a dzsungelben. A világhírű híd megtekintése, majd látogatás a katonatemetőben és az egykori fogolytábor helyén berendezett emlékmúzeumban. Visszaútban pihenő Nakhon Pathomban, a világ legnagyobb buddhista chedijénél.

A fakultatív program ára: 11.200 Ft (ebéddel) – garantált indulás.

5. NAP: BANG PA-IN, AYUTTHAYA

Elutazás autóbusszal Bangkokból északi irányba, az ország belseje felé. Látogatás a XIX. század végén épült Bang Pa-In palotaegyüttesben, mely a thai királyok nyári rezidenciája volt (gyönyörű park). Továbbutazás Ayutthayába (UNESCO világörökség). Ez a város évszázadokon keresztül az egyik legjelentősebb ázsiai civilizáció központja volt, mígnem a burmaiak az 1760-as években kifosztották. A jó állapotban lévő romok a trópusi környezetben lenyűgöző hatást gyakorolnak a turistákra (templomok, kolostorok, Buddha-szobrok, kiserődök stb.). Ebéd egy helyi étteremben.

Továbbutazás északi irányba végtelen rizsföldeken keresztül. Szállás Phitsanulokban (1 éj).

6. NAP: PHITSANULOK, SUKHOTHAI

Phitsanulok fő szenzációja a Wat Yai, a Nan folyó partján található XIV. században épült templom. Itt található a zarándokok ezreit vonzó, gyógyító Chinnarat Buddha, az egyik legnépszerűbb Buddha ábrázolás Thaiföldön.

Közép-thaiföldi kirándulásunk fő állomása Sukhothai romvárosa (UNESCO világörökség). A XIII. században virágzó Sukhothai királyság a thai történelem első nagy korszaka volt. Az aranykorként emlegetett első független Thai Királyság fővárosának maradványait tekinthetjük meg, melyet a XX. század közepéig dzsungel borított.

Ebéd egy helyi étteremben, majd délután visszautazás autóbusszal Bangkokba (1 éj).

7. NAP: THAIFÖLD SKANZENJE, SIEM REAP (KAMBODZSA)

A délelőtti programunk Thaiföld skanzenje, a világ egyik legnagyobb szabadtéri múzeuma. Az ország minden részéből hoztak ide épületeket, illetve Thaiföld legtöbb híres épületének másolatát is felépítették. A látogatók itt néhány óra alatt megismerkedhetnek szinte az egész ország építészeti kincseivel és néprajzával.

„B” jelű csoportok: Ezt követően továbbutazás autóbusszal Kambodzsába, érkezés Siem Reapba az esti órákban, a szállodai szobák elfoglalása (3 éj).

Siem Reap városa Angkor ősi romjai közelében található, az utóbbi időben szinte a semmiből nőtt ki, s vált nagyon fontos turistaközponttá. Ma már több száz szálloda, számtalan étterem, bár, kávézó, üzlet található a városban.

„A” jelű csoport (febr. 25 – márc. 10.): az utazás Bangkokból Kambodzsába (Siem Reapba) repülőgéppel történik. A járat a 7. napon 17.35-kor indul Bangkokból és 18.40-kor érkezik Siem Reapba. Visszafelé a 10. napon 15.35-kor indulunk Siem Reapból és 16.55-kor érkezünk Bangkokba.

„A” jelű csoport (jan. 28 – febr. 11.): az utazás Bangkokból Kambodzsába (Siem Reapba) repülőgéppel történik. A járat a 7. napon 11.30-kor indul Bangkokból és 12.35-kor érkezik Siem Reapba. Visszafelé a 10. napon 9.50-kor indulunk Siem Reapból és 11.05-kor érkezünk Bangkokba. Értelemszerűen ez utóbbi csoportnál a 7. és a 10. napra jelzett programok felcserélődnek: a 7. nap délutánján nézzük meg Angkorban a Banteay Srei nevű komplexumot, Thaiföld skanzenjének a megtekintésére pedig a 10. napon kerül sor a kora délutáni órákban.

8. NAP: ANGKOR THOM, TA PROHM, ANGKOR WAT

Angkor, a hatalmas Khmer Birodalom fővárosa a középkorban nagyobb volt bármelyik európai városnál. Aztán az 1400-as években a thai seregek feldúlták, Angkor elnéptelenedett, az egykor virágzó várost benőtte a dzsungel. A franciák fedezték fel ezt a csodát a XIX. század második felében, amely még romjaiban is lenyűgöző, a világon nagyon kevés történelmi emlék tesz ilyen benyomást a turistákra. Igazából egy kb. 200 négyzetkilométeres területen több tucat romterület van, ezek közül a legfontosabbakat tudjuk megmutatni utasainknak.

Délelőtt az első programunk Angkor Thom (magyarul: a Nagy Város) megtekintése. Az Angkor Thom-ot körbevevő városfal kerülete 12 kilométer, a fal magassága 8 méter. A legérdekesebb látnivalók a következők: a Leprás Király Terasza (végig szép domborművekkel), az Elefántok Terasza, a királyi palota komplexum a Phimeanakas templommal, a piramisszerű Baphuon templom és a fő látványosság, a Bayon szentély. Ez utóbbi különlegessége a számtalan torony, mindegyiknek a tetején 4-4 titokzatosan mosolygó arc (óriási kövekből kifaragva).

Angkor Thom után a sokak által legjobban kedvelt Ta Prohm romterület következik. Valaha ez egy buddhista templomegyüttes volt, különlegessége abban áll, hogy az Angkort feltáró francia régészek itt a romokat meghagyták olyan állapotban, ahogy megtalálták. A dzsungel fái, a fák gyökerei átszövik az egész épületegyüttest.

Ebéd egy helyi étteremben, majd a délutáni programunk Angkor Wat megtekintése, mely a legismertebb az itteni építmények közül. Ez a XII. században épült szentély állítólag a világ legnagyobb vallásos építménye.

Az estét Siem Reapban töltjük, lehetőség lesz vásárlásra, nézelődésre a város kiváló piacán, ahol főleg a turisták számára kínálnak viszonylag jó minőségben termékeket (óriási árubőség, kedvező árak).

9. NAP: ÚSZÓ FALU A TONLE SAP TAVON, ANGKOR NEMZETI MÚZEUM, KAMBODZSAI KULTURÁLIS FALU

Siem Reap közelében található a Tonle Sap tó, Délkelet-Ázsia legnagyobb tava. A tó mentén rengeteg ember él csónakokra épített faházakban, viskókban. Egy ilyen úszó faluval ismerkedünk délelőtt egy kis hajókirándulás keretében.

Ezt követően Siem Reapban megnézzük az Angkor Nemzeti Múzeumot. A 2007-ben átadott kiváló múzeum jó kiegészítést ad az Angkorban látottakhoz.

Ebéd egy helyi étteremben, majd kora délután pihenés a szállodában (illetve annak úszómedencéjénél). Ezután látogatást teszünk a „Kambodzsai Kulturális Falu” nevű tematikus parkban, ahol tulajdonképpen az egész országot megismerhetjük néhány óra leforgása alatt: híres emberek viaszfigurái; jelenetek a történelemből; fontos építmények makettjei; törzsek, népcsoportok falvai életnagyságban; showműsorok, táncbemutatók – és mindez egy szép trópusi kertben.

10. NAP: BANTEAY SREI

„B” jelű csoportok: délelőtt egy újabb Angkorhoz kapcsolódó látnivalóval ismerkedünk. Szép tájakon keresztül utazunk a Banteay Srei (magyarul: a Szépség Citadellája) nevű komplexumhoz. Különlegessége a rengeteg szép domborműben, kőfaragásban rejlik, szokták nevezni a khmer művészet ékszerdobozának is.

Ezt követően búcsú Kambodzsától, visszautazás autóbusszal Thaiföldre, szállás Pattaya központjában, egy tengerparthoz közeli szállodában (4 éj).

„A” jelű csoportok: az utazás Kambodzsából vissza Bangkokba repülőgéppel történik, melynek részletei a 7. nap leírásánál megtalálhatóak.

11. NAP: PATTAYA, NONG NOOCH TRÓPUSI KERT

Pattaya nemcsak Thaiföldnek, de egész Ázsiának az egyik legnagyobb tengerpart melletti üdülőhelye. Egy kis ízelítő abból, amit a város kínál a turistáknak: kitűnő éttermek, szórakozóhelyek, olcsó piacok, légkondicionált bevásárlóközpontok, sportolási lehetőségek, rengeteg napfény, úszómedencék, kirándulási lehetőségek stb.

Félnapos kirándulás a Pattayától néhány kilométerre fekvő Nong Nooch trópusi kertbe, ahol a felejthetetlenül szép vegetáción kívül elefánt show és thai folklór bemutató (táncok, thai kardozás, thai box stb.) is szórakoztatja a látogatókat.

Fakultatív program: Alcazar show

Látványos revüműsor a híres transzvesztita együttes előadásában.

A fakultatív program ára: 6.200 Ft (garantált program).

12. NAP: PATTAYA, TRÓPUSI SZIGET

Szabad program Pattayán.

Lehetőség egész napos kirándulásra egy közeli trópusi szigetre, ahol tapasztalataink szerint általában a tenger vize tisztább, mint Pattayán, így ideálisabb tengeri fürdőzésre. A programra a helyszínen lehet jelentkezni és befizetni.

13. NAP: PATTAYA, MINI SZIÁM

Szabad program Pattayán.

A késő délutáni órákban látogatás a Mini Sziámban. Ez egy hangulatos park, ahol Thaiföld híres építményeinek makettjei láthatóak Földünk leghíresebb épületeinek kicsinyített másai mellett. Mivel késő délután érkezik ide a csoport, a maketteket nappali fényben és esti díszkivilágításban is megcsodálhatják.

14. NAP: PATTAYA, ELEFÁNT FARM

Szabad program Pattayán (este kell csak elhagyni a szobákat).

Fakultatív program: Elefántfarm

Félnapos kirándulás egy közeli farmra, ahol lehetőség van egy kisebb túrára elefántháton, bemutatják a környék élővilágát egy rövid erdei séta keretében, majd ökörfogattal viszik vissza a látogatókat a farm központjába, az ebéd helyszínére.

A fakultatív program ára: 19.900 Ft (ebéddel) – garantált indulás.

Este transzfer a bangkoki repülőtérre, elutazás Thaiföldről.

15. NAP:

Érkezés Budapestre a késő délelőtti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

15 napos távol-keleti körutazás Thaiföldön, Angkorban és környékén, repülőjeggyel, reggelivel, 5 ebéddel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 70 413 8662
+36 70 413 8670
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére