15 napos távol-keleti körutazás Thaiföldön, Angkorban és környékén, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 5 ebéddel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 35062
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

836.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 35062

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Merülj el a Távol-Kelet varázsában, fedezed fel Thaiföld kincseit és add át magad a misztikus hangulatnak Angkorban!

Időpontok

  • 2024. jan. 14-28.: , 836.000 Ft
  • 2024. febr. 2-16.: , 897.200 Ft
  • 2024. márc. 6-20.: , 878.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyeket illetékkel
  • A transzfereket
  • A helyi autóbuszos közlekedést
  • A felsorolt programokat a fakultatívok kivételével
  • A szükséges belépődíjakat
  • 12 éjszaka szállást
  • Reggelit
  • A 3., 5., 6., 8. és 9. napon ebédet is
  • Az utolsó pattayai napon a szobában tartózkodást az esti órákig
  • Az útlemondási biztosítást
  • Idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza

  • Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 520 Ft/nap (bővebben lásd ide kattintva)
  • Vízumdíj Kambodzsába: 11.500 Ft

Felár

  • Vacsora felár: 93.200 Ft (11 bőséges vacsora a 2. és a 4-13. napokon)
  • Egyágyas felár: 177.000 Ft
  • Tengerre néző szoba felára Pattayán (a januári és februári csoportok esetén): 14.700 Ft/fő

Program

1. NAP:
Elutazás Budapestről egyszeri átszállással Bangkokba.

2. NAP: BANGKOK
Megérkezés után transzfer a szállodába (3 éj). Pihenés, szabadprogram.

3. NAP: BANGKOK
Thaiföld fővárosa sokarcúságával, trópusi furcsaságaival, felejthetetlen műemlékeivel, egzotikumával óriási élmény az európaiak számára. A 7-8 órás városnézés során meglátogatjuk az Arany Buddha Templomot (5 és fél tonnás arany Buddha-szoborral), valamint a Fekvő Buddha Templomot és kolostort (46 méter hosszú fekvő Buddha-szoborral). A városnézés fénypontjai a Királyi Palota pompás épületegyüttese a Smaragd Buddha Templomával és a szemet gyönyörködtető Hajnal Temploma. Ebéd egy helyi étteremben.
Fakultatív program: Hajós vacsora és thai klasszikus táncok
2 órás hajózás a Chao Phraya folyón, mely során lehetőség nyílik Bangkok első számú part menti látnivalóit esti fényben is megcsodálni. Közben a thai és a nemzetközi konyha ételeiből összeállított büfévacsorát fogyaszthatunk el, és thai táncosok bemutatójában is gyönyörködhetünk.
A fakultatív program ára: 25.300 Ft (vacsorával, transzferrel) – min. 15 fő esetén.

4. NAP: DAMNOEN SADUAK ÚSZÓ PIAC, KWAI FOLYÓ, NAKHON PATHOM
Szabadprogram Bangkokban, pihenés a szállodában, illetve annak úszómedencéjénél.
Fakultatív program: Úszó piac, Kwai folyó, Nakhon Pathom
Egész napos autóbuszos kirándulás Bangkoktól nyugatra (kb. 12 órás program). Először a Damnoen Saduak úszó piacot látogatjuk meg, amely a leghíresebb úszó piac Thaiföldön, majd továbbutazás a Kwai folyóhoz, a burmai határ közelébe. A második világháború idején a japánok egy vasútvonalat építtettek itt az angol, ausztrál és más nemzetiségű hadifoglyaikkal. Az embertelen körülmények következtében több mint 100.000 ember vesztette életét a dzsungelben. A világhírű híd megtekintése, majd látogatás a katonatemetőben és az egykori fogolytábor helyén berendezett emlékmúzeumban. Visszaútban pihenő Nakhon Pathomban, a világ legnagyobb buddhista chedijénél.
A fakultatív program ára: 17.900 Ft (ebéddel) – garantált indulás.

5. NAP: BANG PA-IN, AYUTTHAYA
Elutazás autóbusszal Bangkokból északi irányba, az ország belseje felé. Látogatás a XIX. század végén épült Bang Pa-In palotaegyüttesben, mely a thai királyok nyári rezidenciája volt (gyönyörű park). Továbbutazás Ayutthayába (UNESCO világörökség). Ez a város évszázadokon keresztül az egyik legjelentősebb ázsiai civilizáció központja volt, mígnem a burmaiak az 1760-as években kifosztották. A jó állapotban lévő romok a trópusi környezetben lenyűgöző hatást gyakorolnak a turistákra (templomok, kolostorok, Buddha-szobrok, kiserődök stb.). Ebéd egy helyi étteremben.
Továbbutazás északi irányba végtelen rizsföldeken keresztül. Szállás Phitsanulokban (1 éj).

6. NAP: PHITSANULOK, SUKHOTHAI
Phitsanulok fő szenzációja a Wat Yai, a Nan folyó partján található XIV. században épült templom. Itt található a zarándokok ezreit vonzó, gyógyító Chinnarat Buddha, az egyik legnépszerűbb Buddha ábrázolás Thaiföldön.
Közép-thaiföldi kirándulásunk fő állomása Sukhothai romvárosa (UNESCO világörökség). A XIII. században virágzó Sukhothai királyság a thai történelem első nagy korszaka volt. Az aranykorként emlegetett első független Thai Királyság fővárosának maradványait tekinthetjük meg, melyet a XX. század közepéig dzsungel borított.
Ebéd egy helyi étteremben, majd délután visszautazás autóbusszal Bangkok irányába, szállás Ayutthayában (1 éj).

7. NAP: SIEM REAP (KAMBODZSA)
Utazás autóbusszal Kambodzsába, érkezés Siem Reapba a délutáni órákban, a szállodai szobák elfoglalása (3 éj).
Siem Reap városa Angkor ősi romjai közelében található, az utóbbi időben szinte a semmiből nőtt ki, s vált nagyon fontos turistaközponttá. Ma már több száz szálloda, számtalan étterem, bár, kávézó, üzlet található a városban.

8. NAP: ANGKOR THOM, ANGKOR NEMZETI MÚZEUM, ÚSZÓ FALU A TONLE SAP TAVON
Angkor, a hatalmas Khmer Birodalom fővárosa a középkorban nagyobb volt bármelyik európai városnál. Aztán az 1400-as években a thai seregek feldúlták, Angkor elnéptelenedett, az egykor virágzó várost benőtte a dzsungel. A franciák fedezték fel ezt a csodát a XIX. század második felében, amely még romjaiban is lenyűgöző, a világon nagyon kevés történelmi emlék tesz ilyen benyomást a turistákra. Igazából egy kb. 200 négyzetkilométeres területen több tucat romterület van, ezek közül a legfontosabbakat tudjuk megmutatni utasainknak.
Délelőtti programunk Angkor Thom (magyarul: a Nagy Város) megtekintése. Az Angkor Thom-ot körbevevő városfal kerülete 12 kilométer, a fal magassága 8 méter. A legérdekesebb látnivalók a következők: a Leprás Király Terasza (végig szép domborművekkel), az Elefántok Terasza, a királyi palota komplexum a Phimeanakas templommal, a piramisszerű Baphuon templom és a fő látványosság, a Bayon szentély. Ez utóbbi különlegessége a számtalan torony, mindegyiknek a tetején 4-4 titokzatosan mosolygó arc (óriási kövekből kifaragva).
Ebéd egy helyi étteremben, majd Siem Reapban ellátogatunk az Angkor Nemzeti Múzeumba. A 2007-ben átadott kiváló múzeum jó kiegészítést ad az Angkorban látottakhoz.
A délután további részében a Siem Reap közelében található Tonle Sap tóhoz, Délkelet-Ázsia legnagyobb tavához utazunk. A tó mentén rengeteg ember él csónakokra épített faházakban, viskókban. Egy ilyen úszó faluval ismerkedünk délután egy kis hajókirándulás keretében.

9. NAP: ANGKOR WAT, TA PROHM
Délelőtt az itteni legismertebb építmény, Angkor Wat megtekintésére kerül sor. Ez a XII. században épült szentély állítólag a világ legnagyobb vallásos építménye.
Ebéd egy helyi étteremben, majd délután a sokak által legjobban kedvelt Ta Prohm romterületet látogatjuk meg. Valaha ez egy buddhista templomegyüttes volt, különlegessége abban áll, hogy az Angkort feltáró francia régészek itt a romokat meghagyták olyan állapotban, ahogy megtalálták. A dzsungel fái, a fák gyökerei átszövik az egész épületegyüttest.
Az estét Siem Reapban töltjük, lehetőség lesz vásárlásra, nézelődésre a város kiváló piacán, ahol főleg a turisták számára kínálnak viszonylag jó minőségben termékeket (óriási árubőség, kedvező árak).

10. NAP: BANTEAY SREI
Délelőtt egy újabb Angkorhoz kapcsolódó látnivalóval ismerkedünk. Szép tájakon utazunk a Banteay Srei (magyarul: a Szépség Citadellája) nevű komplexumhoz. Különlegessége a rengeteg szép domborműben, kőfaragásban rejlik, szokták nevezni a khmer művészet ékszerdobozának is.
Ezt követően búcsú Kambodzsától, visszautazás autóbusszal Thaiföldre, szállás Pattayán, egy tengerparthoz közeli szállodában (4 éj).

11. NAP: PATTAYA, NONG NOOCH TRÓPUSI KERT
Pattaya nemcsak Thaiföldnek, de egész Ázsiának az egyik legnagyobb tengerpart melletti üdülőhelye. Egy kis ízelítő abból, amit a város kínál a turistáknak: kitűnő éttermek, szórakozóhelyek, olcsó piacok, légkondicionált bevásárlóközpontok, sportolási lehetőségek, rengeteg napfény, úszómedencék, kirándulási lehetőségek stb.
Félnapos kirándulás a Pattayától néhány kilométerre fekvő Nong Nooch trópusi kertbe, ahol a felejthetetlenül szép vegetáción kívül elefánt show és thai folklór bemutató (táncok, thai kardozás, thai box stb.) is szórakoztatja a látogatókat.
Fakultatív program: Alcazar show
Látványos revüműsor a híres transzvesztita együttes előadásában.
A fakultatív program ára: 9.900 Ft (garantált program).

12. NAP: PATTAYA, TRÓPUSI SZIGET
Szabadprogram Pattayán.
Lehetőség egész napos kirándulásra egy közeli trópusi szigetre, ahol tapasztalataink szerint általában a tenger vize tisztább, mint Pattayán, így ideálisabb tengeri fürdőzésre. A programra a helyszínen lehet jelentkezni és befizetni, megszervezésében az idegenvezető segítséget nyújt.

13. NAP: PATTAYA, ELEFÁNT FARM
Szabadprogram Pattayán.
Fakultatív program: Elefánt farm
Félnapos kirándulás egy közeli farmra, ahol lehetőség van egy kisebb túrára elefántháton, bemutatják a környék élővilágát egy rövid erdei séta keretében, majd dzsipekkel viszik vissza a látogatókat a farm központjába, az ebéd helyszínére.
A fakultatív program ára: 26.500 Ft (ebéddel) – garantált indulás.

14. NAP: PATTAYA, THAIFÖLD SKANZENJE
Szabadprogram Pattayán (délben kell csak elhagyni a szobákat).
A délutáni órákban Thaiföld skanzenjét látogatjuk meg. A Bangkok mellett fekvő épületegyüttes a világ egyik legnagyobb szabadtéri múzeuma. Az ország minden részéből hoztak ide épületeket, illetve Thaiföld legtöbb híres épületének másolatát is felépítették. A látogatók itt néhány óra alatt megismerkedhetnek szinte az egész ország építészeti kincseivel és néprajzával.
Vacsora egy helyi étteremben, majd transzfer a bangkoki repülőtérre, elutazás Thaiföldről.

15. NAP:
Érkezés Budapestre a kora délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

15 napos távol-keleti körutazás Thaiföldön, Angkorban és környékén, repülőjeggyel, illetékkel, reggelivel, 5 ebéddel, programokkal, belépőkkel, idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére