15 napos körutazás Panamában, Kolumbiában és Ecuadorban, repülőjeggyel, félpanzióval, belépőkkel – vár a Panama-csatorna, a Rosario-szigetek, Cuenca és Bogota

Netida Travel Utazasi Iroda
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

988.800 Ft

Elfogyott!

Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214
netida.hu/
Ajánlat kód: 35065

Vélemények

R. Henrik

Mi rajtuk keresztül voltunk Toszkánában, tündéri volt, máris indulnék vissza!

G. Brigitta

Rengeteg célország van a kínálatban, mi is olaszban voltunk, tökéletesen meg voltunk elégedve a szállással.

V. Balázs

Ha Te magad szervezed a külföldi utadat, és nem csomagot veszel, akkor mindenképp nézd meg a kínálatukat szállásfoglalás előtt, mert tényleg sokat lehet vele spórolni!

Az ajánlat leírása

Kalandozz Kolumbiában, a világ legfinomabb kávéjának birodalmában, valamint Panamában és a világ közepén, Ecuadorban!

Időpont

 • 2020. 03. 13.

Az ár tartalmazza 1 személyre

 • Repülőjegy
 • Szállás a program szerint helyi középkategóriájú szállodák 2 ágyas, fürdőszobás / zuhanyzós WC-s szobáiban
 • Félpanzió, reggeli és ebéd vagy vacsora a 2. naptól
 • Belépők
 • BBP utasbiztosítás

Az ár nem tartalmazza

 • Repülőtéri illeték: kb. 168.000,- Ft/fő (Az indulásig változhat!)
 • Belső repülőjegyek: 780,- USD/fő (Indulás előtt az irodában fizetendő!)
 • Kilépési illeték Kolumbiából: kb. 40,- USD/fő (Helyszínen fizetendő!)
 • Kötelező Szervizdíj / Borravaló: 80,- USD/fő (Helyi idegenvezetők, gépkocsivezetők stb. részére!)
 • Kalkulált útlemondási biztosítás díja: 1,5%

Felár

 • Egyágyas felár: 238.000,- Ft/fő

Program

1. nap: Budapest – Panamaváros

Repülés Budapestről európai átszállással Panama székhelyére, Panamavárosba. Érkezés után transzfer a szállodába és szállás.

2. nap: Panama-csatorna - Panamaváros

Ismerkedés a világ egyik újkori csodájával, az Atlanti-óceánt és a Csendes-óceánt összekötő Panama-csatornával. Felkeressük a csatornán található 3 zsiliprendszer egyikét, a Miraflores Zsilip látogatóközpontját. A kilátószerű épületből remek rálátás nyílik az emelkedő vagy süllyedő óriás hajókra. Busszal térünk vissza Panamavárosba és bejárjuk a modern negyedet. Lélegzetelállító luxus felhőkarcolók, zöld parkok, óriási bevásárló központok, kaszinók várják a turistákat a világ minden tájáról. Ezt követően felkeressük Ó-Panama romjait, mivel Captain Morgan elpusztította az akkori várost. Délután megtekintjük a mai Panama óvárosát, sétálunk a hangulatos utcákon, majd látogatást teszünk a Frank O. Gehry által tervezett Biomúzeumban, mely az ország különböző részeinek állat és növényvilágát mutatja be egy különleges és egyedi megjelenésű épületben. Szállás Panamavárosban.

3. nap: Panama-csatorna – Cartagena

A mai napon felejthetetlen élményben lesz részünk! Félnapos hajóút keretében fedezzük fel a Panama-csatornát: Miraflores-zsilip, Miraflores-tó, Pedro Miguel-zsilip, Gillar-szoros és a Gatun tó. Busszal térünk vissza Panamavárosba. Az esti órákban transzfer a repülőtérre és elutazás, menetrend függvényében a szomszédos Cartagenába, Kolumbia híres karib-tengerparti városába. Szállás Cartagenában.

4. nap: Rosario-szigetek

Egész napos kirándulás ebéddel a Rosario-szigetekre. Transzfer a kikötőbe, ahonnan motorcsónakkal kelünk át a szigetekre, útközben Bocachica tengeri erődítményeivel – San Fernando és San Jose – találkozunk, majd Baru-szigeténél érjük el úti célunkat, mely igazi álomstrandjával várja az idelátogatókat. Fürdőzés („vízicipő” ajánlott), majd a nap végén visszatérünk Cartagenába. Este szabadidő és szállás.

5. nap: Cartagena de Indias – Bogota

Városnézés az 1533-ban alapított Cartagenában, mely máig megőrizte gyarmati építészetét és Dél-Amerika legteljesebb erődítményét. Panorámás városnézésünk során bejárjuk Bocagrande, Castillogrande és Manga negyedeit majd megtekintjük a Claver Szt. Péter-templomot és az impozáns San Felipe-erődöt. A délután folyamán transzfer a repülőtérre és elutazás Kolumbia fővárosába, Bogotába. Érkezést követően transzfer és a szálláshely elfoglalása.

6. nap: Bogota

Egész napos tartalmas és izgalmas városnézés Bogotában: La Candelaria-negyed, Bolivar-tér, a híres kortárs kolumbiai szobrász és festő, Fernando Botero körvérkés alakokat ábrázoló, „mágikus realista” stílusú, színpompás alkotásait bemutató múzeum, Elnöki Palota, a bogotai Katedrális (Kolumbia legnagyobb egyházi épülete), a Kongresszusi Épület, az értékes Arany Múzeum és végül Bolivar háza kerül megtekintésre. Napunk zárásaként irány a La Calera ahonnan megcsodáljuk Bogota esti panorámáját és megkóstoljuk a jellegzetes helyi italt, a canelazót is. Szállás Bogotában.

7. nap: Zipaquira – El Infiernito – Villa de Leyva

Észak felé vesszük az irányt és előbb megtekintjük Zipaquira koloniális főterét és az ország egyik legismertebb idegenforgalmi látványosságát, a híres Sókatedrálist. Következő állomásunk Monquira régészeti parkja, közismertebb nevén El Infiernito. Az ősi csillagvizsgáló tulajdonképpen „Dél-Amerika Stonehenge-e” és a mezőgazdasági munkák időzítését volt hivatott szolgálni. Végül a közeli Villa de Leyvába érkezünk, szállás.

8. nap: Villa de Leyva – Laguna de Guatavita (El Dorado) – Bogota

Délelőtt városnézés a gyarmati hangulatot árasztó Villa de Leyvában - a város olyan, mintha csak egy szabadtéri múzeumban járkálnánk. Megtekintjük a tágas főteret, az agyagból készült, különleges formájú Terrakotta-házat és az El Fosil Múzeumot, mely egy ősi Kronosaurus maradványai fölé épült. Visszaindulunk Bogotába, de útközben megállunk Puente de Boyacanál: a híd az érte folytatott csata után a spanyoloktól elszakadni óhajtó dél-amerikaiak függetlenségének szimbólumává vált. Ezt követően a Laguna de Guatavita krátertóhozhoz utazunk. Az Amerika felfedezését követő időkben elterjedt, hogy az itt élő csibcsa indiánok uralkodóinak avatási szertartása során értékes tárgyakat szórtak a tóba, ezáltal vált a kincsvadászok célpontjává és innen ered az „El Dorado” legendája. Estére ismét Bogotába érkezünk, szállás.

9. nap: Fusagasuga (kávéültetvény)– Quito

A mai napon az Andokba teszünk kirándulást és Fusagasuga településre utazunk, hogy megismerjük a világhírű kolumbiai kávé történetét és készítésének egész folyamatát a vetőmagtól a kész italig. Látjuk az ültetvényeket és bemutatják szüretelt termés tisztításának, hántolásának és szárításának kézi folyamatát. Következik a cséplés és végül a pörkölés, mely az egész folyamat legkritikusabb része. Természetesen nem maradhat el a kávékóstoló sem. A délután folyamán transzfer Bogota repülőtérre és elutazás Ecuador fővárosába, Quitóba. Érkezést követően transzfer és a szálláshely elfoglalása.

10. nap: Mitad del Mundo (Világ közepe) – Egyenlítő – Otavalo

Kora reggel irány a „Világ Közepe” vagyis a Mitad del Mundo. Áthaladunk az XVIII. században kijelölt Egyenlítő vonalán, majd az azóta pontos mérésekkel meghatározott Egyenlítőhöz érkezünk, az itt létesült parkban felkeressük Egyenlítő-emlékművet és az érdekes fizikai jelenségeket bemutató múzeumot. Délután felkeressük a híres Otavalói piacot, ahol jellegzetes szőttesek és egyéb kézműves termékek gazdag kínálata várja a vásárlókat. Szállás.

11. nap: Quito – Riobamba

Városnézés Ecuador fővárosában, Quitóban: a Függetlenség tere az Elnöki Palotával, Érseki Palotával és a Katedrálissal, La Compania templom (a gazdagon aranyozott templombelsőt a latin-amerikai barokk művészet egyik legszebb példájaként tartják számon), végül megtekintjük a San Francisco-kolostor értékes gyűjteményét. Délután Riobambába utazunk, ahol az éjszakát is töltjük.

12. nap: Alausi – „Ördög Orra” – Ingapirca romjai – Cuenca

Utazás Alausiba, ahol vonatra szállva Ecuador egyik legszebb, lélegzetelállító táján haladva közelítjük meg az „Ördög Orra” nevű meredek sziklát, mely fő akadályaként áll a Quitót és Guayaquilt összekötő vasútvonal útjában. Ezt követően folytatjuk utunkat Ingapirca, az ország legjobb állapotában megőrzött inka romjai felé. Bejárjuk az ásatási területet, melynek dísze a Nap-templom. Továbbutazás Cuencába és szállás.

13. nap: Cuenca – Guayaquil

Városnézés Cuencában, a gyönyörű templomokkal, terekkel, bájos piacokkal, kézműves üzletekkel és virágpiacokkal tarkított hangulatos óvárosban. A település a panamakalap készítés két központja közül az egyik, így felkeresünk egy műhelyt is. Utunkat folytatva a Csendes-óceán felé vesszük az irányt és az El Cajas Nemzeti Parkokon keresztül hajtva jutunk el Guayaquilbe. Szállás.

14. nap: Guayaquil és hazautazás vagy hosszabbítás

Guayaquil Ecuador legnagyobb városa, mely két folyó torkolatánál helyezkedik el, és az ország fő tengeri kikötője. Városnézés során megállunk az iguanáktól hemzsegő Seminario Parkban, a Kristály Palotánál, az Integráció terén és a Bellavista kilátópontról is körbetekintünk. Végül kettéválik a csoport.

Azon utastársak, akik nem tartanak tovább a csoporttal, repülőtéri transzfer után hazautaznak egy európai átszállással. Akik folytatják az utazást a Galapagos-szigetekre, szállás Guayaquilben.

15. nap: Budapest

Európai átszállás után érkezés Budapestre a menetrend függvényében.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Netida Travel Utazasi Iroda
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0214

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

15 napos körutazás Panamában, Kolumbiában és Ecuadorban, repülőjeggyel, félpanzióval, belépőkkel – vár a Panama-csatorna, a Rosario-szigetek, Cuenca és Bogota

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Személyes ügyfélszolgálat és készpénzes fizetés:
Alkupon Pont
1143 Budapest, Stefánia út 101-103.
Hétfő - Péntek: 09:00-17:30
Oldal tetejére