149.000 Ft helyett 134.000 Ft: A szomszéd hegye mindig zöldebb! Túrázás Ausztriában, a legmagasabb panorámaúton is, 5 nap/4 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással

Ajánlat kód: 28235
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

134.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28235

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Tekints le a csodásan zöldellő völgyekre Ausztria legmagasabban fekvő panorámaútjáról!

Időpont:

  • Augusztus 16-20.

Mi mindent tartalmaz az alapár?

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 4 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az út áttekintése

  • Kedvezményes felvonózások Nemzeti Park kártyával
  • Minden nap túrázás a hegyekben
  • Ausztria legmagasabb panorámaútjára is felmentek

Belépők

  • Kb. 17 € + N. P. Kártya + idegenforgalmi adó: 8 €

1. NAP: SZEGED (PÉCS – DEBRECEN) – BUDAPEST – BLUMAU – HEILIGENBLUT

Reggel indulás. Az M1-es autópályán megyünk, majd Bucsunál átlépjük az osztrák-magyar határt. Ausztriában elő­ször Blumauban a Hundertwasser városrészt keressük fel. Hundertwasser különleges formájú és színhatású épületeit nemcsak Bécsben, hanem itt is meg lehet csodálni. Ezután lát­ványos úton, közel 3.000 m magas hegyek közt kanyarodva haladunk nyugati irányba. Este érkezünk az 1.300 m magasan lévő szállásunkra, mely Heiligenblutban van és ****-os (4 éj). Szállásunk wellness részlegét ingyen lehet használni. (Fedett medence, szauna…) Megérkezésünk után kedvezményesen kapjuk meg a Karintia kártyát, mellyel utána több szolgáltatást ingyenesen vehetünk igénybe.

2. NAP: HEILIGENBLUT – GROSSGLOCKNER HOCHALPENSTRASSE

A délelőttöt a nagyon hangulatos, tipikus alpesi kisvárosban, Heiligenblutban töltjük. Gyönyörködünk a szép házakban és megtekintjük a szárnyas oltáráról híres templomot. Ezt köve­tően a Schareck felvonóval felmegyünk 2.600 m magasra, ahon­nan jó idő estén 33 (!) háromezer méteres csúcsot láthatunk. Természetesen itt is túrázunk. (Kártyánkkal a felvonózás ingye­nes). Aki akar, a félállomástól gyalog jöhet vissza. Ebédelési lehetőség, majd délután Ausztria legmagasabb alpesi útján, a Grossglockner Hochalpenstrassen haladunk buszunkkal. A híres Ferenc József-kilátónál megállunk, ahol közelről is megcsodál­hatjuk a 3.798 m magas „Nagy harangot” (Grossglocknert), és a hozzá tartozó gleccserfolyót, mely alattunk látható. Kiváló felvételek készülhetnek Ausztria legmagasabb hegycsúcsáról és a virágokkal borított pazar völgyekről. A túrázni vágyók itt is kapnak lehetőséget egy kb. 2,5 órás gyalogos kirándulásra, 2.400 m-es magasságban. Csodaszép alpesi virágok, aranyos mormoták és a gleccser látványa kápráztat el bennünket. Késő délután indulunk vissza szállásunkra.

3. NAP: HEILIGENBLUT – RAGGA-SZURDOK – MÖLTTALI-GLECCSER

Ezt a napot a túrázást kedvelők különösen élvezni fogják. Első programunk a Ragga patak 800 m hosszú vadregényes szurdokánál lesz, ahol aki akar, egy nehéz terepen túrázhat. Itt több mint 200 m szintkülönbséggel is meg kell birkóznunk. (Kártyánkkal ez ingyenes.) Továbbutazunk buszunkkal, hogy a környék másik nevezetességét is megnézzük. A mölltali glec­cserhez hegyi felvonókkal jutunk fel. Először a Mölltali Gleccser Express siklóval teszünk meg 8 perc alatt 1.000 méter szintkü­lönbséget. Ezt követően 6-személyes kabinos felvonókba szál­lunk át és így érünk fel 2.800 méter magasságba. Innen csodás képet kapunk tiszta időben a környező hegyekről, a Schareck 3.122 méteres csúcsától a Lienzi-Dolomitokig. Egy különle­ges étterem is található itt, melynek üveg borításán vissza­tükröződnek a környék sziklái. Erről a hegyi állomásról még további lehetőség van a feljebb jutásra, hiszen 6-személyes ülőliftek járnak a 3.122 méteres csúcsra, de erre a szakaszra már nem érvényes a kártyánk. Aki akarja, külön díj ellenében (kb. 15 €) ezt is igénybe veheti, hiszen szép időben gyönyörű panorámában lehet része. Mindenkinek lesz lehetősége a közel 3000 méteres magasságban sétálni, a tavakkal tarkított hegyvidékről fényképeket készíteni. Délután indulunk vissza buszunkhoz, majd szállásunkra.

4.NAP: HEILIGENBLUT – VIRGENTAL – LIENZ

A nap első felét a Lienzi-Dolomitok közelében töltjük. Látványos hegyi úton érjük el Kelet-Tirol vadregényes részét, a híres Virgental-völgyet. A pazar tájképet a Dolomitok válto­zatos ormai, bájos falvak, műemlékek is gazdagítják, mint pl. Obermauern gótikus temploma, melyet meg is tekintünk. A Virgental végében már megpillanthatjuk Ausztria 2. legna­gyobb többlépcsős vízesését. Meredek terepen gyalogolunk fel a rendkívüli látvány megtekintéséhez. Fáradságunkat az élmény elfeledteti. Kora délután indulunk vissza, rövid ebédelési és vásárlási lehetőség lesz Osttirol legjelentősebb városában, Lienzben. Délután érkezünk vissza Heiligenblutba. A nap hátra­levő részében aki akar pihenhet vagy a szálloda wellness szol­gáltatását veheti igénybe vagy részt vehet egy kb. 1,5 órás erdei kiránduláson a környéken.

5. NAP: HEILIGENBLUT – PYRAMIDENKOGEL – BP.

A hazafelé tartó úton Karintiában elmegyünk a Wörthi-tóhoz. Itt található a világ legmagasabb fából készült kilátója, a Pyramidenkogel. A panoráma kilátó 83 m magasan van. Lesz idő a felvonóval felmenni ide és körbetekinteni a szép tóra és a kör­nyező hegyvonulatokra. Tovább folytatjuk utunkat, ismételten Bucsunál lépjük át a határt és várhatóan az esti órákban érkezünk Budapestre. Ezután a Szeged, Pécs, Miskolc-Debrecen útvonalon felszállt utasainkat visszatranszferáljuk a felszállási helyükre.

Buszos felszállási helyek

  • Budapest Le/felszálló kb. reggel 6.30 OMV benzinkút, Üllői út-Ecseri út kereszteződése
  • Budaörs Le/felszálló kb. reggel 6:45 MOL benzinkút, McDonalds mellett
  • Debrecen Le/felszálló kb. reggel 2.00 Kishegyesi úti Tesco parkoló
  • Dunaújváros Le/felszálló kb. reggel 5:00 Dechatlon parkoló
  • Füzesabony Le/felszálló kb. reggel 4:30 Maklári körforgalom, MOL-kút
  • Gyöngyös Le/felszálló kb. reggel 5:00 Régi 3-as út Lukoil benzinkú
  • Kecskemét Le/felszálló kb. reggel 5.15 Alföld Áruház mögött volt Domus parkoló
  • Kiskunfélegyháza Le/felszálló kb. reggel 4:45 Városháza előtti buszmegálló
  • Miskolc Le/felszálló kb. reggel 3.45 Búza tér, McDonald's parkoló
  • Nyíregyháza Le/felszálló kb. reggel 1.40 Vasútállomás, PROFI parkoló
  • Pécs Le/felszálló kb. reggel 3.00 Domus parkoló
  • Szeged Le/felszálló kb. reggel 4:00- 4.15 Széchenyi tér, Szeged étterem
  • Szekszárd Le/felszálló kb. reggel 4:00 Újvárosi temető melletti Shell-kút
  • Tatabánya Le/felszálló M1-es melletti McDonald's parkoló
  • Győr Le/felszálló M1-es melletti AGIP-kút

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Túrázás Ausztriában, a legmagasabb panorámaúton is, 5 nap/4 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással

Fontos

Egyágyas felár: 28.000 Ft • Amennyiben a vendég egyedül utazik, és nem kíván társulni a szálláson, egyágyas felár kerülhet felszámításra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére