14 napos körutazás 1 főre Kolumbiában, Ecuadorban és Galapagoson, reggelivel, 3 és 4 csillagos szállodákban, magyar idegenvezetéssel

Ajánlat kód: 33331
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

1.833.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33331

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Kirándulj az Egyenlítő mentén egzotikus tájakon, találkozz különleges állatokkal és kutasd az ősi civilizációk rejtett titkait!

Időpont

  • 2020. 04.05 - 19.: , 1.833.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A teljes alapprogramot
  • Szállást 3 és 4 csillagos szállodákban
  • Ellátást: 12 reggeli
  • Magyar nyelvű idegenvezetést Budapesttől Budapestig
  • Egy max. 23 kg-os feladható poggyászt
  • Egy kézipoggyászt
  • Retúrjegy ( illetékkel és csomagdíjjal )
  • Ferihegy-közeli parkolást az út teljes időtartamára
  • Fix, foglaláskor választható ülőhelyet a kinti autóbuszon
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Az ár nem tartalmazza

  • Utasbiztosítás - Standard 11 100 Ft / fő
  • Útlemondási biztosítás repjegyre és illetékre 35 500 Ft / fő

Felárak

  • Fakultatív vacsora 125 000 Ft          
  • Egyágyas szoba 260 000 Ft

Program

1. NAP: BUDAPEST – BOGOTA

Reggeli indulás Budapestről. Átszállással utazás Kolumbia fővárosába, Bogotába. Érkezés, majd transzfer a szállodába. Szállás elfoglalása után vacsoráig szabadprogram.

2. NAP: BOGOTA

Első állomásunk a Bogota szívében lévő híres piac. Aki szeretne, bele is kóstolhat a helyi specialitásokba. Majd 3.048 m magasra megyünk fel, ahonnan lepillantunk Bogota zsúfolt városára. Ezt követően ellátogatunk La Candelariaba, a történelmi belvárosba. A barokk épületek között sétálva érjük el a Simon Bolivar főteret. Megtekintjük az Arany majd a Botero Múzeumot, amelyekben aranytárgyakat, illetve a híres kolumbiai festő és szobrász műveit láthatjuk. Szállás Bogotában.

3. NAP: BOGOTA – CARTAGENA

Repülés Cartagenába. A várost 1533-ban alapította a spanyol Pedro de Heredia. Cartagenaban cseréltek gazdát hosszú ideig a termények és rabszolgák mivel ez volt a régió legfontosabb kikötője. Manapság Cartagena óvárosa és a vár környéke egy gyöngyszem, Világörökség. A város körüli tengerparti szállodák sokasága pedig mutatja, hogy a terület népszerű nyaralóhely is.

4. NAP: CARTAGENA

Reggeli után elsőként a La Popa monostort látogatjuk meg, amely a város legmagasabb hegyén fekszik. Innen élvezhetjük a városra és az öbölre nyíló lenyűgöző panorámát. Ezután utunk Fort San Felipébe vezet, és a város hatalmas erődjét nézzük meg. Innen a gyarmati óvárosába érkezünk, ahol a pompás palotákat, szűk sikátorokat csodálhatjuk. A városnézés végén a Jezsuita templomot és a San Pedro Claver monostort keressük fel, majd szabadprogram.

5. NAP: CARTAGENA – BOGOTA – QUITO

Menetrend függvényében, de várhatóan a déli órákban utazás Cartagenaból bogotai átszállással Ecuador fővárosába, Quitóba. Transzfer a szállodába.

6. NAP: QUITO

Ma a 2.850 méter magasan fekvő főváros felfedezésére indulunk. Quito csupán 22 kilométerre fekszik az Egyenlítő vonalától. Hegyvonulatok övezik a várost köröskörül. Quito egyedülálló koloniális kincsekkel rendelkezik, méltán Világörökség. Városnézésünk során láthatjuk a Függetlenség teret, az Elnöki és a Püspöki Palotával. Itt található Quito legnagyobb katedrálisa, valamint a híres La Compania (az Aranytemplom), amely talán a legszebb barokk templom Dél-Amerikában. Délután az Egyenlítő-vonal Emlékműhöz megyünk, amelyet a „Világ Közepének” is neveznek. Itt valóban átélhetjük azt a nem mindennapi élményt, hogy egyszerre állunk Földünk északi és a déli féltekéjén. Lesz lehetőség az emlékmű mellett az Etnográfiai Múzeum megtekintésére is.

7. NAP: QUITO – RIOBAMBA

Reggeli után a híres Cotopaxi Nemzeti Parkba indulunk, amely Ecuador legismertebb természetvédelmi területe. A Cotopaxi vulkán, hófödte, 5.987 m magas csúcsával Ecuador második legmagasabb hegye, és a legnagyobb a működő vulkánok között. Délután folytatjuk utunkat Riobamba városába, amely Chimborazo provinciájának fővárosa. Itt rengeteg bennszülött közösség él a mai napig. Szállásunkról a tájra elképesztő látvány tárul.

8. NAP: RIOBAMBA – CUENCA

Kora reggel Alausí városába megyünk, ahol felszállunk a híres „Ördög Orra” vonatra és egy lélegzetelállító utazásra indulunk az Andok vonulatai közé. Káprázatos a látvány. Ezt követően egy kb. 2 órás utazással Cuenca városába érünk. Útközben megállunk Ingapirca romjainál. A 3.100 m magasan lévő inka emlékek között sétálva láthatjuk, hogy hol éltek az őslakosok, milyen szertartásaik és rituáléik voltak. Szállás Cuencaban.

9. NAP: CUENCA – GUAYAQUIL

Ezen a napon városnézés Ecuador harmadik legnagyobb városában, Cuenca-ban. Sokak szerint Cuenca az ország legszebb városa, igazi művészeti központ, amely az ezüst és az arany tárgyak készítésének központja. Cuenca is Világörökség. Láthatjuk a történelmi épületeket a Tomebamba folyó mentén, a „Todos los Santos” romjait, a főteret a régi és az új katedrálissal és betekintést nyerhetünk egy Panama-kalap gyárba. Ezután Ecuador legnagyobb városába, Guayaquilbe indulunk, amely az ország fontos gazdasági és kereskedelmi központja. Elfoglaljuk szállásunkat, majd gyalogos séta a központban.

10. NAP: GUAYAQUIL – GALAPAGOS

Reggel transzfer a repülőtérre és elutazás a Galapagos-szigetekre. Transzfer Santa Cruz szigetre. Szállás elfoglalása. Ezt követően, délután a Darwin Intézet felkeresése, ahol beszámolnak az ott folyó természetvédelemről, ahol láthatunk védett, különleges madarakat, sok fajta teknőst és egyéb állatot. (3 éjszaka). Vacsora.

11. NAP: GALAPAGOSON SZIGETLÁTOGATÁS HAJÓVAL

Galapagoson 3 nagyobb sziget van (Északi-Seymour, Plazas, Bartolomé), ebből egyik nap az egyik másik nap egy másik szigetet mutatnak meg. Hogy melyiket, az akkor derül ki, amikor megérkezik a csoport. Szigeteken iguánák, fókák, madárkolóniák, rákok, óriásteknősök és sok egyéb állat él. Szakértő vezetővel megyünk körbe a szigeten. Galapagoson (2 napon) ebéd és vacsora is lesz.

12. NAP: GALAPAGOSON SZIGETLÁTOGATÁS HAJÓVAL

Ezen a napon egy másik sziget flóráját és faunáját ismerjük meg. Mivel vulkánikus mindegyik sziget a felszín is különleges és érdekes a vegetáció is. Ezek a szigetek a világ egyik legféltettebb és legjobban óvott természeti területei. Erről magunk is meggyőződhetünk.

13. NAP: GALAPAGOS – ECUADOR – REPÜLÉS

Visszarepülés a Guayaquilbe, majd átszállással Európába. Éjszaka a repülőn.

14. NAP: EURÓPA – BUDAPEST

Európai átszállással utazás Budapestre. Érkezés a délutáni órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

14 napos körutazás 1 főre Kolumbiában, Ecuadorban és Galapagoson, reggelivel, 3 és 4 csillagos szállodákban, magyar idegenvezetéssel

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére