127.000 Ft helyett 99.000 Ft: Síelés a Tátrában, Szlovákiában, a népszerű lomnici síterepeken, 6 nap / 5 éjszaka 2 személyre félpanzióval Velka Lomnicán, az Agro** Hotelben

Ajánlat kód: 32108
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32108

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódoljatok a téli sportoknak és a lenyűgöző, havas Tátrának Szlovákiában!

Felhasználható

  • 2019. január 2-március 31. között

Az ár tartalmazza 2 személyre

  • 5 éjszaka szállás a Hotel Agróban
  • Félpanzió
  • Üdülőhelyi díj

A lomnici régió tradicionális tél-nyári üdülőhely, a legmagasabban fekvő síterep Szlovákiában. Legmagasabb síelhető pontja 2190 méteren van, innen egészen 900 méteres magasságig le lehet csúszni, tehát a szintkülönbség is jelentős!

A síközpont Tátralomnic és "Start" állomás közötti része kezdőknek ideális terület, míg az efölötti rész gyakorlottabb sízőknek ajánlott. Az elmúlt években jelentős fejlesztések történtek itt mind az infrastruktúrát (liftek, parkolók), mind a kiszolgáló épületeket, mind a sípályákat tekintve (új pályák kialakítása, meglévő pályák szélesítése, hóágyú-rendszer telepítése/fejlesztése).

A 2010/11-es és a 2011/12-es síszezonra új 6 és 8 személyes ülőlifteket építettek, melyek az alsó, kék pályákat szolgálják ki! 2013 végére lebontották a régi kiskabinos liftet a Start középállomás és a Kőpataki-tó között, ezzel egy időben egy új, nagy kapacitású 15 fős kabinos liftet adtak át.

A legfelső részen (Lomnici-nyereg - Kőpataki-tó) egy nagyon kemény fekete pálya van, ahonnan több úton is le lehet csúszni az alapállomásig. A legfelső, kétszemélyes ülőlifttel ellátott szakasz olykor még áprilisban is üzemel! Igen népszerű terep, ezért főszezonban (főként hétvégén) a nagyobb liftkapacitás ellenére is sorok alakulhatnak ki.

Hotel Agro** Velka Lomnica

A Tátralomncira vezető út mellett Poprád és Késmárk között, zárt parkosított udvaron közel a központhoz. A popradi Aquacity élményfürdő 7 km-re található, mely 6 szórakoztató részlegével az egész családnak felhőtlen kikapcsolódást nyúlt. Tökéletes választás kirándulók részére, innen könnyen elérhetőek a környék túraútvonalai.

Szolbáltatások: 80 fős étterem, bár és 130 fős különterem áll a vendégek rendelkezésére. Zárt parkoló illetve garázs.

Elhelyezés: A szálloda 13 kétágyas pótágyazható szobával, 6 négyágyas, 1 háromágyas szobával és 1 apartmannal rendelkezik. Valamennyi szoba fürdőszobás, továbbá fel van szerelve telefonnal, rádióval, TV-vel. (54 ágy + 13 pótágy). A szállás csoportok elhelyezésére is alkalmas.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Tátrában, Szlovákiában, a népszerű lomnici síterepeken, 6 nap/5 éjszaka 2 személyre félpanzióval Velka Lomnicán, az Agro** Hotelben, januártól márciusig

Fontos

Felhasználható • 2019. január 2-március 31. között

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére