126.000 Ft helyett csak 99.000 Ft: Nyaralás Horvátországban, Hvar szigetén, 8 nap/7 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással, 3*-os tengerparti szállással

Ajánlat kód: 27492
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

99.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 27492

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Vakációzz 8 napot a csodás Adriai-tenger partján, Hvar szigetén, ahol már tavasszal is mesés idő van!

Az ajánlat tartalma 1 személyre

  • Szállás 7 éjszakára 3*-os, közvetlen tengerparti szállodában
  • Félpanziós ellátás (reggeli és vacsora)
  • Buszos utazás Budapestről
  • Kompjegy Hvar szigetére
  • Magyar csoportvezető
  • Olívaolaj kóstolás
  • Élő zene esténként a szállodában
  • Ingyenes internet a szobában

További információk:

  • Egy ágyas felár az április 21.-28.-as időszakra 50 EUR/fő/hét, a máj. 19-26.-os időszakra 70 EUR/fő/hét.
  • Gyermekkedvezmény: 12 éves korig pótágyon 35 000 Ft/gyermek, 12 éves korig fő ágyon 8 000 Ft/gyermek.
  • Az idegenforgalmi adót helyben lehet csak fizetni, ennek díja ápr.-máj. hónapokban 6 kuna (kb. 250 Ft/fő/nap).

Időpontok

  • ELFOGYOTT2018. április 21-28.: 126.000 Ft helyett csak 99.000 Ft
  • 2018. május 19-26.: 140.000  Ft helyett 112.490 Ft

Az utazás a minimális létszám (30 fő) jelentkezése esetén történik meg!

Az Adria már májusban is tárt karokkal vár Téged, Hvar-sziget pedig különleges helyszín a horvát partokon. Rengeteg napsütéssel és izgalmas programokkal, mozgalmas éjszakai élettel találkozhatsz itt, de remek éttermeket és nyugalmas elvonulásra alkalmas helyeket is találsz.

A Hotel Hvar Jelsa településen található, amely a sziget közepén fekszik, hatalmas fenyvesekkel és leánderekkel, olajfákkal körülvéve. Jelsában rengeteg a látnivaló, történelmi templomok, hangulatos óváros, valamint barlangok várják, hogy felfedezd őket.

A Hotel Hvar mindössze ötszáz méterre van a városközponttól, s 50-100 méterre a tengerparttól, külső és belső medencével, valamint fitneszteremmel is rendelkezik, de számos egyéb sportolási lehetőség is kínálkozik, hiszen van teniszpálya, bérelhetsz kerékpárt, sőt, minigolf is van!

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban!

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Előszezoni nyaralás Horvátországban, Hvar szigetén. 8 nap/7 éjszaka 1 személy részére félpanzióval, buszos utazással, 3*-os tengerparti szállással

Fontos

Az Alkupon felhasználható fix időpontokon: 2018. április 21-28. vagy május 19-26. között • Az utazás a minimális létszám (30 fő) jelentkezése esetén történik meg! • Vásárlás után 3 napon belül érvényesíteni kell Alkuponod a http://netida.hu/kupon-bevaltas/ oldalon vagy küldj üzenetet az Alkupon kódoddal, a kívánt dátumokkal és az utasok nevével az utazas@netida.hu email címre • Ajándékutalvány vásárlása esetén is 3 napon belül szükséges érvényesíteni a kupont

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére