135.000 Ft helyett 119.000 Ft: Vakáció az Adriánál, a varázslatos Dalmáciában, 5 nap/4 éjszaka 1 személy részére félpanzióval és buszos utazással, 4*-os szállodákban

Ajánlat kód: 28244
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

119.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 28244

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Indítsátok a nyarat május végi lazítással Dalmáciában!

Az ajánlat tartalmazza

  • A leírt alapprogramot
  • Szállást 3 csillagos szállodákban
  • Félpanziós ellátást
  • Klímás, turistautakra tervezett autóbusszal utazást
  • Fix ülőhelyet az autóbuszon, ami foglaláskor kiválasztható
  • Fel- és leszállási lehetőséget 12 magyar nagyvárosban
  • Magyar nyelvű idegenvezetést
  • Útlemondási biztosítást (egészségügyi probléma esetére)

Egyágyas felár: 35.000 Ft

1. nap: Szeged (Pécs, Debrecen)– Budapest – Letenye – Sibenik - Primosten (760 km)

Reggel indulás autóbusszal Horvátország felé. Délután megállunk Sibenikben. Séta az Óvárosban. Két reneszánsz épület a fő látványosság, az UNESCO Világörökségi Listáján is szereplő Szt. Jakab székesegyház és az árkádos városháza. A 3 hajós katedrális 1505-ben épült. A városfalak a XVII. századból valóak, melyek egyes részei ma is láthatóak. Továbbindulva az esti órákban érkezés szálláshelyünkre (4 éj). Szállodánk Primostenben a nagyon hangulatos Hotel Zora lesz, közel a tengerparthoz, így a szabadidőben lesz lehetőség a fürdőzésre, napozásra.

2. nap: Pihenés

Egész napos szabadprogram, jó idő esetén fürdőzés, pihenés a tengerparton. Megfelelő létszám és időjárás esetén idegenvezetőnk hajókirándulást szervez a csoport tagjainak. Jelentkezés a helyszínen.

3. nap: Trogir – Split (120 km)

Ezen a napon vagy tovább pihennek, vagy eljönnek velünk egy fakultatív kirándulásra. Először a „kis Velenceként” is emlegetett Trogirba utazunk, mely a középkori mediterrán kultúra valóságos emlékkönyve. Óvárosa, rendkívül gazdag múltról tanúskodik, ugyanis romai, görög és velencei hatás is érződik a városban. Az óváros tulajdonképpen a szárazföldhöz nagyon közel helyezkedő kis szigeten terül el. Szűk, kanyargós utcái miatt Közép-Európa egyik leglátványosabb középkori városkája. Nem véletlen, hogy az UNESCO világörökség részéhez tartozik. Továbbutazva a déli órákban érkezünk Splitbe, mely a horvát tengerpart legnagyobb városa és az ország 2. legnépesebb települése. Kiváló mediterrán hőmérsékletét a várost övező hegyek biztosítják. A történelmi belváros szűk utcáin, és széles sétányain pezseg az élet. Az egyik legjelentősebb látnivaló a világviszonylatban is egyedinek számító fehér márványból készült, római kori Diocletianus-palota (UNESCO világörökség). Városnézésünk után lesz szabadprogram is a központban, majd a délutáni órákban indulunk vissza szállásunkra. Fakultatív Trogír – Split kirándulás (2 belépővel): 25 €

4. nap: Pihenés

Egész napos szabadprogram, pihenés, mely során élvezzük a tengerparti pihenést, vagy akár úszkálhatunk a szálloda medencéjében is. Aki gondolja, felfedezheti a környéket, sétálhat a csodás partszakaszon.

5. nap: Karlovac - Letenye – Budapest (720 km)

Reggel hazaindulás. Útközben megállunk Karlovacon. A város fölé magasodó Dubovac vár már a XV. században is fontos erődítmény volt. A központban lévő Szentháromság plébániatemplom és a belváros megér egy kis sétát. Folytatva utunkat, Letenyénél lépünk be Magyarországra. Az esti órákban érünk fel Budapestre. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Buszos felszállási helyek

  • Budapest Le/felszálló kb. reggel 6.30 OMV töltőállomások, Budapest, Üllői út
  • Budaörs Le/felszálló kb. reggel 6:45 Agip, Budaörs, Garibaldi utca
  • Debrecen Le/felszálló kb. reggel 2.00 TESCO Extra Debrecen-Kishegyesi út, Debrecen, Kish
  • Dunaújváros Le/felszálló kb. reggel 5:00 Decathlon, Dunaújváros, Kandó Kálmán tér
  • Füzesabony Le/felszálló kb. reggel 4:30 MOL, Füzesabonyi, Füzesabony
  • Gyöngyös Le/felszálló kb. reggel 5:00 Lukoil, Gyöngyös
  • Kecskemét Le/felszálló kb. reggel 5.15 Parkoló, Kecskemét, Deák Ferenc tér
  • Kiskunfélegyháza Le/felszálló kb. reggel 4:45 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 1
  • Miskolc Le/felszálló kb. reggel 3.45 McDonald's, Miskolc, Búza tér
  • Nyíregyháza Le/felszálló kb. reggel 1.40 Nyíregyháza, Állomás tér
  • Pécs Le/felszálló kb. reggel 3.00 Domus Parkoló, Pécs, Vasút utca
  • Szeged Le/felszálló kb. reggel 4:00- 4.15 Szeged Étterem, Szeged, Széchenyi tér
  • Szekszárd Le/felszálló kb. reggel 4:00 RobotWash Shell Szekszárd, Szekszárd, Rákóczi utca
  • Nagykanizsa Le/felszálló Tesco hipermarket (Boszorkány u.) parkolója
  • Siófok Le/felszálló TESCO Siófok Hipermarket, Siófok, Vak Bottyán utca
  • Székesfehérvár M7 Le/felszálló Shell, Székesfehérvár, M7

Netida Travel Utazasi Iroda

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására, legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád!

Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes, barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Vakáció az Adriánál, a varázslatos Dalmáciában. 5 nap/4 éjszaka 1 személy részére félpanzióval és buszos utazással, 4*-os szállodákban

Fontos

Időpont: 2018. május 25-29 • Amennyiben a vendég egyedül utazik és nem kíván osztozni senkivel a szállásán egyágyas felár kerülhet felszámításra

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére