Bledi-tó, Vintgar-szoros, Postojnai-cseppkőbarlang, avagy Szlovénia legszebb tájai, 5 nap/4 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással

Ajánlat kód: 32092
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

89.500 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32092

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Hódítsd meg a Vintgar-szorost, romantikázz a Bledi-tónál és fedezd fel a lenyűgöző Postojnai-cseppkőbarlangot Szlovénia más mesés tájai mellett!

Időpontok

  • 2020. Április 30 - Május 03.: , 89.500 Ft
  • 2020. Május 21 - 24.: , 89.500 Ft
  • 2020. Június 16 - 19.: , 89.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 4 éjszaka szállás 3*-os szállodában
  • Félpanzió
  • Buszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Belépők kb. 69 Euró
  • Utasbiztosítás - Standard 2.960 Ft / fő

Felár

  • Egyágyas felár 15.000 Ft

Program

1. NAP: SZEGED (PÉCS, DEBRECEN) – BUDAPEST – NAGYKANIZSA – LENDVA – LJUBLJANA (500 km)

Reggel indulás. Tornyiszentmiklósnál határátlépés. Déli órákban érkezés Lendvára. Itt felkeressük a magyar emlékeket, Szt. István szobrát és Makovecz Imre tervei szerint épült Kultúrházat és a Szt. Katalin templomot. Ezt követően felmegyünk a szőlő­hegyre, ahol található egy kilátó, melynek érdekessége, hogy innen 3 ország tájaira is rápillanthatunk. Folytatjuk utunkat Ljubljanába. A fővárosba érve városnézést tartunk. Az egyetem reprezentatív épülete a szlovén történelemnek is fontos helyszíne volt. A ferences templom barokk stílusú XVII. századi épületé­nek megtekintése után átmegyünk a Hármas hídon az Óvárosba. A híd környékén mindig nagy a nyüzsgés. A helyieknek ez az egyik kedvelt találkahelye. A főváros szépen felújított főutcája mindenki tetszését elnyeri. Lesz ajándékvásárlásra is idő. Szállás egy szép ***-os szállodában Ljubljanától 30 km-re, vacsora (3 éj).

2. NAP: SAVICA – BOHINJ – BLED – VINTGAR-SZOROS (120 km)

Ezen a napon a Triglavi Nemzeti Park leghíresebb térségét keressük fel. Először a Savica Vízesést tekintjük meg. Kis gya­loglás után érjük el a szép vízesést. A túránk után a meg­emlékezés pillanatai következnek. Az ukanci temetőben az I. világháborús magyar hősökre emlékezünk. Ezt követően a varázslatos Bohinji-tóhoz megyünk. Megkapó a magas hegyek és a türkizkék tó harmóniája. Érintetlen természet, pompás erdők, meredek hegyek övezik a tavat. Tovább utazunk a Bledi-tóhoz. Megcsodáljuk a híres monarchiabeli üdülővárost és a tóparton található szép parkot. Ezt követően csónakázási lehe­tőség a tó közepén lévő kegytemplomhoz. Ezután a Vintgar-szurdokban teszünk egy gyalogos kirándulást. A másfél km-es szurdok kényelmesen járható. Többször átmegyünk a Radovna gyors folyású patakja fölött kialakított fahidakon. Este érünk vissza szállásunkra.

3. NAP: POSTOJNA – PREDJAMA – ADRIA – PIRAN (300 km)

Reggelit követően a Postojnai-barlangrendszerhez utazunk. Ez nemcsak Szlovénia több mint 7.000 barlangjának része, hanem Európa egyik leglátogatottabb barlangja is. A földalatti „csoda” egymáshoz kapcsolódó termekkel, cseppkövekkel káp­ráztat el bennünket. A fantasztikus túra időtartama kb. 1,5 óra. (Meleg öltözet szükséges.) Programunk után elmegyünk egy hangulatos vár megtekintésére. A Predjama vár egy sziklába ágyazott monumentális épület. A várban középkori berende­zési tárgyak és egy múzeum található. Ezt követően irány az Adriai-tenger. A szlovén tengerpart leghangulatosabb város­kájába, Piranba látogatunk. Óvárosa csak gyalog járható be. Megtekinthetjük a belső kikötőt, a központi teret, melyet szá­mos érdekes, szép épület és szűk utca ölel körbe. A középkori városfal kapuin belül rendkívül kellemes olaszos hangulatú belvárost találunk. A Szt. György-templom teraszáról csodás panoráma tárul elénk. Szabadidő alatt sétálhatnak a tenger­parton a barátságos kis üzletek és éttermek között. Este visszatérünk szállásunkra.

4. NAP: SKOFJA LOKA – MARIBOR – NAGYKANIZSA – BUDAPEST (660 km)

Reggeli után Szlovénia legrégebbi városát, Skofja Lokat keressük fel, amely már a XIII. században városi rangot kapott. Gyalogos sétánk során láthatjuk a XVI. századi magtár épületét, majd a főteret, melyet csupa műemlékház szegélyez. Az ódon hangulatú épületek sora a gótikus Szent Jakab-templommal zárul. Ezután érjük el a több évszázada épült kőhidat, a Kapucinus-hidat. Szabadprogram után folytatjuk utunkat Mariborba. Városnézés a második legnagyobb szlovén városban. Megtekintjük a Dráva partján lévő 400 éves szőlőtőkét, a főteret, a városházát, a székesegyházat és a sétálóutcát. Programunk befejezése után hazaindulás és az esti órákban megérkezés Budapestre. Ezt köve­tően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bledi-tó, Vintgar-szoros, Postojnai-cseppkőbarlang, avagy Szlovénia legszebb tájai, 5 nap/4 éjszaka 1 személyre félpanzióval, buszos utazással

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére