Karnevál és romantika Velencében és Triesztben, 4 nap / 3 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással, Valentin nap alkalmából

Ajánlat kód: 32075
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

82.000 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 32075

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Ünnepeld a Valentin napot kedveseddel Olaszországban a velencei karnevállal és trieszti városnézéssel!

Időpont

  • 2020. 02.14 - 17.: , 82.000 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • 3 éjszaka szállás 4*-os szállodában
  • Reggeli
  • Buszos utazás

Az ár nem tartalmazza

  • Fakultatív vacsora ( 2 alkalom ) 13 500 Ft / fő
  • Fakultatív programok

Felár

  • Egyágyas szoba felár 24 000 Ft

Program

1. nap: Szeged (Pécs, Debrecen) – Budapest – Szlovénia – Trieszt (845 km)

Reggel indulás. Szlovénián keresztül utazunk, gyönyörködünk a Júlia-Alpok vonulataiban, így érkezünk Olaszországba. Trieszt már a Monarchiának is fontos kikötője volt, itt állunk meg és a belvárosban, valamint a tengerparton sétálunk, nézelődünk. Városnézésünk után foglaljuk el trieszti ****-os szállásunkat. Ez Valentin napja, a szerelmesek napja, ezért van egy speciális vacsora ajánlatunk. Akik szeretnék, azoknak szervezünk egy fakultatív vacsorát egy hangulatos kis olasz étteremben. Fakultatív Valentin napi vacsora (ital nélkül): 10.000,- Ft/fő

2. nap: Miramare – Palmanova (110 km)

Reggeli után egy tengerparton álló kastélyt tekintünk meg. A Miramare kastély a Habsburg család kedvelt nyári rezidenciája volt. Sissy is több alkalommal nyaralt itt, díszes termei és gondozott parkja figyelemre méltó. Kastélylátogatásunk után egy egyedi várost keresünk fel. Palmanova érdekes fekvése és építésztörténelmi különlegessége miatt felkerült az UNESCO világörökségei közé. Megtekintjük ezt az erődvárost. Programunk után elmegyünk egy tipikus olasz outlet áruházba, ahol kedvező áron lehet divatos olasz ruhákat, cipőket, parfümöket vásárolni. Ezt követően elfoglaljuk Treviso közeli ****-os szállásunkat.

3. nap: Velence (60 km)

Reggeli után indulunk Velencébe. Punte Sabionéból hajóval megyünk át a lagúnák városába. Először Muránóba az üvegművesek szigetére hajózunk, ahol megtekintjük a régi híres mesterség műhelytitkait. Ezt követően lesz vásárlási lehetőség is. Programunk után áthajózunk Velencébe. Gyalogos városnézés. A hatalmas Szt. Márk tér, a sok festőt megihlető Sóhajok hídja, a gazdag hercegek mesés épülete, a Dózse palota, és a mindig nagy forgatagú Rialto a fő látványosságok. Akinek kedve van, egyénileg, belülről is megtekintheti a Dózse palotát és a Szt. Márk katedrálist, fel tud menni a Harangtoronyba, ahonnan mesés a kilátás. (Várhatóan sorban állásra kell számítani a bejutásokhoz). A nap során a Karnevál programjaiba is bekapcsolódunk, természetesen a városnézésünket is annak megfelelően igazítjuk. Lesz szabadprogram is, hogy önállóan is élvezhessük a karneváli forgatagot, illetve aki szeretne, ekkor be tud ülni kávézni vagy vacsorázni, egy tipikus olasz kisvendéglőbe. (Igény esetén az idegenvezető segít ennek intézésében). Az esti órákban indulunk vissza szállásunkra.

4. nap: Treviso - Postojna – Budapest (845 km)

Reggeli után Szlovéniába buszozunk. Útközben láthatjuk a Júlia-Alpok nyúlványait, így érkezünk Postojnára, ahol megtekintjük a híres cseppkőbarlangot. Először vonattal megyünk a barlang közepére, majd gyalog tekintjük meg a látványosságokat. Programunk után hazaindulunk. Budapestre érkezés az esti órákban. Ezután mindenkit a felszállási helyére szállítunk.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Karnevál és romantika Velencében és Triesztben, 4 nap/3 éjszaka 1 személyre reggelivel, buszos utazással, Valentin nap alkalmából, február 14-17. között

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére