10 napos nagy szentföldi körutazás Izraelben, repülővel, helyi busszal, reggelivel, belépőkkel, idegenvezetéssel, programokkal

Ajánlat kód: 33970
Netida Travel Utazasi Iroda
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

389.800 Ft

Ajánlatkérés
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép. (Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010
netida.hu/
Ajánlat kód: 33970

Vélemények

N. Hedvig

Szuper, hogy az utalványokat sokáig fel lehet használni, így van mozgásterünk az utazással, repülőjeggyel.

N. Botond.

Mi az ausztriai hegyekben voltunk, szuper volt a szállás!

F. Dénes

Mi Prágában voltunk és nagyon elégedettek voltunk a kiválasztott szállással. Amit a hotelen megspóroltunk, abból finomakat ettünk!

Az ajánlat leírása

Látogass el a Szentföld ikonikus, történelmi helyszíneire 10 napos körutazáson!

Időpontok

  • 2020. 05. 12.: , 399.800 Ft
  • 2020. 10. 27: , 429.900 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre

  • A repülőjegyet Budapest – Tel Aviv – Budapest útvonalon
  • A körutazáson a közlekedést légkondicionált autóbusszal
  • 9 éjszaka szállást középkategóriás szállodák 2 ágyas, zuh. / WC-s szobáiban
  • Húsmentes büféreggelit
  • Városnézéseket és kirándulásokat a program szerint
  • Belépőjegyek árát a leírt programokhoz
  • Helyi, magyar nyelvű idegenvezetést
  • ATLASZ Prémium utasbiztosítást (Colonnade Biztosító)

Az ár nem tartalmazza

  • Repülőtéri illetéket és poggyászdíjat: kb. 79.000 Ft / fő (Az indulásig változhat!)
  • Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díját (1,5 %)
  • Kötelező szervízdíjat / borravalót: 90 USD / fő (a helyi szállodák, idegenvezető és buszsofőrök részére)
  • 20 - 24 fő ind. esetén 16.700 Ft / fő, 15 - 19 fő esetén pedig 33.400 Ft / fő a felár
  • Az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

Felár

  • Fakultatív félpanzió (9 bőséges vacsora, általában büfé jelleggel): 35.500 Ft / fő (2019. október) vagy 42.200 Ft (2020. május)
  • Egyágyas felár: 188.000 Ft (2019. október) vagy 234.600 Ft (2020. május)

Fakultatív program

  • Kirándulás a jordániai Petrába: kb. 250 USD + kb. 100 USD határátlépési illeték. ( Létszám függvényében!)

Program

1. nap: Budapest – Tel-Aviv – Caesarea

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban Tel-Avivba. Irány Caesarea, melynek látnivalói: a Heródes király építette kikötő, Római színház, vízvezeték. Továbbutazás Tiberiasba. Szállás.

2. nap: Genezáreti-tó – Beatitude – Tabgha – Capernaum

Kirándulás a Genezáreti-tó körül és környékén: Tiberias (a zsidó vallás szent városa), Beatitude (a Nyolc boldogság, azaz a Hegyibeszéd-kolostor), Tabgha (a csodás kenyér- és halszaporítás helyszíne), Capernaum (Szent Péter háza), Yardenit (keresztelőhely a Jordán folyóban). Szállás Tiberias-ban.

3. nap: Akko – Haifa – Názáret

Irány a Földközi-tenger! Akko (a Keresztes lovagok városa), Haifa (Kármel-hegy, Bahai vallás központja, Perzsa kert). Délután látogatás Názáretbe, az Angyali Üdvözlet templomához. Szállás Tiberias-ban.

4. nap: Tábor-hegy – Bet Shean – Jordán völgye

Reggeli után utazás a Tábor-hegyhez, Jézus megdicsőülésének helyszínéhez. Bet Shean a Szentföld egyik legrégebbi települése, időszámítás előtt 4000 évvel már lakott terület volt. Délután utazás a Jordán folyó völgyén át, Jerikó érintésével Jeruzsálembe. Szállás Jeruzsálemben.

5. nap: Jeruzsálem

Egész napos városnézés Jeruzsálemben. Séta az óvárosban: Via Dolorosa, Golgota, Templom-hegy (felmenetel a templomhegyre a palesztinhatóságok engedélyének függvénye), Siratófal, zsidó negyed, Cardo, Utolsó vacsora, Dávid sírja. Ebédszünet után látogatás az Olajfák-hegyére, Miatyánk-temploma, Gecsemáni-kert, Nemzetek temploma stb. Szállás Jeruzsálemben.

6. nap: Jeruzsálem – Betlehem

Délelőtt városnézés az újvárosban: Knesset, Yad Vashem (a hatmillió zsidó mártír emlékhelye), Izrael Múzeum megtekintése. Természetesen marad idő egy kis vásárlásra a keleti-bazárban. Délután látogatás Betlehembe, a Születés templomának megtekintése (az aktuális politikai helyzettől függ, elmaradásáért felelősséget nem tudunk vállalni). Szállás Jeruzsálemben.

7. nap: Massada – Holt-tenger

Massadán megtekintjük a gigantikus erődöt, majd továbbutazunk Kumranba, ahol a Holt-tengeri tekercsekre bukkantak. Irány a természet egyedülálló képződménye, a Holt-tenger! Fürdési (lebegési) lehetőség a magas sótartalmú vízben, melyben sem úszni, sem elsüllyedni nem lehet. Szállás Eilaton, a Vörös-tenger partján.

8. nap: Eilat

A Vörös-tenger partján évente 360 napon keresztül süt a nap. Üdülés, pihenés. Szállás Eilaton.

9. nap: Eilat

Üdülés vagy egész napos fakultatív kirándulás a jordániai Petrába. A Nabateusok kétezer évvel ezelőtti székhelye „Rózsaszín Város” néven is ismert. A rózsaszín-vörös homokkőbe vésett épületek lélegzetelállító látványt nyújtanak. (Min. 10 fő esetén magyar idegenvezető, egyébként angol nyelvű idegenvezetők kísérik.) Szállás Eilaton.

10. nap: Eilat – Negev-sivatag – Ramon-kráter – Jaffa – Budapest

Utazás a csodálatos Negev-sivatagon keresztül. Különös élmény a Ramon-kráter, az eróziós erők koptatta katlan. Rövid ismerkedés Jaffával, az ősi kikötővárossal. A város Szent Péter hittérítő tevékenységének fontos állomása, napjainkban a művészek, iparművészek alkotó helyszíne. Este hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Jó utat kívánunk!

Netida Travel Utazasi Iroda bemutatkozó

A Netida Utazási Iroda elvisz Téged szinte bárhová álmaid nyaralására,legyen szó tengerpartról, csodás természeti tájakról vagy izgalmas városnézésről. A külföldi utak mellett belföldi ajánlatokkal is
találkozhatsz náluk, hiszen az iroda igyekszik bemutatni közönségének Magyarország látnivalóit is, amelyekből több van, mint gondolnád! Különösen kedvező árakon juthatsz el célpontjaidra, ahol kényelmes,barátságos és exkluzív szállodákban pihenhetsz. Böngéssz a Netida utazásai között, s tervezd meg velük álmaid vakációját! Ügyfélszolgálatuk is készséggel áll rendelkezésedre, ha bármi kérdésed lenne valamelyik utazással vagy szállással kapcsolatban.
NetidaTravel - 1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
Netida Travel Utazasi Iroda
1148 Budapest, Fogarasi út 5. 27. ép.
(Nincs személyes ügyfélfogadás)
utazas@netida.hu
+ 36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 napos nagy szentföldi körutazás Izraelben, repülővel, helyi busszal, reggelivel, belépőkkel, idegenvezetéssel, programokkal

Fontos

Az utazásról a fontos tudnivalókat és a részvételi díj tartalmát a szöveg leírásában találod. Az ajánlat érvényessége a szabad helyektől függ • Egyéni igény kapcsán kérj árajánlatot az utazási irodától, a végleges kalkuláció ennek alapján módosulhat. • Vásárlás után 2 munkanapon belül érvényesítsd a megvásárolt utazási szándékod emailben az utazas@netida.hu címen, ajándékutalvány esetében is.

Figyelem! Az árak az Euró árfolyama és az aktuális gazdasági helyzet miatt változhatnak. Ezért kérjük, vásárlás előtt kérjen ajánlatot az utazas@netida.hu email címen vagy az ajánlatkérés funkció segítségével! Kollégáink rövid időn belül pontos kalkulációt küldenek Önnek!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére