1 napos fürdőzés az Adriai-tengerben Krk szigeténél, Baska városában, buszos utazással, csoportkísérővel

Adutours Utazási Kft
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

1.500 Ft

Ajánlatkérés
Adutours Utazási Kft
1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093
www.adutours.hu/

Az ajánlat leírása

Élvezd az Adriai-tenger hűsítő hullámait!

Opciók

  • 2022. szeptember 2.: Előleg: 1.500 Ft

Az ár tartalmazza 1 személyre – A kupon teljes ára 14.990 Ft. Az Alkuponnak fizetendő 1.500 Ft, a fennmaradó 13.490 Ft-ot a szolgáltatóval kell rendezned!

  • Autóbuszos utazás
  • Csoportkísérő

Az ár nem tartalmazza

  • Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/fő (partnerünknél fizetendő)
  • Horvátországban a turistabuszok után, idei évtől fizetendő plusz Áfa: 25 kuna/fő (buszon fizetendő)
  • BBP biztosítás: 1.650 Ft/fő (70 éves korig)
  • BBP biztosítás: 3.300 Ft/fő (70 év felett)

Felár

  • 35 fő alatti létszám esetén 2.000 Ft/fő felár fizetendő

Fontos

Kérjük, a kupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz partnerünknél a következő email-címen: adutours@t-online.hu

Az utazó köteles úti okmánya érvényességéről és a járványügyi előírásoknak megfelelő igazolásokról gondoskodni. Kérjük, hogy a foglalás és az utazás közötti időben is kísérjék figyelemmel az aktuális szabályozásokat! E miatt meghiúsult utazásért az utazásszervező irodát nem terheli semmilyen fizetési, kártérítési kötelezettség.

A vidéki fel- és leszállási helyek mindig menetirány szerinti oldalon vannak. A helyszínekről érdeklődjön partnerünknél!

Program

1. nap: Indulás 23:00-kor Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, 1111 Budapest, Műegyetem rakpart (Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Éjszaka az autóbuszon.

2. nap: Érkezés Krk-szigetre a délelőtti órákban, a világ egyik leghosszabb beton hídján, mely több mint 1400 m hosszú. A lágy, mediterrán éghajlatú sziget nyaranta egész langyos, kristálytiszta tengerrel, évente pedig több mint 2500 órányi napsütéssel vár minket. Baska az egyik legfestőibb fürdőhelye a szigetnek. Krk szigetének déli részén fekszik Horvátország egyik legszebb strandja, a Baska nevű városka partjainál. Közel 30 hivatalos fürdőhely található itt, de leghíresebb a Nagy Strand (más néven Vela Plaza), amely 1999-ben elnyerte az Európai Kék Zászló kitüntetést, és kavicsos-homokos partja 1800 méter hosszan terül el. Lassan mélyülő partja miatt kitűnő választás kisgyermekkel is. A kikötő számos napi hajókirándulások kiinduló pontja is egyben a távoli strandokra vagy a közeli szigetekre. A kialakított városi strandok minden korosztály számára szórakozást kínálnak, a csónak és vízi biciklibérléstől, a strandröplabdáig. A tengerparttal párhuzamos sétáló utcában szórakozóhelyek, éttermek, fagylaltozók, üzletek követik egymást és várják vendégeiket. Érdemes belvárosában is sétálni, mert szűk sikátorai egy halászfalu hangulatát idézik. Indulás haza az esti órákban. Éjszaka az autóbuszon.

3. nap: Érkezés a kiindulás helyre a hajnali órákban (kb. 3 órakor).

Jó utat kívánunk!

1074 Budapest, Hársfa utca 2.
adutours@t-online.hu
06 20 290 3093

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

1 napos fürdőzés az Adriai-tengerben Krk szigeténél, Baska városában, buszos utazással, csoportkísérővel

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2022.09.02.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően 48 órán belül jelentkezz az adutours@t-online.hu email címen! • Bármennyi Alkupon vásárlóható és ajándékozható!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére