Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Ünnepekre manikűr vagy pedikűr választható ajándék lakkozással a Biohajklinikán

Karácsony közeledtével 53% manikűrre vagy pedikűrre
BioHajklinika
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.800 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.800 Ft 53% 2.000 Ft
BioHajklinika
1037 Budapest Bécsi út 81.
hajnalka.e@freemail.hu
06 (20) 991-2477
06 (1) 367 26 40
www.biohajklinika.hu

Akció Leírása

A kéz sokszor az első olyan dolog, amit másokon észreveszünk, és amit mások néznek rajtunk. Gyakran elfeledkezünk kezünk és lábunk ápolásáról. A töredezett körmök, és a hidegtől kiszáradt kezünk meg amúgy sem nyújt túlságosan magával ragadó esztétikai látványt, dugdosni meg ugye mégsem tudjuk őket. Egy jó manikűr, pedikűr ,lakkozással és masszírozással csodákra képes.

-Esztétikai manikűr+kényeztető masszázs+lakkozás, igény szerint vitaminos erősítés

-Vagy esztétikai pedikűr+kényeztető masszázs+lakkozás,igény szerint vitaminos erősítés.

A manikűrről általában: a körmök hosszának rövidítését, formázását, valamint a körömlemezre letapadt bőrök eltávolítását foglalja magában. A manikűr végezhető klasszikus, áztatásos formában, vagy kevésbé igénybe vett kezek esetében alkalmazhatjuk a korszerű francia manikűrt. Utóbbinál nincs áztatás, hanem az erre a célra kifejlesztett bőroldó segítségével távolítjuk el a letapadt bőröket. A manikűr elvégzése után használhatunk körömápolókat, polírozhatjuk, lakkozhatjuk, igény szerint díszíthetjük is a körmöket.

A pedikűrről általában:  a  bőrkeményedések  eltávolítását,  a   körmök hosszának   rövidítését  és    formázását,   illetve   az   esetleges  egyéb problémák     –   például benőtt körömsarok,    tyúkszem eltávolítása   – kezelését jelenti.   A pedikűr folyamatát mindig a vendég kikérdezésével és   diagnosztizálással  kezdjük, melynek során az esetleges ortopédiai, bőrgyógyászati elváltozásokat derítjük fel,  valamint megállapítjuk a talp bőrtípusát.   Ennek  megfelelően kezdjük el a láb áztatását bőrpuhítót is tartalmazó vízben.

A megfelelő  áztatási  hatóidő letelte után eltávolítjuk a bőrkeményedéseket,   rövidítjük és formázzuk a körmöket, továbbá igény szerint kezeljük az egyéb problémákat is.

Amennyiben nincs semmilyen akadálya, abban az esetben a talpat, sarkat, lábfejet, lábszárat térdig megmasszírozhatjuk a bőrtípusnak megfelelő hatóanyagos krémmel vagy olajjal, nyáron pedig akár lábhűsítő jégzselét is alkalmazhatunk.

Pedikűr és masszázs után igény szerint ápolhatjuk, erősíthetjük a körmöket, de akár igény szerint lakkozhatjuk, díszíthetjük is.
BioHajklinika
1037 Budapest Bécsi út 81.
hajnalka.e@freemail.hu
06 (20) 991-2477
06 (1) 367 26 40
Nyitva tartás: H-P: 08:00 - 20:00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Esztétikai manikűr. Esztétikai pedikűr. Kényeztető masszázs. Lakkozás. Vitaminos erősítés

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.04 - 2013.01.15

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére