Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Tradicionális magyaros ízek a belvárosi XO Bistro étteremben! A la carte ételfogyasztás 2 fő részére az XO Bistroban 10.000 Ft helyett 5.000 Ft

Tradicionális magyaros ízek a belvárosi XO Bistro étteremben! A la carte ételfogyasztás 2 fő részére az XO Bistroban.
XO Bistro
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.000 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
10.000 Ft 50% 5.000 Ft
XO Bistro
1088 Budapest Rákóczi út 5.
+36 (1) 411-0111
www.xobistro.hu/

Akció Leírása

X.O. - Biztos feltűnt már hogy a legdrágább és kiváló minőségű italokon ott virít ez a két betűs felirat. Jelentése nem más, mint Extra Old. Csakis patinás és különleges alkoholos italokat illetnek ezzel a jelzővel, amely mindig magas színvonalat jelent.

XO Bistro elegancia és stílus találkozása a tradicionális magyar konyhával egy kis fiatalosan modern pikantériával fűszerezve.

Az XO Bistro – amint azt elnevezése is sejteti - egy régi stílusú, nagy múltra építő magyaros étterem egy kis fiatalosan modern pikantériával fűszerezve. Éttermünk arculatának meghatározásánál több szempontot vettünk figyelembe. A legfontosabb az volt, hogy a hely tradícióit és az épület belső stilisztikai elemeit megtartva a korhű értékeket őrző, és a mai modern stíluselemeket is magán hordozó századfordulós vendéglői hangulatot teremtsük meg.

XO Bistro

A XX. század eleji klasszikus éttermi-kávéházi hangulatot az eredeti – régi fényképek alapján restaurált – mozaikköves padlózat, a stukkók, valamint a hatalmas tükör biztosítja; ezeket egészítettük ki napjaink trendjét követő, azonban az 1900-as évek első harmadának divatjával harmonizáló belsőépítészeti elemekkel.

Ajánlatunkban most kedvetekre válogathattok az ínycsiklandó falatok között. Egy romantikus vacsora, egy meghitt beszélgetés vagy akár egy fontos üzleti ebéd. Itt a remek lehetőség, hogy most fél áron kipróbáld a jövőbeli törzshelyed.

Kínálatunkat úgy alakítottuk, hogy a finoman megreformált tradicionális magyaros ételeket nemzetközi ételkülönlegességekkel, halételekkel és a tenger gyümölcseivel ötvözzük, melyeket kizárólag friss alapanyagokból készítünk, ügyelve arra, hogy a fogások étlapunkon megfelelő harmóniát tükrözzenek.

A személyzet kiválasztásánál törekedtünk olyan, magas szintű szakmai képzettséggel rendelkező kollégák rekrutálására, akik az étlapon található ételek és a kitűnő borkínálat segítségével emlékezetes gasztronómiai élményt képesek nyújtani vendégeinknek.

XO Bistro
1088 Budapest Rákóczi út 5.
+36 (1) 411-0111

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

A la carte ételfogyasztás az XO Bistroban 10.000 Ft értékben

Fontos

  • A kupon beváltható: 2012.02.22. – 2012.03.17.
  • Az italfogyasztás külön fizetendő
  • Asztalfoglalás szükséges

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére