Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Tetőbox bérlés 4 napra most csak 3.900 Ft-ért!

Tetőbox bérlés 4 napra
Vincze Viktor
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
6.000 Ft 35% 2.100 Ft
Vincze Viktor
1131 Budapest, Gyöngyösi út 20.
thuletetobox@gmail.com
06-70/580 39 68
thuletetobox.org

Akció Leírása

Vajon milyen lehet egy önfeledt utazás, sielés a barátokkal? Persze először a helyválasztás jut eszünkbe, de ha az út megvan az előkészületek legalább annyi időt felemésztenek, mint a kiválasztás és tervezés fázisa.

Sokunknak ismerősen hangzik a mondat, amit a lehető legrosszabbkor tud elhangzani: “Drágám, néhány holmit itthon hagyunk a helyszűke miatt!” Egy otthon maradt snowboard, szánkó, síbot, felfújható gumimatrac, görkori, vagy labda sok borsot törhet az orrunk alá, márpedig kikapcsolódni indulunk és nem szeretnénk plusz terhet a nyakunkba venni. Van egy kényelmes és költséghatékony megoldás, ha nem szeretnénk egy egész utánfutót magunk után vontatni.

A tetőbox bérlés ötletes megoldást jelent sokféle szállítási problémához. Nem csak könnyen le- és felszerelhető, vagy zárható, de megkímél minket csomagjaink autóba zsúfolásától is, így mi kényelemben utazhatunk. A tetőbox előnyösebb az átlagos tetőcsomagtartónál mert csomagjaink védve vannak az eső, hó, por, valamint a kíváncsi tekintetek elől, ráadásul a csúcsminőségű THULE tetőboxok könnyen felszerelhetőek és az autó menettulajdonságait is csak csekély mértékben befolyásolják. Mindez köszönhető annak, hogy tervezéskor felhasználják a szélcsatornákban mért eredményeket.

A thuletetobox.org jóvoltából ráadásul a felhelyezéssel sem kell bajlódnunk, ugyanis a helyszínen mindenben igyekeznek segítségünkre lenni. A legmodernebb, a legjobb minőségű 340 és 650 liter közötti tetőboxok tárháza vár minket, amit kuponunkkal 35% kedvezménnyel bérelhetünk ki a nagy családi utazáshoz. A kedvezmény a normál napi bérleti díjból kerül levonásra. Természetesen, mint minden bérlés során, itt is kauciót kell fizetnünk a tetőboxra és a tetőcsomagtartóra, aminek az áráról itt tájékozódhatsz.

Vincze Viktor
1131 Budapest, Gyöngyösi út 20.
thuletetobox@gmail.com
06-70/580 39 68

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Thule tetőbox 4 napra. sportos megjelenésű 380 literes box: Thule Spirit 780, vagy. családi méretű, ergonómikus tervezésű 480 literes box: Thule Atlantis 780. a tetőboxot, esetleg a bérelni kívánt csomagtartót a helyszínen mi szereljük fel

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.31 - 2013.06.30 • A kedvezmény előre egyeztetett időpontban, a kupon bemutatásával érvényesíthető • Átvehető: 1131 Budapest, Gyöngyösi út 20., • Előre egyeztetve átvehető: Nyíregyházán, Esztergomban, Siófokon, Székesfehérváron, Jászalsószentgyörgyön • A kaució átvételkor fizetendő, melynek összege 25.000 Ft • A tetőboxot érdemes minimum 2 héttel előre lefoglalni, illetve az aktuális készletről tájékozódni

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére