Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

"Minden ember annyi idős, amilyen állapotban a gerince van!" Milyen állapotban van az Ön gerince? Gerincgondozás most 9.000 Ft-ért

 2 X 60 perc gerincgondozás az Egészség és Oktató Központban
ÉLETERŐ - Egészség és Oktató Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

9.000 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 25% 3.000 Ft
ÉLETERŐ - Egészség és Oktató Központ
1074 Budapest, Dohány u. 57
arpad@wellnessteam.hu
06 (20) 339 2520
www.eleterokozpont.com/

Akció Leírása

A nemzetközi statisztikák szerint az emberek több mint 96%-ának el van ferdülve a gerince, beleértve a gyerekeket is.
A gerincferdülés jelei, következményei:
  • a hát bármely részén fájdalom
  • láb, boka, térd, csípő fájdalom
  • szúró fájdalom, vagy zsibbadás a gerinc vagy nyak területén
  • fejfájás, szédülés
Amennyiben a ferdülés huzamosabb ideig fennáll, akkor vezethet:
  • kopáshoz,
  • gerincsérvhez,
  • krónikus izomfájdalmakhoz,
  • migrénhez, stb.
Ha a fentiek bármelyikét észlelte már saját magán vagy családtagjain, akkor próbálja ki a Bilibok-féle gerincgondozást©!
A Bilibok-féle gerincgondozás©-t több mint 15 éves tapasztalatból, és több mint tíz különböző masszázs/terápia leghatékonyabb elemiből állítottam össze.
Különböző masszázsformák és technikák legjobb és leghatékonyabb elemeiből tevődik össze, mint pl. a Physio-energetikai Kiropraktika (P.E.K. technikák), mágneses görgős masszázs, energia masszázs, akupresszúra, shiatsu (siacu - japán masszás), svéd masszás, ”trigger-pont” masszás, nyak és hát masszázs.
A gerinc az élet fája – gondozzuk!
Életünk során a gerincoszlop állapota rohamosan romlik, ha nem vesszük kezelésbe.

Gerincünk tartó funkcióját életünk végéig őriznünk kell. A testtartás a gravitáció függvénye minden egyes csigolya az alatta lévőn támaszkodik.

A szomszédos csigolyatestek között rugalmas porckorongok találhatók, melyek terhelés hatására összenyomódnak, veszítenek nedvesség tartalmukból és ellapulnak.
A gerinc problémák túlnyomó része különleges megterhelésre vezethető vissza, mialatt az egészséges gerinc jellemzői megváltoznak.
A Bilibok-féle gerincgondozás© nyújtja a gerincoszlopot, ezért a porckorongok ismét hidratálódnak, megőrzik eredeti méretüket és alakjukat.
A gerincoszlopban, gerinccsatorna fut végig, ebben a védett alagútban helyezkedik el a gerincvelő.
A gerincvelőből kilépő idegek egy-egy szervünkhöz, testrészünkhöz kapcsolódnak.
A Bilibok-féle gerincgondozás© gyógyító hatással stimulálja ezeket az idegeket és ezáltal a hozzá kapcsolódó szerveket, így minden szervre jótékonyan hat. Az enyhe nyomások, kombinálva a légzéssel, hatást gyakorolnak a hátgerincre, mialatt az rugalmasabbá válik, és visszaállítják a gerincet az eredeti helyére. Ennek eredményeképpen javul a testtartásunk, hajlékonyabb lesz a gerincünk, a hát, nyak és derék panaszok enyhülnek.
Távol keleten az orvosok a betegségek gyógyítását a gerincoszlop eredeti helyének visszaállításával kezdik. A betegségek legalább 70%-át képesek meggyógyítani, azzal hogy rendbe rakják a gerincoszlop állapotát.
Bilibok-féle gerincgondozás© érzelmi blokkok, lelki feszültségek, stressz hatások oldására is alkalmas.
Úgy a fizikai, mind a lelki feszültségek, problémák rögzülnek a fizikai testünkben, az izmainkban, szerveinkben, és a gerincünkben is.
A Bilibok-féle gerincgondozással hármas hatást is el tudunk érni.
1.    Lazítjuk a hátizmokat, korrigáljuk a csigolyákat. Általában ez az első érezhető/látható hatása. Ezen kívül serkentjük az energiakeringést az energiapályákon (meridiánokon) keresztül és javítjuk a vérkeringést, csökkentjük a feszültségeket, fájdalmakat.
2.    Az idegpályákon keresztül jótékony hatást gyakorolunk a szervek működésére is, oldjuk az idegpályákon felmerülő blokkokat, feszültségeket.
3.    Oldjuk a pszichikai/lelki feszültségeket, blokkokat, problémákat.
Egy jó gerinckezeléssel, gondozással, direkt vagy indirekt az egész testre hatást gyakorolunk.
Ellenjavallt pace-maker vagy más beültetett elektromos készülék és terhesség esetén! Műforgók, beültetett protézisek, gerinc-sérv esetén használható.

ÉLETERŐ - Egészség és Oktató Központ bemutatkozó

A Bilibok-féle gerincgondozás, különböző masszázsformák legjobb és leghatékonyabb elemeiből tevődik össze, mint pl. az energia masszás, az akupresszúra, shiatsu (siacu - japán masszás), svéd masszás, ”trigger-pont” masszás, nyak és hát masszás, mágneses masszázs, PEK technikák, stb.
Az Bilibok-féle gerincgondozás kivitelezése ruhán keresztül történik, padon fekve, vagy egy speciális széken (nyak, kar, hátmasszásra tervezett szék) ülve.
Az Bilibok-féle gerincgondozás lehet frissítő, relaxáló és mind ahogy a nevében is benn van, ”életerőt” adó masszás. Serkenti a vérkeringést, az energiaáramlást, erősíti az immunrendszert, korrigálja a testtartást, ápolja a gerincet. A jó egészség alapja a kiegyensúlyozott, harmonikus élet, jó hatással van a test-lélek-szellem harmonikus működésére.
Korrigálja a gerincet, oldja a feszültségeket, a stresszt, a blokádokat, csökkenti a fájdalmakat, segíti a test regenerálódását. Egy kezelés kb. 60 percet vesz igénybe.
ÉLETERŐ - Egészség és Oktató Központ
1074 Budapest, Dohány u. 57
arpad@wellnessteam.hu
06 (20) 339 2520

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Bilibok-féle gerincgondozás©-t több mint 15 éves Skandináviában (Norvégiában és Svédországban) elsajátított tapasztalatokból, és több mint tíz különböző masszázs/terápia leghatékonyabb elemiből tevődik össze. Gondozza, nyújtja és korrigálja a gerincoszlopot. Kiméletes és fájdalommentes kezelés. Teljes biztonsággal alkalmazható, időseken és gyerekeken is. Csontritkulás esetén, eűforgók, beültetett protézisek, gerinc-sérv esetén használható is alkalmazható. Ellenjavallt pace-maker vagy más beültetett elektromos készülék és terhesség esetén!

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.14 - 2013.03.31 • Előzetes bejelentkezés, időpont egyeztetés telefonon szükséges • Bilibok Árpád, XII-es osztályú vezetőmasszőr és természetgyógyász • Egy személy csak egy kupont használhat fel és max. 5 kupont vehet ajándékba! • ÉLETERŐ - Egészség és Oktató Központ, 1074 Budapest, Dohány utca 57, Kapucsengő: 97

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére