Mesés vakáció az Adriai-tengernél, 5 vagy 7 éjszaka 2 személy részére félpanzióval, júliusban vagy augusztusban, Neumban, a Hotel Agava*** vendégeként

Hotel AGAVA – Neum
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!
Akár már:

25.000 Ft

Ajánlatkérés
Hotel AGAVA – Neum
info@agava-neum.com
www.agava-neum.com/

Az ajánlat leírása

Töltsetek felejthetetlen nyári napokat a kristálytiszta Adria mellett, strandoljatok akár 8 napon át a hűsítő tengerben!

Az ajánlat tartalma

  • 5 vagy 7 éjszaka 2 személy részére Neumban, a Hotel Agava*** vendégeként
  • Ellátás: félpanzió
  • Tengerre néző, erkélyes szoba
  • Ingyenes parkolás és WiFi

Opciók

  • OPCIÓ 1.: 7 éj / 8 nap ELŐLEG: 25.000 Ft, HOTELBEN: 179.200 Ft (eredeti 320.000 Ft)
  • OPCIÓ 2.: 5 éj / 6 nap ELŐLEG: 18.000 Ft, HOTELBEN 128.000 Ft (eredeti: 256.000 Ft)

Bosznia Hercegovina rövid tengerparti szakasza a napsütésben igencsak gazdag Dalmáciához tartozik, és rendkívül kedvelt vidék a turisták körében, akiket nyáron kellemes időjárás és langyos tengervíz vár egy remek adriai vakációra.

A környék ráadásul lenyűgöző látnivalókat kínál a kellemes nyaralás során. A híres Neretva folyó, Mostar, a Vjetrenica barlang vagy éppen a szépséges Dubrovnik is megér innen egy szuper kirándulást.

Hotel Agava***

A Neumban, a tengerparttól pár méterre elhelyezkedő, háromcsillagos Hotel Agava*** ideális helyet biztosít a kivételes kikapcsolódáshoz. Kényelmes, balkonos szobái ragyogó kilátást kínálnak a tengerre, és sat TV-vel, Wi-Fi-vel, légkondicionálóval, fürdővel, valamint hűtővel rendelkeznek.

Jó utat kívánunk!

info@agava-neum.com

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

5 vagy 7 éjszaka 2 személy részére félpanzióval, júliusban vagy augusztusban, a boszniai Neumban, a Hotel Agava*** vendégeként

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2017.08.31.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: info@agava-neum.com • Idegenforgalmi adó: 2 € / fő / nap • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére