Igazi hazai ízek a Három Vendéglős Sörözőben! Erdélyi finomságok: csorba leves és zsiványpecsenye puliszkával!
Erdély földrajzi fekvése folytán mindig is többféle nép hazája volt. Bevándoroltak tótok, többféle kultúrát magukkal hozó zsidók, keleti irányból örmények, és persze betelepültek szászok is. A népek ilyen keveredésének következtében a kulturális vérkeringés folyamatosan felfrissült, és a térség fejlődését soha nem látott lendület jellemezte.
Ez az évszázados keveredés gasztronómiai szempontból is gazdagodást jelentett, minden nép beleolvasztotta kedvenc fűszereit, ételeit. A magyarok, mint az évszázadokon át többségi nemzet, bravúrosan ötvözte az újat a régivel, ugyanakkor sohasem adták fel a saját ízvilágukat.
Az erdélyi konyha jellegzetességét a helyi friss fűszerek használata adja. A lisztből készült ételeknek, a pogácsaféléknek és más sült tésztáknak különleges kultusza van a főtt tésztákkal szemben. Jelen van a román és a balkáni gasztronómiából átvett szokás is mely során merészebben, használják az ételeikhez a különböző zöldségeket.
Ajánlatunkkal most ebbe az ínyenc ízvilágba kóstolhattok bele egy tradicionális menü keretében a Három Vendéglős Sörözőben!
A söröző – étteremben a finom ebéd vagy vacsora mellett most nézhetitek az EB meccseket, vagy akár más izgalmas sport közvetítéseket. A szokásos sörkínálat mellet: Pilsner Urquel, Miller, Hofbrau búza sörök!
Varga Pincészet minőségi borai! Tokaj-vidéki folyó borok! Dolce Gusto kávékülönlegességek!
Péntekenként a jó hangulatért a Bóta-Gönczy Duó a felelős, szórakoztató élő zenével!
A menüt egyből posztolhatod is akár, a sörözőben ingyenes WiFi szolgáltatás működik.
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról