Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Hematit Mágneses karkötő, ingyenes házhoz szállítással most 3.490 Ft helyett 1.395 Ft-ért

Hematit Mágneses karkötő
Gergely Katona
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

1.395 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
3.490 Ft 60% 2.095 Ft
Gergely Katona
info@jatekajandek.hu
www.jatekajandek.hu

Akció Leírása

A hematit ékszer az egyik legszebb ajándék, a szerelem legjobb kifejezője!

Mágnes jótékony hatásai

A mágnesterápia nem új keletű dolog, bármennyire is meglepően hangzik. Igazából már évezredek óta használja az emberiség fájdalomcsillapításra. Megfelelő alkalmazásával és eszközökkel, a mágnes az esetek 80 - 90% - ban hatékonyan csillapítja a fájdalmat, legyen szó izolált, vagy krónikus fájdalomról.

Mi a mágnesterápia lényege?

A mágnesterápia azt a hatalmas természeti és mágneses erőt használja fel, mely a világot irányítja. A mágneses kezelés segítségével, a betegek természetes módon, mindenféle beavatkozásnélkül csillapíthatják fájdalmaikat. A mágnesterápia azon alapul, hogy az emberi testet mágneses mezők, negatív vagy pozitívtöltésű ionok, és ezek egyensúlyából eredő viszonyok irányítják. Ha egy testrész megsérül, elárasztják a pozitív töltésű ionok, melyek duzzanatot, gyulladástés fájdalmat okoznak ott. A mágnesterápia a pozitív ionokat elűzi az adott területről, hogy a test visszatérhessen negatív állapotába. Ezáltal az oxigénellátás jobb lesz a sérült területen, így a természetes gyógyulási folyamat felgyorsítható. A mágnesterápia igazi előnye abban rejlik, hogy úgy képes gyógyítani, hogy közben szükségtelenné teszi a hagyományos gyógyszerek alkalmazását.

További információ: http://www.ionenergia.hu/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=25&Itemid=1

Gergely Katona
info@jatekajandek.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

anyaga: Mágneses Hematit féldrágakő. színe: grafitszürke. ajánlott kicsiknek, nagyoknak, időseknek és betegségben szenvedőknek. ingyenes házhoz szállítással!

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.11 - 2013.01.15 • A kupont a www.ionenergia.hu oldalon keresztül lehet beváltani, egy normál rendeléssel, a kuponkódokat a megjegyzés rovatba beírni. Vagy e-mailben (info@ionenergia.hu) megküldeni a szállítási címet, és a választott karkötőt

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére