Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Fogyásra, dohányzásról való leszokásra 2 alkalmas fülakupunktúrás kezelés a Tenuitas Egészség Stúdióban féláron, 3.990 Ft-ért!

2 alkalmas fülakupunktúrás kezelés
Tenuitas Egészség Stúdió
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
8.000 Ft 50% 4.010 Ft
Tenuitas Egészség Stúdió
1132 Budapest, Visegrádi u. 23. II.5.
info@tenuitas.hu
30/201-6464
06-1/950-2090
www.tenuitas.hu

Akció Leírása

Te is megfogadtad, hogy az új évben leadsz pár kilót és egészségesebben fogsz élni?

Talán korábban próbáltál is már néhány gyors és könnyű fogyást ígérő kampánydiétát, csodabogyót, melyek utólag csupán pénzkidobásnak bizonyultak, és ezúttal valami mást keresel?

Bárhogy is van, egy dolog biztos: nem érdemes aktuális csodadiétákkal próbálkoznod, azok ugyanis jobb esetben csupán nem vezetnek hosszútávon eredményre, és hozzájárulnak későbbi jojó effektus kialakulásához, rosszabb esetben pedig még az egészségedet is veszélyeztethetik.

A Tenuitasnál nem kínálunk kampánydiétát, csodakúrákat, varázsszereket! Mi a hagyományos kínai orvoslás több ezer éves eszköztárába tartozó fülakupunktúrás kezelésekben és az ember egyediségére alapozott személyre szabott módszerekben hiszünk!

A fülakupunktúra elismerten hatékony fogyókúrás módszer, a szervezet egyensúlyi állapotának visszaállításával szabadít meg a felesleges kilóktól.

Semmiféle idegen anyag, gyógyszer nem kerül a szervezetbe, hiszen ez a gyógymód a szervezet saját öngyógyító folyamatainak beindulását, erősítését segíti.

A fülakupunktúra lényege, hogy a fülkagyló külső részébe szúrt apró tűkkel  megfelelő pontokat stimulálunk, amelyek csökkentik az éhségérzetet, fokozzák az anyagcserét, illetve stresszoldó hatásuk van.

A fülakupunktúra segítségével elkerülhetők a fogyókúrák olyan gyakori és kellemetlen mellékhatásai is, mint

  • az állandó éhségérzet
  • az evés utáni sóvárgás és
  • a feszült, ideges lelkiállapot.
A kezeléshez vékony, orvosi fémből készült tűket használunk, így fémallergiások is bátran jöhetnek! A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, a tűk behelyezésekor esetenként  enyhe csípő érzés jelentkezhet, amely csak egy pillanatig tart.

Egy-egy kezelés 30-40 percet vesz igénybe.

Egy teljes kúra általában 10 alkalmas kezelésből áll, mely alatt átlagosan 6-10 kg-tól szabadulnak meg pácienseink.
Már az ajánlatban szereplő 2 alkalmas fülakupunktúrás kezelés már  súlycsökkenést eredményezhet, míg mások ez idő alatt az éhségérzet csökkenését, a  jóllakottság érzés hamarabbi bekövetkezését, illetve a fogyókúrák kellemetlen kísérőjelenségének, a feszült, ideges lelkiállapotnak az elmaradását tapasztalhatják meg.

A 2 kezelést egy általános egészségügyi állapotfelmérés előzi meg, amely során a kezelést végző szakember a páciens kikérdezése, súly- és magasságmérés, valamint a BMI kiszámítása után személyre szabott javaslatokat tesz a fogyáshoz szükséges kalória bevitelt, tápanyag összetételt, és az étkezések gyakoriságát illetően.

A kuponos vendégek részére az ajánlatban szereplő 2 alkalmas kezelés folytatására külön kedvező bérletkonstrukciót dolgoztunk ki, mely további 8 alkalom kezelés mellett személyre szabott, hagyományos kínai orvoslás elméletén alapuló  étrend kialakítását is magában foglalja.

Aki tehát a 2 alkalom után úgy érzi, hogy ez az a módszer, amit már régóta keresett, lehetősége van mindezt a honlapon szereplő áraknál kedvezőbb áron folytatni!

Fülakupunktúrás kezelésekkel fogyókúra mellett eredményesen gyógyíthatók különféle szenvedélybetegségek is, ide tartozik  például a dohányzás is. A kupon felhasználható dohányzásról való leszoktatásra is.

A kezelésekre való bejelentkezés előzetes telefonos időpont egyeztetés alapján történik.

Tenuitas Egészség Stúdió
1132 Budapest, Visegrádi u. 23. II.5.
info@tenuitas.hu
30/201-6464
06-1/950-2090

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 alkalom fülakupunktúrás kezelés. fogyásra. dohányzásról való leszokásra. a fülakupunktúra csökkenti az éhségérzetet. fokozza az anyagcserét. stresszoldó hatása van. a kezelés teljesen fájdalommentes. egy kezelés 30-40 percet vesz igénybe. kedvező bérletkonstrukció a 2 alkalmas kuponos kezelés folytatására

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.03 - 2013.02.28 • Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére