Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Fogyás és alakformálás! Méregtelenítő akció! 3 alkalmas ultrahangos kavitáció, és vákuumos feszesítés + hullám masszázs most 40.500 Ft helyett csak 14.900 Ft-ért!

Fogyás és alakformálás! Méregtelenítő akció!
Linus Alakformálás (Régi)
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

14.900 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
40.500 Ft 63% 25.600 Ft
Linus Alakformálás (Régi)
1147 Budapest, Gervay u. 28.
06 (70) 348 0781
www.linusalakformalas.hu/

Akció Leírása

Örök harcok a kilókkal? Nem segít semmi? Nem kell plasztikai sebészhez fordulnod, hogy megszabadulj tőlük!

A kavitációs elven alapuló zsírbontás előnyei a sebészeti beavatkozáshoz képest, hogy azonos eredmény elérése mellett nem alakulhatnak ki szövődmények, kevesebb a kontraindikáció, és lényegesen olcsóbb. A kavitációs zsírbontás a sebészeti zsírleszíváshoz hasonló tartós eredményt nyújthat, hiszen a megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre.

Hogyan működik a kavitációs zsírbontás?

Eloszlatja a zsírt, serkenti a nyirokrendszer működését, fokozza a méregtelenítést. A legújabb fejlesztésű rádiófrekvenciás technológiának köszönhetően a rádióhullámok bejutnak a mélyebben elhelyezkedő zsírlerakódásokhoz is. A célzott, 500 kHz-es rádióhullámok aktív állapotba hozzák a zsírsejteket, így a súrlódási hő hatására emelkedik a hőmérséklet. A szabaddá tett zsír- és méreganyagok a verejtékmirigyeken, a májon és a nyirokrendszeren keresztül ürülnek ki, megszüntetve így a zsírlerakódásokat, fokozva a méregtelenítést.

Milyen problémákra alkalmazható a kavitációs elven alapuló zsírbontás?

  • narancsbőr (cellulitis) kezelése
  • zsírpárnák eltüntetése
  • nyirokkeringés javítása
  • ödémák csökkentése
  • hatékonyság
  • méregtelenítés
  • cm-ben mérhető hatás
  • folyadék bevitel
Pörgesd fel a nyirokkeringésed és ezzel együtt önbizalmad is!

Hogy miért fontos ez? A nyirokrendszer egyfajta tisztogató, szűrő funkciót lát el, amivel nagyon fontos szerepet játszik a kórokozók elleni küzdelemben, az immunrendszer működésében, a méregtelenítésben, ezzel együtt a fogyásban is. A nyirok hullámmasszázs segíti a salaktalanítást a méregtelenítést, a narancsbőr kezelést, karcsúsítást, mert a szervezet működésének alapfeltétele az egészséges vér-és nyirokkeringés. Ezt ez a gép 50-szeresére gyorsítja, ezáltal segíti a már sejt közötti térbe kijutott zsírok kiürülését a szervezetből és megakadályozza a visszaépülést. Azt mondhatjuk, hogy hullámmasszázs nélkül valójában nincs is felelős alakformálás.

Linus Alakformálás (Régi)
1147 Budapest, Gervay u. 28.
06 (70) 348 0781
Nyitva tartás: H-P 8.00-20.00
Sz 8.00-14.00

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

fájdalommentes. kockázatmentes. hegmentes. hatékonyan fogyaszt. kezeli a narancsbőrt. eltünteti a zsírpárnákat. csökkenti az ödémákat

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.15. – 2013.02.24 • Bejelentkezés szükséges • A lemondás 24 órával a kezelés előtt érvényes • Ingyenes parkolás az épülettel szemben

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére