Foglalj most időpontot 990 Ft-ért és kerüljön a legjobb kezekbe a nagy nap minden pillanata 50.000 Ft kedvezménnyel – vőfély, ceremóniamester esküvőkhöz, jeles eseményekhez 

Várallyai Ottó az esküvőd/ rendezvényed megmentője
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Foglalás:
Előleggel:

990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
200.000 Ft 25% 50.000 Ft
Várallyai Ottó az esküvőd/ rendezvényed megmentője

Akció Leírása

Közeledik életetek legfontosabb pillanata? Ne izguljatok, inkább bízzátok profira az esemény irányítását!

Ajánlatunk egy olyan különleges szolgáltatás, amely garantálja, hogy a lehető legjobb programok, játékok, és egyedi pillanatok övezzék esküvőtöket (vagy más kivételes rendezvényetek)! Legyen zökkenőmentes és tökéletesen megkomponált életetek ezen csúcspontja!

Várallyai Ottó - Ceremóniamester, vőfély, műsorvezető és hangulat-felelős így vall a munkájáról:

22 évvel ezelőtt az egyik barátom meghívott az esküvőjükre, majd 3 nappal a lagzi előtt felkért arra, hogy legyek én a vőfélyük! Elvállaltam, mert a barátomról volt szó, de fogalmam sem volt arról, hogy hogyan fogom a feladatom versek és tapasztalat nélkül megoldani. Ő csak annyit mondott: „Te miért izgulsz? Én nyugodt vagyok! Hiszek benned! Ismerlek, és tudom, hogy a lehető legjobb emberre bíztam ezt a feladatot!”

Az esküvőt követően beindult a karrierem, mert még aznap este megkaptam a következő felkérést. Vőfélyként kezdtem, de időnként ceremóniamesteri munkára is felkértek. Manapság 90%-ban inkább utóbbiként keresnek fel a párok! A kezdetek óta sok érdekes helyzettel kellett megbirkóznom, különleges szituációkat oldottam meg és számos kérdésre adtam választ.

E tapasztalatokból állítottam össze egy sablon forgatókönyvet, amely annyira leegyszerűsíti a felkészülést, hogy a többiekkel szemben ti meg tudjátok takarítani az erre fordított idő 80-85%-át! Gyűjtőszenvedélyemnek és kreativitásomnak köszönhetően már több mint 350 fajta esemény és játéklehetőség közül választhattok! Jelenleg ez Magyarországon egyedülálló, és garanciát jelent arra, hogy abszolút egyedi legyen a Nagy Napotok!

Ha már nektek is van elképzelésetek az esküvőtökről és az est további részéről, akkor ezek az elemek fogják képezni az eseménylistátok gerincét, az általam ajánlott többi lehetőség csak ötlet a lagzi színesítésére! Mindegy, hogy a hagyományos vagy a modern dolgokat szeretitek, úgy alakítjuk az eseményeket, ahogy azt Ti elképzeltétek! Lehetőségeimhez mérten ígérem, csak olyan dolgok fognak történni az esküvőtökön, amiket megbeszélünk, minimalizálva a mások által tervezett meglepetéseket is!

Először majd szeretnélek vendégül látni titeket egy kötetlen, de annál tartalmasabb beszélgetésre, hogy megismerjük egymást és gondolatokat cseréljünk! Ha megtörtént az egymásra hangolódás, bele is vághatunk a forgatókönyv elkészítésébe, ami kb. 3-4 órát vesz igénybe. A találkozóra hozzatok magatokkal terveket, vágyakat, álmokat, hogy azokat beilleszthessük az eseménylistátokba! Amit ígérhetek, az egy humorral fűszerezett beszélgetés és egy tökéletesen összeállított esküvői forgatókönyv!

Kínálatomban vannak egyszerűbb és igényesebb, így olcsóbb és drágább árfekvésű események, játékok egyaránt. A korábbi esküvők fotóin láthatjátok, hogy a kellékek (parókák, kalapok, jelmezek, kiegészítők, stb.), amiket viszek magammal, mennyire feldobják a násznép hangulatát. Mindig törekszem a vendégek aktív bevonására, ezzel is emlékezetessé téve az estét.

Legyen szép napod!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Ceremóniamester esküvőkhöz, jeles eseményekhez. Várallyai Ottó vőfély, műsorvezető és hangulat-felelős több évtizedes tapasztalattal és egyedülálló játék-, valamint programválasztékkal segít abban, hogy a nagy nap tökéletes és kiváló hangulatú lehessen

Fontos

Bár a kupon előleges, de ha szeretnéd ajándékba adni, hogy az ajándékozottnak már ne kelljen fizetnie a szolgáltatónál, akkor vásárlás előtt írj nekünk egy emailt! Mi kiállítunk egy utalványt az ajándékozott nevére, amit kinyomtatva vagy elektronikusan is át tudsz adni. Ilyen esetben a kupon teljes árát nekünk fizeted, így a megajándékozottnak már semmi tennivalója nem lesz!

Beváltható: 2017.05.23.-ig
Foglalt időpontok: 2017.04.22., 05.20., 05.27., 06.17., 06.23., 06.24., 07.01., 07.14., 07.15., 07.29., 08.03., 08.05., 08.12., 08.18., 08.19., 08.26., 09.23 • A kedvezmény igénybevételéhez a FOGLALÁS gombra kattintva válaszd ki a neked megfelelő szabad időpontot • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére