Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Az én házam, az én váram: Ne engedd be a hideget! DUPLEX szigetelőszalag most 850 Ft-ért!

DUPLEX szigetelőszalag
Duplo-Duplex Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

850 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.630 Ft 48% 780 Ft
Duplo-Duplex Kft.
1203. Budapest Rákóczi u. 43
duploduplex@t-online.hu
06 20 533 9164
283 2408
www.duploablak.hu

Akció Leírása

Általános termékleírás

A Duplex szalag  német alapanyagból készült,UV álló PVC csík,mely ajtó és ablakrés szigetelésre való. A DUPLEX szalag óriási előnye a piacon vezető szerepet betöltő különböző ilyen célra tervezett gumikkal és szivacsokkal szemben, hogy nem vetemíti tovább a nyílászárót, mert a rugalmas V profilnak köszönhetően 0,3mm-10mm-ig tömít egy nyílászárón belül.

Az ajtó/ablak görbeségének kisebb illetve nagyobb mértéke állítja be a kívánt szigetelési méretét a szalagnak.
A rendszer további része az úgynevezett LETEXcsík , ami az ajtók aljára való. Ez egy műbársony anyag, melynek előnye,hogy nyitásnál/csukódásnál az útjában lévő akadályok(szőnyeg,padló egyenetlenség) nem gátolják a működését,mert egyszerűen átsimul rajtuk.

Szigetelési tulajdonsága:

Nyílászárótól és fűtési szokásoktól függően 15-20% energia megtakarítás. A port, szmogot kizárja, szemmel láthatóan megszűnik az eddig felgyülemlett kosz a párkányon. Ahol a hideg és a por bejön, ott a zaj is, ezért értelemszerűen zajcsökkenést is elérünk.

Milyen ajtóra/ablakra való!

Duplex szalag 2 féle színben (fehér-barna) és 2 féle méretben kapható: 19 mm széles és a 32mm széles. A 19mm-es felhasználási területe: gerébtokos ablakhoz(hagyományos-kétrétegű), teschauer ablakhoz az összecsavarozott szárnyak közé(egyesített szárnyú ablak,főleg házgyári lakásokban  fordul elő), kisebb falcokhoz (ablakrés), kevésbé vetemedett ablakokhoz ajánlott. Alkalmazható műanyagablakhoz is. A 32mm-es felhasználási területe: Bejárati, vagy erkélyajtóhoz, nagyobb ablakrésekhez (pl: thermo ablak),erősen vetemedett nyílászárókhoz,teschauer ablakhoz az ablakrésbe.

Letex Csík: 2 féle színben (bézs,barna)kapható. Minden típusú ajtó aljára, ahol jön a hideg: bejárati ajtó, spejz ajtó, fűtetlen helységek bármilyen ajtaja. Rakható a külső, a belső, vagy akár mindkét oldalra is.

Duplo-Duplex Kft. bemutatkozó

Cégünk a Duplo-Duplex Kft. a Duplo rendszerű szigetelés Magyarországi forgalmazója. Termékünk, a Duplex szalag és Letex csík a nyílászárók filtráció elleni szigetelését oldja meg.
Nem csak terítjük a terméket,ha nem 1991-es alakulásunk óta kivitelezőként is használjuk,ezért a tapasztalataink és a visszajelzéseink is roppant kedvezőek. A Duplex szalag és a Letex csík is könnyen felszerelhető,akár házilag is. Megtérülése nagyon rövid,a komfortérzet azonnali.
Duplo-Duplex Kft.
1203. Budapest Rákóczi u. 43
duploduplex@t-online.hu
06 20 533 9164
283 2408

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

német alapanyagból készült. PVC csík, mely ajtó és ablakrés szigetelésre való. 0,3mm-10mm-ig tömít egy nyílászárón belül. fűtési szokásoktól függően 15-20% energia megtakarítás. a port, szmogot kizárja, megszűnik az eddig felgyülemlett kosz a párkányon. zajcsökkenés. 2 féle színben (fehér-barna). 2 féle méretben kapható: 19 mm széles és a 32 mm széles

Fontos

A kupon beváltható: 2013.01.11 - 2013.04.11 • Személyes átvétel hetente egyszer szerdán 8-17 óráig, vagy más időpontban történő átvétel esetén telefonos egyeztetés után a megbeszélt időpontban is történhet!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére