Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Arcfiatalító-feltöltő program 70% -os kedvezménnyel most 18.000 Ft helyett csak 5.490 Ft!

Komplex arcfiatalítás a Chandra Központban
Chandra Központ
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

5.490 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
18.000 Ft 70% 12.510 Ft
Chandra Központ
1162 Budapest, Rozsos u. 42.
info@chandra.hu, chandrakozpont@gmail.com
06 (20) 975-9507
www.holdmasszazs.hu

Akció Leírása

1 alkalommal  3 féle kezelés:
 • 1 kezelés Mezoforte rádiófrekvenciás -  arckezelés
 • + 1 kezelés HIGH-CARE anyagcsere-javító oxigén-ionterápia
 • + 1 kezelés nyirokfokozó, feszesítő arc és dekoltázsmasszázs

ELSŐ KEZELÉS: RÁDIÓFREKVENCIÁS BŐRFESZESÍTŐ, BŐRSZÉPÍTŐ ARCKEZELÉS

Arc, nyak, dekoltázs területekre
A kezelések során a kollagén rostok felgyűrűződnek és a bőr látványosan feszesebbé válik. Természetes RF arcfiatalítás mellékhatások nélkül: ráncok kialakulásának megelőzése; a már kialakult ráncok, hegek, bőrhibák feltöltése (természetes kollagén, elasztin újra termelődés elősegítése), így a bőr tónusa fokozódik, a bőr felszíni ráncok kisimulnak. Fájdalom mentes kezelés és tartós eredmény 20-30 perc alatt.

Az életkor előrehaladtával a kollagént, elasztint és más proteineket termelő fibroblast sejtek aktivitása fokozatosan csökken. Ennek hatására a bőr egyre inkább elveszíti feszességét és rugalmasságát, a finom vonalak ráncokká mélyülnek és a bőr lazává, megereszkedetté válik.

A folyamatot szerencsére megállíthatjuk, sőt vissza is fordíthatjuk. Fejlett rádiófrekvenciás technológiával az energia egyenletes területen melegíti az irhát és a bőralját, miközben a bőrfelület hőmérséklete alig nő, melynek hatására a kollagén rostok spontán összehúzódnak, mely azonnali bőrfeszesítő hatást eredményez. Hosszabb távon a kollagénrostok törései mentén a sejtek (fibroblastok) aktivizálódnak, elindul kollagén és elasztin újratermelődés. Az arc fokozatosan visszanyeri rugalmasságát, a ráncok mélysége csökken, új, csodálatosan fiatalos ragyogást adva az arcnak.

Az általunk használt újgenerációs hatfejes RF (rádiófrekvenciás) gép nagyon hatékony eszköz. A   HEXAPOLÁRIS  (hatfejes) rádiófrekvenciás technológia jelenleg a legfejlettebb és legeredményesebb rendszer, a kollagén és elasztin termelés serkentésével rendkívül látványos test és - arcfiatalító kezeléseket tesz lehetővé.

Működési elve:

A rádiófrekvenciás hullámok segítségével szelektív hőhatást lehet gyakorolni az emberi szövetekre. A RF-hullámok frekvenciájának és energia paramétereinek megfelelő beállításával elérhetjük, hogy miközben a bőrfelszín 40-42 °C hőmérséklet marad, a mélyebben fekvő rétegekben a hőmérséklet kb. 60°C-ra emelkedik. A sejtekből a hő hatására kiszabaduló zsírmennyiség a nyirokrendszeren és a vénás rendszeren keresztül távozik a szövetekből, majd a szervezet kiválasztó rendszerei által végleg kiürül a szervezetből.

A Hexapoláris (hatpólusú) RF technológia kezelési technikája a manuális masszázshoz hasonló: a kezelőfej mozdulatai a keringési rendszerre és nyirokkeringésre stimulációs hatással vannak, ezáltal a felszabadult zsírsavak kezelési területről való eltávolítását nagymértékben elősegítik.

A csúcstechnológiának köszönhetően a kezelés teljesen biztonságos, az összes bőrszín és bőrtípus esetén alkalmazható. Ráadásul maga a kezelés egyedülállóan komfortos, kimondottan kellemes hatású.

Rádiófrekvencia ellenjavallatok:
 • fém implantátum a kezelendő területen
 • immungyengeség
 • immunrendszert gyengítő orvosság szedése
 • bőrbetegség a kezelendő területen
 • daganat
 • terhesség
 • rozacea
MÁSODIK KEZELÉS:

A további kezelést nyirokfokozó, feszesítő arc és dekoltázsmasszázzsal egészítjük ki alkalmanként, hogy a hatás még eredményesebb legyen.

Testet és lelket harmonizáló technika, mely kitisztítja a gondolatokat, lecsendesíti az elmét és energetizálja a szervezetet. Lágy, lassú és dinamikus hullámzás egymást követve ringatja a testet mély relaxált állapotba. Ebben a lecsendesedet állapotunkban, ahol a külvilág ingerei nem zavarnak és befolyásolnak minket, akár tisztábban ráláthatunk a problémáinkra. Erőt meríthetünk a feladataink megoldásához.

A különböző akupunktúrás pontok stimulálásával elindíthatjuk a szervezet öngyógyító folyamatait is.

A kezelést természetes olajokkal végezzük.

Mai rohanó világunkban jó néha betérni a nyugalom szigetére, ahol érted vannak…és Te magadért…

HARMADIK KEZELÉS: HIGH-CARE VILÁGÚJDONSÁGA! FESZESÍTS, MÉREGTELENÍTS AZ OXIGÉN EREJÉVEL! + MAGAS ÁSVÁNYISÓ HATÓANYAG TARTALMÚ ÁPOLÁS

Különösen hatékony kezelés a téli megfázások idején!

Bőrfiatalítás, lúgosítás, energetizálás egy kezelés alatt…

 • feszesebb bőr
 • arc és dekoltázs fiatalítás
 • energetizálás
 • jó közérzet
 • szem körüli sötét karikák javulása
 • méregtelenítés
 • 30 perc / alkalmanként
Az oxigénion belélegezve az egész szervezetre fejti ki anti-aging és sav-bázis normalizáló hatását...
A negatív ionok révén nem csak arcod feszesedik és fiatalodik, de közérzeted és anyagcsere folyamataid is javulnak.

A bőrbe hatoló negatív, ionizált energia nem csak a bőrre és a kötőszövetekre van feszesítő hatással, de az egész szervezetet regenerálja, beleértve a belső szerveket is, így csodálatosan feltölt energiával. Ez a kezelés tehát nem csak arcbőrödre lesz fiatalító hatással, de a közérzeted is frissebb, fiatalosabb lesz tőle, kipihenté válsz, akár fél óra alatt!

1 ALKALOMMAL 5  LÉPÉSES KEZELÉS MENETE:

 1. BŐR LETISZTÍTÁSA
 2. RÁDIÓFREKVENCIÁS ARC-DEKOLTÁZS KEZELÉS
 3. ARC-NYAK-DEKOLTÁZS MASSZÁZS
 4. OXIGÉNIONTERÁPIA
 5. UTÓÁPOLÁS - BŐRTÍPUSNAK MEGFELELŐ MINŐSÉGI KRÉMMEL
IDŐTARTAM: ÖSSZESEN 70-80 PERC

LEMONDÁST a megbeszélt időpont előtt LEGKÉSŐBB 24 órával jelezni szükséges e-mailben vagy telefonon SMS-ben (a lényeg, hogy írásban). Amennyiben nem jelez, azt az alkalmat sajnos elveszíti. Kérjük, erre legyen figyelemmel - saját érdekében is - mert ha Ön nem jön el, akkor az a munkafolyamatból kiesést jelent, amit más vendég örömmel betöltene.

Megértését és megrendelését köszönjük,
Várjuk szeretettel!
Ragyogjon a fiatal-feltöltött bőre!

Chandra Központ bemutatkozó

Változz a Holddal és tested, lelked egymásra talál…
Központunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy aki hozzánk betér, testileg és szellemileg is feltöltődjön, és a hétköznapok terheit a test és lélek együttes, vagy külön-külön történő kezelésével enyhítse.
• Masszázs
• Alakformálás
• Arckezelés
• Egészségmegőrzés
• Páros wellness
• Tanfolyamok
• Jóga
Chandra Központ
1162 Budapest, Rozsos u. 42.
info@chandra.hu, chandrakozpont@gmail.com
06 (20) 975-9507
Nyitvatartás: Telefonos bejelentkezés szükséges H-P: 9- 20 Szo: 10-14 (igény szerint) Parkolás ingyenes

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

természetes arcfiatalítás mellékhatások nélkül. ráncok kialakulásának megelőzése. bőr felszíni ráncok kisimulnak. a bőr tónusa fokozódik. fájdalom mentes kezelés. tartós eredmény. feszesebb bőr. arc és dekoltázs fiatalítás. energetizálás. jó közérzet. szem körüli sötét karikák javulása. méregtelenítés

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.19 - 2013.02.28 • A szolgáltatás igénybételéhez előzetes időpont egyeztetése szükséges!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére