Az akció lejárt! Iratkozz fel hírlevelünkre, és ezentúl nem maradsz le egyetlen kuponról sem!

Áldozz pár percet és 250 Ft-ot magadra! Online táncoktatás a yourdance.hu-tól minden korosztály számára. Első Online Tánciskola Magyarországon! Ismerd meg most!

Trendi online tánciskola
Berta Tamás egyéni vállalkozó
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

250 Ft

Elfogyott!

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
1.016 Ft 75% 766 Ft
Berta Tamás egyéni vállalkozó
yourdance1@gmail.com
www.yourdance.hu

Akció Leírása

A Your Dance Online Tánciskola szolgáltatása kreditrendszerben működik.

Az akciós csomag 2 db kreditet foglal magában, ami elegendő egy általad választott bármely táncstílus kezdő és haladó szintű táncoktató videó megtekintéséhez, elsajátításához.

Itt, Te irányítasz!

Szerezd meg a krediteket, hogy most vagy akár később kéznél legyenek.

Your Dance Az első Online tánciskola Magyarországon!

"élmények iskolája az otthonodban, élmények az életedben"

Hozzánk bármikor visszajöhetsz gyakorolni és új táncokat tanulni, mert a kreditekkel kiváltott videóid bejelentkezés után mindig elérhetőek lesznek számodra. Mi egy olyan tánciskola vagyunk, ahol a Te online tánctanárod segítségével könnyen, gyorsan elsajátíthatod a trendi tánckoreográfiákat. Stílusainkat tekintve megtalálod, mind a Disco táncot, Mai slágereket, Salsa táncot, Hip-hop-ot, és a 80-90 évek slágereit is.

Erezd jól magad, ez a legfontosabb!

Vásárold meg a kuponodat, majd regisztrálj a wvw.yourdance.hu -n, majd ez után arról az email címről, amivel regisztráltál nálunk, küld el a kuponodat az yourdance1@gmail.hu-ra. Ezt követően, mi 24 órán belül feltöltünk 2db kredittel.

Ilyen egyszerű és már kezdheted is a tánctanulást ott, ahol neked a legkényelmesebb.
Pl.: a nappaliban,szobádban,konyhában,garázsban,utcán stb...Határt csak az szabhat mennyire vagy mobilis. Használd táblagépedet,laptopodat,telefonodat stb...

Berta Tamás egyéni vállalkozó bemutatkozó

Miután regisztráltál teljes értékű koreográfiákat bemutató táncoktató videónk segítségével azonnal elkezdheted a tánctanulást a Your Dance Online tánciskolában. Sikerekben lesz részed, miután az itt megtanult trendi táncokat bemutatod a kedvenc táncos szórakozóhelyeden.

Hozzánk bármikor visszajöhetsz, gyakorolni, és új táncokat tanulni. Mi egy olyan tánciskola vagyunk, ahol online tánctanárod segítségével könnyen, gyorsan elsajátíthatod a trendi tánckoreográfiákat. Stílusainkat tekintve megtalálhatod, mind a Disco táncot, Mai slágereket, Salsa táncot, Hip-hop-ot, és a 80-90 évek slágereit is.

Mutasd meg mindenkinek, hogy te már tudod!
Berta Tamás egyéni vállalkozó
yourdance1@gmail.com
KUPON-beváltás: e-mail-en történik a: yourdance1@gmail.com A levelekre igyekszünk 24-h belűl reagálni, türelmeteket előre is köszönjük!

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

egyszerű tánctanulás. kreditrendszer. trendi. első online tánciskola Magyarországon

Fontos

A kupon beváltható: 2012.12.28 - 2013.01.28 • Vásárold meg a kuponodat, majd regisztrálj a wvw.yourdance.hu -n, majd ez után arról az email címről, amivel regisztráltál nálunk, küld el a kuponodat az yourdance1@gmail.hu-ra. Ezt követően, mi 24 órán belül feltöltünk 2db kredittel • Egy ember több kupont is vásárolhat! • Nem vonható össze más kedvezményekkel!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:00-17:00
Szombat: zárva
Vasárnap: zárva
Oldal tetejére