5.500 Ft helyett 3.990 Ft: 3-féle választható regressziós, mély meditáció és magzatkori stresszoldó kezelés 90 percben, a Meridián Meditációs Ház jóvoltából

Meridián Meditációs Ház
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

3.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
5.500 Ft 27% 1.510 Ft
Meridián Meditációs Ház
1076 Budapest, Péterfy Sándor u. 40.
meridianhaz@gmail.com
+36 30 428 7 483
meridian4.webnode.hu/

Akció Leírása

Találd meg az igazi harmóniát!

A magzatkori stresszoldás technikával a legmélyebben elrejtett traumák, sejtszinten rögzült negatív információk oldhatók. Hatékony módszer az energetikai blokkok ellen, nagy segítséget nyújt önértékelési problémák, kisebb-nagyobb mértékű szorongások, félelem-érzés, önbizalomhiány esetén.

A Meridián Meditációs Házban elsőként a két talpél kezelése történik 10-10 percen át. Közben a környezet felidézi az anyaméh hangulatát, puha takaróba burkolózva, félhomályban, szívdobogást hallgatva, relaxált állapotban lehetsz. Ezután pedig az alábbi három meditáció egyikével folytatják a problémák oldását!

Női energiák harmonizálása

Ha a magzati lét során az egyik vagy mindkét szülő fiúnak várja a babát, és kislány születik, később előtérbe helyeződnek a viselkedésben a férfias jellegek, így nehéz természetesen megélni a nőiességet. Ez negatívan hathat az önbizalomra, párkapcsolatra, hivatásban való teljesítésre, baráti és társas kapcsolati viselkedésre, valamint később az anyai és a családban betöltött szerepekre is.

  • Hasznos lehet számodra, ha pl.: a kapcsolatodban nő létedre Te hordod a nadrágot; állandó bizonyítási vágyat érzel; a fiús külső és stílus jellemez; stb.

Regressziós magzatkori mély meditáció

Ha a várandósság elején a baba jövetele nem tervezett, közömbösek az érkezésével kapcsolatban, vagy esetleg meg is akarják szakítani a terhességet, az később komoly problémákat okoz a személyiség fejlődésében, és az önbizalmi, önértékelési kérdésekben. A létjogosultságunk kérdőjeleződik meg, ami miatt önmegtagadás, önsorsrontás, önbizalomhiány alakul ki, amely az élet számos területére vetül.

  • Hasznos lehet számodra, ha pl.: önbizalomhiány, szégyenérzet jellemez; nem tudod az érzelmeidet teljességükben megélni; zárkózottnak éreznek mások; stb.

Tudatalatti mély tisztítás a fogantatástól

A magzati élet során kapott pozitív és negatív impulzusok hatással vannak a személyiségfejlődésre. Az anyaméhben történt események (elveszített ikertestvér), az anya hangulata, fizikai állapota és alapvető érzelmei (félelem, bizonytalanság, kétségek), valamint a születés milyensége is befolyásolja az alap érzelmeinket.

  • Hasznos lehet számodra, ha pl.: magány gyötör; alapvető félelmeid vannak; azt érzed, hogy nem tudsz megvalósítani dolgokat; stb.

A csomag tartalma:

  • Magzatkori stresszoldó kezelés
  • 3 meditáció közül választhatsz egyet: női energiák harmonizálása (nőknek); regressziós magzatkori mély meditáció (nőknek, férfiaknak); vagy tudatalatti mély tisztítás a fogantatástól (nőknek, férfiaknak)

Legyen szép napod!

1076 Budapest, Péterfy Sándor u. 40.
meridianhaz@gmail.com
+36 30 428 7 483

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Regressziós, mély meditáció + magzatkori stresszoldó kezelés 90 percben, egy főnek, a Meridián Meditációs Ház jóvoltából. 3-féle meditáció közül választhatsz: női energiák harmonizálása; regressziós magzatkori mély meditáció; vagy tudatalatti mély tisztítás a fogantatástól

Fontos

Beváltható: 2016.06.15.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon vagy emailben: 06 (30) 428 7483, meridianhaz@gmail.com • A kinyomtatott Alkupont vidd magaddal a helyszínre! • Az Alkupon más kedvezménnyel nem vonható össze • Az Alkuponok korlátozott számban kaphatók; egy fő egy Alkupont vehet saját részre, egyet pedig ajándékba

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére