25.500 Ft helyett 4.990 Ft: Komplett férfi testkezeléscsomag sörhas ellen és választható mell- vagy karkezeléssel, most plusz egy ajándékkal a Luxury Body Care & Nails jóvoltából

Luxury Body Care & Nails_OLD
1 5
3.4 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
25.500 Ft 80% 20.510 Ft
Luxury Body Care & Nails_OLD
Budapest, VII. kerület, Thököly út 13.
Budapest, XIV. kerület, Telepes utca 10.
Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 5.
fogyasztokezeles.com/

Akció Leírása

Szabadulj meg örökre a kellemetlen sörhastól és a melleden vagy karodon felgyűlt zsírpárnáktól a Luxury Body Care & Nails szalonjaiban!

A 40-50 év körüli urak esetében sajnos fokozottan meglátszik a mozgásszegény életmód nyomán kialakuló sörhas, amely azon túl, hogy zavarhatja viselőjét, akár az egészségre is ártalmas lehet. Szabadulj meg tőle egy komplex kezeléssel a Luxury Body Care & Nails szalonjaiban, ráadásul most a haskezelés mellé választhatod mellkasod vagy karjaid kezelését is!

A sörhas eltüntetése kavitációval, zsírgyaluval, mikroáramos zsírtöréssel, nyirokmasszázzsal és izomstimulációval történik. Hasad mellett formálhatod mellkasodat is az ott lerakódott zsírpárnák eltüntetésével és az izmaid erősítésével, elősegítve ezzel a délcegebb megjelenést!

Opciók

  • 3 alkalmas komplett férfi testkezeléscsomag 25.500 Ft helyett 4.990 Ft
  • 5 alkalmas komplett férfi testkezeléscsomag 42.500 Ft helyett 6.900 Ft

Budapesten három helyszínen váltható be az Alkupon:

  • Budapest, VII. kerület, Thököly út 13. - A Thököly úton található szalon HÉTVÉGÉN is nyitva van, SZOMBATON és VASÁRNAP is be lehet jelentkezni!
  • Budapest, XIV. kerület, Telepes utca 10. - A Bosnyák téri szalonnál INGYENES a parkolás a szalon előtt, tehát könnyen megközelíthető és praktikus azoknak, akik autóval érkeznek!
  • Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 5. (Széll Kálmán téri szalon)

Legyen szép napod!

Budapest, VII. kerület, Thököly út 13.
Budapest, XIV. kerület, Telepes utca 10.
Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 5.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 vagy 5 alkalmas komplett férfi testkezeléscsomag sörhas ellen + választható a mell vagy a karok kezelése. Ha egyben, egy kifizetéssel veszel két darab kupont, akkor a helyszínen egy harmadik ugyanolyat ajándékba kapsz, melyet továbbajándékozhat, illetvesaját magad fel is haszánlhat. Kavitációval, zsírgyaluval, mikroáramos zsírtöréssel, nyirokmasszázzsal és izomstimulációval. A kezelést 3 budapesti helyszínen, a Bosnyák térnél, a Keleti pályaudvarnál és a Széll Kálmán térnél is igénybe veheted

Fontos

Beváltható: 2016.07.12.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 600 6079 • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal a kezelésre! • A Thököly úton található szalon HÉTVÉGÉN is nyitva van, SZOMBATON és VASÁRNAP is be lehet jelentkezni! • A Bosnyák téri szalonnál INGYENES a parkolás a szalon előtt, tehát könnyen megközelíthető és praktikus azoknak, akik autóval érkeznek! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére