9.990 Ft helyett 6.990 Ft: Emlékezetes és igazán szórakoztató gyermeknap Bécsben – látogassatok el a híres Schönbrunni kastélyhoz, Állatkerthez és a Madame Tussaud's Panoptikumhoz

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

6.990 Ft

Ajánlatkérés
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682
www.pannoniatravel.hu

Az ajánlat leírása

Lepd meg gyermeked egy különleges gyermeknapi programmal, amire garantáltan sokáig szívesen emlékszik majd vissza!

Fontos tudnivalók:

  • Jelentkezéskor a szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: az utazás pontos időpontja, a program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye
  • Ügyfél regisztrációs díj: 1.000 Ft / fő (az utazási irodában, új ügyfeleknek fizetendő)
  • Indulási időpontok: 06:45 Blaha Lujza tér (a Corvin Áruház parkolójában); 7:00 Batthyány tér (a vásárcsarnok előtti buszmegállónál) - találkozó mindkét helyszínen az indulási időpont előtt 15 perccel!
  • Vidéki felszállási lehetőségek: Budaörsi pihenő, M1/M7 autópálya, Agip benzinkút, 10 km; M1 autópálya, Tatai Remeteségi pihenő, Shell benzinkút, 64 km; M1 autópálya, Győr, Arrabona pihenő, 119 km; M1 autópálya, Mosoni pihenő, 162 km (a pontos időpontokról az irodában adnak tájékoztatást)
  • Érkezés haza: a késő esti órákban, 22:00 körül
  • Madame Tussaud's Panoptikum belépődíj csoportos látogatással: 17,5 € / fő
  • Állatkert belépődíj: felnőtt 18,5 € / fő, gyermek 9 € / fő, 6 éves korig ingyenes
  • Óriáskerék díja: felnőtt 10 € / fő, gyermek 4,5 €, 3 éves korig ingyenes
  • A belépődíjak az idegenvezetőnek, a buszon, illetve a helyszínen, egyénileg, euróban fizetendők (a díjak változhatnak)
  • Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás az utazási irodában kedvező áron köthető

Töltsetek el egy egész napot a virágszőnyegben pompázó Schönbrunni kastélynál, meglátogatva a világ első vadasparkját! Keressétek fel a Prátert, ahol a vidámparkot és Óriáskereket próbálhatjátok ki! Sőt, ha szeretnétek, ezeken túl tekintsétek meg a népszerű Madame Tussaud's Panoptikumot is!

A császárvárosba, Bécsbe érkezve először a neves vidámpark felé vesszük az irányt. Itt van lehetősége leszállnia annak, aki kíváncsi a Madame Tussaud’s Wien élethű viaszbábuira, és szeretné kipróbálni a város egyik jelképének számító Óriáskereket vagy a megannyi szórakoztató játékot. (Akik leszállnak, azoknak hozzávetőlegesen két óra elteltével van lehetőségük, hogy az utazási iroda autóbuszával átutazhassanak Schönbrunnba és a nap további részét ott töltsék.)

A csoport másik részével tovább utazunk a Habsburg család UNESCO világörökségi címmel kitüntetett nyári rezidenciája felé, amely ilyenkor talán a legszebb. A hatalmas park megannyi látnivalót rejt. Egy séta itt önmagában is nagy élmény, a különleges formájúra nyírt fasorok, díszkutak, sétányok, a barokk kor kerttervezésének sajátos kellékei és a barátságos mókusok hosszas andalgásra csábítanak. Érdemes felmenni a kis dombtetőn álló Gloriett kilátóhoz, ahonnan gyönyörű panoráma tárul elénk a belváros irányába.

A parkban található a híres bécsi állatkert, amely a világ első vadasparkja és máig különlegessé teszi a kifutók, épületek történelmi hangulata. Nagy büszkeségei az óriáspandák és érdemes betekinteni a sivatagházba is.

További nagyszerű látnivaló a Kocsi Múzeum, ahol a káprázatos koronázási hintók, a császárokat utolsó útjukra kísérő gyász-fogatok mellett a vadászatra, mindennapi kocsizásra használatos, díszes járműveket csodálhatjuk meg.

A kastély főépületéről se feledkezzünk meg! Izgalmas végigjárni a császári lakószobákat és díszes termeket, amelyek betekintést kínálnak a barokk és a 19. század ízlésvilágába, szokásaiba, kultúrtörténetébe.

Jó utat kívánunk!

1036 Budapest, Kolosy tér 2. I. emelet 11/A
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Gyermeknap Bécsben – utazás felső kategóriás autóbusszal, idegenvezetés és csoportkíséret egy főnek. Ellátogathatsz a Schönbrunni kastélyhoz és Állatkerthez, a Madame Tussaud's Panoptikumhoz és az Óriáskerékhez. Bécs térképet biztosítanak ingyenesen. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.05.26.-ig
Az utazás időpontja: 2017. május 27. (szombat) • Az Alkupon megvételét követő 48 órán belül előzetes bejelentkezés és szerződéskötés szükséges a kuponszám és titkos kód megadásával, telefonon (H-P 12.00-18.00), emailben vagy személyesen: 06 (30) 592 6107, info@pannoniatravel.hu, Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete), I. emelet 11./A • Ügyfél regisztrációs díj: 1.000 Ft / fő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére