9.990 Ft helyett 5.790 Ft: Tanulmányozd a szorgos hangyákat akár otthon, akár az irodában az íróasztalon! 

Alkupon Termék
1 5
4.8 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

5.790 Ft

Nincs raktáron

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.990 Ft 42% 4.200 Ft

Akció Leírása

A hangyafarm egy kemény zselével töltött akvárium, mely dzsungel környezetté lett alakítva és tökéletes megfigyelési pontot nyújt nekünk, hogy belássunk a hangyák mindennapjaiba, amit a föld alatt élnek, és mindeddig nem volt tökéletes rálátásunk. Meglátod, amint a hangyák bekerülnek, elkezdik a vájatokat fúrni és kialakítani maguk számára a tökéletes környezetet. Remek szórakozás és dísztárgy felnőttek részére és remek lehetőség a kisebbeknek, hogy megtanuljanak felelősségteljesen gondozni állatokat.

Ez a hangyafarm (latinul formicarium) egy speciális zselét tartalmaz, ami fedezi a hangya táplálék- és folyadékszükségletét, ráadásul olyan alagutakat fúrhatnak bele, ami soha, még antigravitációs környezetben sem omlik össze!

Tanulmányozd ezeket a szorgos élőlényeket akár otthon, akár az irodában az íróasztalon! Még fehér köpeny sem kell ahhoz, hogy megfigyelj számos olyan dolgot, ami eddig elkerülhette a figyelmed, vagy csak nem láttad a föld alatti hangyajáratokban!

A hangyafarmot nagyon könnyű fenntartani, mivel nem igényel semmilyen erőfeszítést. Mindössze annyit kell tenned, hogy beköltöztetsz egy tucat hangyát az akváriumban, és várd hogy, leülepedjen, és elkezdődik a szorgalmas és fáradságos munka. A hangyák nem igényelnek külön étket, a gélből táplálkoznak.

Tudnivalók:

  • Hangyák megfigyelésére alkalmas hangyafarm
  • Speciális géllel ellátva, melyből a hangyák táplálkoznak
  • A hangya átlagos élettartama körülbelül 6 hónap
  • Remek oktatóanyag gyerkőcöknek és felnőtteknek egyaránt
  • Méretei: 17cm x 3,5 cm x 13 cm
  •  A készlet hangyákat nem tartalmaz!
Alkupon Termék
segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Hangyafarm. Hangyák megfigyelésére alkalmas. Speciális géllel ellátva, melyből a hangyák táplálkoznak. A hangya átlagos élettartama körülbelül 6 hónap.Remek oktatóanyag gyerkőcöknek és felnőtteknek egyaránt. Méretei: 17cm x 3,5 cm x 13 cm. A készlet hangyákat nem tartalmaz! Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

A kiszállítás futárszolgálattal keresztül 2-8 munkanapon belül várható. A kiszállítási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz.

14 napos elállás indoklás nélkül. Alkupon garancia.

Fizetési módok: Visa, MasterCard, utánvét, banki átutalás, készpénz

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére