9.990 Ft helyett 4.990 Ft: Élj át egy páratlan vacsorát! Rejtélyes Vacsora, Szesztilalom című szerepjáték est háromfogásos vacsorával

Rejtélyek Háza Kft.
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

4.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.990 Ft 50% 5.000 Ft
Rejtélyek Háza Kft.
info@rejtelyekhaza.hu
budapest.rejtelyekhaza.hu/

Akció Leírása

Hétpróbás bűnözők a szesztilalom idején! Van elég bátorságod egy Rejtélyes Vacsorához?

Miután mindenki megérkezett, kezdetét veszi a játék és a vacsora, majd valaki holtan esik össze. Miért? Hogyan? Ki tette? Kérdések töltik meg a feszültségtől megfagyott levegőt, amelyekre a válaszokat nektek kell kinyomoznotok - illetve a valódi tettesnek elterelnie a gyanút szörnyű tettéről... Mellette mindenkinek megvannak saját titkai, küldetései. Ármány, titkok, leleplezések, nyomozás, krimi, vacsora egy időben!

A játék menete

Megkapjátok a mappákat, amelyek tartalmazzák az utasításokat, feladataidat, titkaidat, céljaidat és az általad eljátszandó karakterről minden tudnivalót. Kaptok kis időt, majd miután minden játékos bemutatkozott, bemutatta karakterét, a feladatok teljesítésével elkezdődik a Szerepjáték Est.

Több helyszín közül is választhattok. Foglalásnál válasszátok ki a legszimpatikusabbat:
- Coffee With Sugar - Budapest, Örs vezér tere 24.
- Grancaffe Italian Corner - Budapest, Dózsa György út 96.
- The Flat Bisztró - Debrecen, Balmazújvárosi út 1.
- Teátrum Étterem - Győr, Schweidel utca 7.
- Royal Mediterran**** - Siófok, Baross Gábor utca 27/B

Mi az a Rejtélyes Vacsora?
Rejtélyek Háza 2013 őszén kezdte meg a működését szabadulószobákkal és szabadtéri nyomozós játékokkal. Télre már új családtag született, a Rejtélyes Vacsora. Célunk, hogy egy komplex, egészestés programot tudjunk nyújtani vele: ki tudjatok mozdulni a négy fal közül, gazdagodjatok egy fantasztikus nyomozási élménnyel, megismerkedjetek jófej emberekkel és kipróbáljatok egy elegáns éttermet.

Rejtélyek Háza világ:
Közel két tucat különböző programmal és játéktörténettel várunk. Óhatatlan, hogy ennyi izgalmas cselekménynek a szálai egy idő után összefonódjanak. Krimi történeteinkben időről-időre össze fogsz futni ismerős nevekkel – egyszer barátként, egyszer talán ellenségként... Tudd meg, hogy hőseinknek még milyen kalandjai voltak!
Egy 
„világban” játszódó történeteink:
- Rejtélyek Városa, Esztergom – A 999/645-ös akta rejtélye
- Hotel Krimi – A bosszú
- Rejtélyek Városa, Budapest – Bűnös Város
- Rejtélyes Vacsora – Logikai Társasjáték - Gyilkosság Vacsorára
- Rejtélyes Vacsora – Szerepjáték Est - Szesztilalom

Budapest:
- E-m@il: budapest@rejtelyekhaza.hu
- Weboldal: https://budapest.rejtelyekhaza.hu
Debrecen:
- E-m@il: debrecen@rejtelyekhaza.hu
- Weboldal: https://debrecen.rejtelyekhaza.hu
Esztergom:
- E-m@il: esztergom@rejtelyekhaza.hu
- Weboldal: https://esztergom.rejtelyekhaza.hu
Győr:
- E-m@il: gyor@rejtelyekhaza.hu
- Weboldal: https://gyor.rejtelyekhaza.hu
Siófok:
- E-m@il: siofok@rejtelyekhaza.hu
- Weboldal: https://siofok.rejtelyekhaza.hu
Székesfehérvár:
- E-m@il: szekesfehervar@rejtelyekhaza.hu
- Weboldal: https://szekesfehervar.rejtelyekhaza.hu

Legyen szép napod!

info@rejtelyekhaza.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Rejtélyes Vacsora 1 főre – Szesztilalom Budapesten. Háromfogásos vacsorával. Az italfogyasztás önköltséges. Lemondás: mivel a létszámnak fontos szerepe van a programban, ezért lemondásra vagy időpont-módosításra legkésőbb az esemény előtt 3 nappal van lehetőség. A kuponokat kizárólag a Rejtélyek Háza által szervezett nyílt eseményeken lehet felhasználni! Privát időpont igénylésére nem alkalmas, teljes létszám esetén sem!. Gluténmentes, laktózérzékeny, vegetáriánus, paleo vacsora igények megoldhatók felár nélkül (az igényt foglaláskor, a megjegyzés rovatban kell feltüntetni)

Fontos

Beváltható: 2017.04.26.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes időpontfoglalás szükséges: http://budapest.rejtelyekhaza.hu/rejtelyes-vacsora • budapest@rejtelyekhaza.hu • 0670/336 63 96 • Több helyszín közül is választhattok. Foglalásnál válasszátok ki a legszimpatikusabbat: • - Coffee With Sugar - Budapest, Örs vezér tere 24 • - Grancaffe Italian Corner - Budapest, Dózsa György út 96 • - The Flat Bisztró - Debrecen, Balmazújvárosi út 1 • - Teátrum Étterem - Győr, Schweidel utca 7 • - Royal Mediterran**** - Siófok, Baross Gábor utca 27/B • Dress code minden játékos élménye érdekében: korhű öltözékben. (Ennek hiányában elegáns ’modern’) • Időtartam: 2-2,5 óra • Lemondás: mivel a létszámnak fontos szerepe van a programban, ezért lemondásra vagy időpont-módosításra legkésőbb az esemény előtt 3 nappal van lehetőség • A kuponokat kizárólag a Rejtélyek Háza által szervezett nyílt eseményeken lehet felhasználni! Privát időpont igénylésére nem alkalmas, teljes létszám esetén sem! • Gluténmentes, laktózérzékeny, vegetáriánus, paleo vacsora igények megoldhatók felár nélkül (az igényt foglaláskor, a megjegyzés rovatban kell feltüntetni) • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére