9.900 Ft helyett 4.690 Ft: Szabadulós játékok, szabadtéri kalandok, adrenalinbombák – 2 éven át érvényes kedvezménykártya az Élménykártya.hu oldaltól, ahol garantáltan izgalmakra lelsz

Élménykártya
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

4.690 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.900 Ft 53% 5.210 Ft
Élménykártya
kupon@elmenykartya.hu
www.elmenykartya.hu/

Akció Leírása

Az elkövetkező években is fantasztikus kalandok várnak Rád!

Amelyekre ezzel az Alkuponnal nevezhetsz be, hiszen 2 éven át kedvezményesen veheted igénybe az Élménykártya.hu oldalon szereplő szolgáltatásokat. A 2 évre szóló élménykártyát egyedi borítékban, ingyenesen szállítják ki Neked, így akár karácsonyi ajándéknak is kiváló választás! Lássuk azonban, milyen kalandok várnak Rád!

A klasszikus szabadulós, nyomozó játékok fantasztikus népszerűségnek örvendenek, ami nem csoda, hiszen ahány szoba, annyi rejtély és izgalom vár a játékosokra. Az Élménykártya.hu-n a PánIQ Szoba kínálatából válogathatsz kedvezményesen.

Természetesen szabadtéri élmények sokaságát is kipróbálhatod! Kezdve a roppant mulatságos buborékfocitól a sörbiciklin át egészen a balatoni ballonrepülésig.

Ha esetleg édes finomságokra vágynál, kedvezményesen fogyaszthatsz az Aréna Plázában lévő Häagen-Dazs Fagyizóban vagy épp Mr. Gofri sütödéjében.

Ezen kívül még számtalan élményt és kalandot találhatsz, kedvedre szimulátorozhatsz vagy benevezhetsz egy segwaytúrára is a Mátrában. Ne késlekedj hát tovább, szerezd be ezt a szuper kedvezménykártyát, s kalandra fel!

Legyen szép napod!

kupon@elmenykartya.hu

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 éven át érvényes kedvezménykártya az Élménykártya.hu oldaltól. Szabadulós játékok, szimulátorozás, tereptúrák és más izgalmak

Fontos

Beváltható: 2016.01.22.-ig
A beváltáshoz küldd el neved, címed, telefonszámod és az Alkuponodat a kupon@elmenykartya.hu címre • Beváltás után díjmentesen postázzák neked az Élménykártyát, egyedi borítékban, amely karácsonyi ajándéknak is kitűnő • Saját részre 1, ajándékba bármennyi Alkupon vásárolható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére