96.990 Ft helyett 46.990 Ft: Exkluzív, romantikus kikapcsolódás, hosszú felhasználhatósággal!  Irány a pompázatos császárváros, Bécs - 3 nap 2 főnek svédasztalos reggelivel a Tourotel Mariahilfben

Szállodavoucher
1 5
4.7 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

46.990 Ft

Ajánlatkérés
Szállodavoucher
Tourotel Mariahilf Mariahilfer Strasse 156 1150 Wien
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380
szallodavoucher.com/

Az ajánlat leírása

Élvezzétek a lenyűgöző osztrák főváros semmi máshoz nem fogható miliőjét!

A csomag tartalma 2 főnek:

  • 3 nap / 2 éj kétágyas szobában
  • 2 × svédasztalos reggeli
  • Ingyenes internet-elérési lehetőség

Fontos tudnivalók:

  • Check-in 14:00-tól, check-out 11:00-ig
  • Parkolás: 15 € / nap (helyszínen fizetendő)
  • Háziállat bevihető: 8 € / nap (helyszínen fizetendő)
  • Kedvezményes árak gyermekek részére: 6 éves kor alatt, pótágy nélkül ingyenes; 6-tól 12 éves korig pótágyon 25 € / gyermek / éj; 12 éves kor felett pótágyon 30 € / gyermek / éj (helyszínen fizetendő)

Bécs több évszázadon keresztül a Habsburg Birodalom központja volt, többek között ennek tudhatók be csodálatos nevezetességei, széles sugárútjai és pompás parkjai. A császárváros olyan világhírű művészeknek adott otthont, mint például Mozart, Beethoven vagy Brahms, akiknek életműveit a mai napig nagy becsben tartva őrzik a múzeumok és koncerttermek.

A városnézést mindenképpen az Óvárosban (Altstadt) érdemes kezdeni. A Ringen - amely a város egyik legforgalmasabb sugárútja - végighaladva tekintsük meg a világhírű Operaházat, majd továbbindulva a Mária Terézia térre egymással szemben találjuk a Szépművészeti és a Természettudományi Múzeumot. 180 fokos fordulatot téve és átkelve a zebrán a Hofburg nyugati bejárata előtt találjuk magunkat. Továbbhaladva a híres bécsi lovaskocsik jelenléte jelzi, egyre közeledünk a Spanyol Lovasiskola épületéhez. Ezután vegyük utunkat a Stephansdom felé, amely Ausztria leghíresebb gótikus épülete.

A gyermekek kedvence lehet a híres vidámpark, a Prater. Az óriáskerékről (Wiener Riesenrad) csodálatos kilátás nyílik az osztrák fővárosra. A Bécs külvárosában található Schönnbrunni palotát is mindenképp látogassuk meg, amelyhez hatalmas, szimmetrikus elrendezésű park tartozik, otthont adva többek között a világ első állatkertjének.

A Tourotel Mariahilf Bécs központjában, a Westbahnhof-tól (vasútállomástól) és a Mariahilferstrassétől egyaránt pár perces sétányira fekszik. Szobái kényelmesen és barátságosan berendezettek, kábel TV-vel, íróasztallal, széffel, saját fürdőszobával, hajszárítóval rendelkeznek.

Jó utat kívánunk!

Tourotel Mariahilf Mariahilfer Strasse 156 1150 Wien
info@szallodavoucher.com
+36 1 7807380

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

3 nap / 2 éj 2 főnek svédasztalos reggelivel a Tourotel Mariahilfben. Az osztrák főváros telis-tele van látnivalókkal, nevezetességekkel. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2017.05.14.-ig
Kizárt időszakok: ünnepek, kiemelt napok • Megvásárlását követően az Alkuponodat 2 héten belül voucherre kell váltani, az Alkuponod kódjainak megadásával, a regisztrációs linken: REGISZTRÁCIÓ • Ezt követően előzetes bejelentkezés szükséges a voucher számának megadásával, emailben: reception@tourotel.at • Az utalvány 2017.12.26-ig érvényes és szabadon átruházható • Több utalvány kombinálható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére