92.000 Ft helyett 24.990 Ft: 12 kezeléses szuper gyors alakformáló csomag a felgyülemlett zsírpárnák és narancsbőr ellen, választható területre az Amazonit Szalonban

Amazonit Szalon
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

24.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
92.000 Ft 73% 67.010 Ft
Amazonit Szalon
1042 Budapest, Munkásotthon utca 18.
06 70 588 21 07
www.amazonitszalon.hu

Akció Leírása

Csúcstechnológiával a makacs zsírpárnák ellen az Amazonit Szalonban

Ha szeretnél centikben mérhető, gyors eredményeket elérni, válaszd ajánlatunkat és az Amazonit Szalon kombinált kezeléscsomagját! Már első alkalommal 1-2 cm körméretcsökkenés érhető el, s mivel a csomag 4 alkalomból áll, a kezelések végére fantasztikus formába kerülhetsz.

A kezelt területen átmozgatják az izmokat, rádiófrekvenciával elfolyósítják a lerakódott zsírsejteket, majd levezetésképpen hullámmasszázs segítségével nyirokkeringésen keresztül kijuttatják azokat a szervezetből. S hogy pontosan milyen technológiával dolgoznak?

Ultratone Bio izomstimuláció

Az Ultratone berendezések a világon egyedülálló trófikus jelformákkal dolgoznak. Ezek a jelformák messze túlmutatnak a hagyományos izomstimulátorok technológiáján, mivel pontosan leképezik azokat a bio-elektromos jelrendszereket, amelyekkel a központi idegrendszer vezérli az emberi test alrendszereit és azok funkcióit. Az Ultratone az egyedüli rendszer a világon, amely a teljes szövetrendszert a felszíntől a mély izomalapokig átdolgozza. Megoldást jelent az alakformálásban, a zsír leépítésében, az izmok kidolgozásában, narancsbőrkezelésben, a test méregtelenítésében és a bőr feszesítésében.

Q Frequency 2in1

Forradalmi áttörés a kozmetológia területén. Egy készüléken belül két különböző rádiófrekvenciás eljárást alkalmaz, amelyek műtéti szintű eredményeket produkálnak a kezelt területeken fájdalom- és szövődménymentesen.

A Q Frequency által képviselt Rf technológiákkal kimagasló eredmények érhetők el a zsírszövetbontásban, karcsúsításban, a cellulit megszüntetésében, a szövetek feszesítésében. A Q Frequency titka az egyedi bio-kompatibilis energiaátadásnak köszönhető, amely a felhámon és az alhámon keresztül éri el a problémás sejteket, azonnali reakciót kiváltva, amely szemmel is jól látható és centikben mérhető.

Dr. Life Hullámmasszázs

A hullámmasszázs által felgyorsított keringés az intenzív anyagcsere, a nyirokrendszer és a vízháztartás egyensúlyának helyreállításával segít kidolgozni a szervezetből a bevitt extra kalóriát és méreganyagokat. A hullámmasszázzsal lehet fokozni a vér- és nyirokkeringést, ezáltal elszállíthatók a méreganyagok. A kezelés tornáztatja az izmokat, az erek falát, fokozza a vérkeringést, 50-szeresére felgyorsítja a nyirokkeringést. Nem egy tenyérnyi területen, hanem a teljes testen. Ez rendkívül előnyös élettani hatást gyakorol a sejtekre és a szövetekre, mert erőteljesen, globálisan fokozza a lerakódott salakanyagok eltávolítását.

A 4 alkalmas kezeléssorozat tartalma alkalmanként

  • 30 perc Ultratone Bio izomstimuláció
  • 40 perc Q Frequency rádiófrekvenciás kezelés
  • 30 perc Dr. Life hullámmasszázs

Ellenjavallatok:

Fertőző bőrbetegség, Akut gyulladás, Pajzsmirigy túlműködés, Fekély, Daganatos megbetegedések, Akut mélyvénás trombózis, Pacemaker, Kezeletlen szívbetegség, Megnövekedett vénák, Súlyos szívritmuszavar, Kezeletlen magas vérnyomás, Kezeletlen asthma

Ha a vásárlástól számított egy héten belül beváltod az Alkupont, ajándék csúcstechnológiás alakformáló kezelésben részesülsz.

Legyen szép napod!

1042 Budapest, Munkásotthon utca 18.
06 70 588 21 07

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

12 kezeléses szuper gyors alakformáló csomag az Amazonit Szalonban. A kezeléssorozat 4 alkalmat foglal magába. Alkalmanként 30 perc Ultratone Bio izomstimuláció, 40 perc Q Frequency rádiófrekvenciás kezelés és 30 perc Dr. Life hullámmasszázs

Fontos

Beváltható: 2016.03.03.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 588 2107 • A helyszínre vidd magaddal a kinyomtatott kuponodat! • Ha a vásárlástól számított egy héten belül beváltod az Alkupont, ajándék csúcstechnológiás alakformáló kezelésben részesülsz • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére