90.000 Ft helyett 8.990 Ft: Próbáld ki milyen egy igazi versenyló tulajdonosának lenni 1 hónapig a Kincsem Parkban

Kincsem Park
1 5
4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!

8.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
90.000 Ft 90% 81.010 Ft
Kincsem Park
1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
+ 36-70-427-7385
www.kincsempark.hu/

Akció Leírása

Próbáld ki 1 hónapig, milyen egy igazi versenyló tulajdonosának lenni a Kincsem Parkban!

Nagyon sok gyermeknek eszébe jut legalább egyszer, hogy szeretne egy saját lovat. Ha a Te kislányod / kisfiad is közéjük tartozik, vagy ha Te magad érzed úgy, hogy szeretnél egy saját lovat, akkor itt a lehetőség!

Most kockázatok nélkül ismerheted meg milyen egy ügető versenyló tulajdonosának lenni. A kupon megvásárlásával egy igazi versenyló jelképes tulajdonosává válhatsz egy hónapig és betekintést nyerhetsz a lóversenyzés rejtelmeibe. Egy nagyon kedves, barátságos lónak lehetsz a tulajdonosa. Gyerekek között nőtt fel, nyugodtan lehet simogatni a kisgyerekeknek is.

Ez idő alatt akár minden nap meglátogathatod, simogathatod, etetheted lovad a Kincsem Parkban, amely egy 84 hektáros óriási zöld területen fekszik az Örs Vezér tér mellett, könnyen megközelíthető helyen. Az autóval érkezőknek ingyenes parkolóhelyet biztosítunk.

Itt a város szívében úgy érezheted magad, mintha egy mesebeli kis faluba csöppentél volna, ahol új élményekkel gazdagodhatsz.

Nap mint nap figyelemmel kísérheted a lovak edzéseit, felkészülésüket a versenyekre. A Panoráma étteremből drukkolhatsz neki a verseny alatt családi, vagy baráti társasággal, jó hangulatban. Próbára teheted szerencsédet, megérzésedet, fogadással teheted még izgalmasabbá a versenyt.

Bár tulajdonjogod nem lesz az állat felett, de egy hónapon keresztül mégis élvezheted, átérezheted, milyen lótulajdonosnak lenni. Olyan leszel, mint egy kezdő nagyszülő, aki az unokával játszik és kirándul, de nem kell 24 órás felügyeletet vállalnia. Konzultálhatsz a ló idomárjával, mindenről kérdezheted, és azután jobban átlátod, megérted, mit miért tesz, hogy a lehető legjobb eredményt érje el a lovaddal.

Karácsonyi ajándéknak!

December 20-ig jelentkezőknek még karácsony előtt elkészítjük az egyedi névre szóló oklevelet az "örökbefogadott" lóról, ami ezáltal bekerülhet a karácsonyfa alá. Aki ajándékba szánja, annak a december 26-ai versenynapot javasoljuk, hogy meglátogassa a lovat egy éttermi programmal. Persze, aki nem tudja kivárni a karácsonyt, korábban is beváltható a kupon és megkezdhető az 1 hónapos időszak.

Ha most megveszed ezt az Alkupont, extra ajándékok is várnak Rád:

  • Szerencsehozó patkószög
  • Gyerekeknek egy póniló formájú lufi
  • Egy oklevelet a lovadról, amelyen szerepelnek a ló adatai és élettörténete, eredményei és a Te neved, mint tulajdonos.

A kupon tartalma:

  • Versenyló tulajdonos 1 hónapig 
  • Idén még két ünnepi versenynapon szurkolhatsz a lovaknak, január második felétől pedig rendszeresen szombaton láthatsz futamokat.
  • A kupon tartalmaz egy duplakocsis programot is, amikor a versenylovat az idomár befogja egy speciális kétszemélyes kocsiba és felülhetsz mellé egy tréning erejéig.
  • A szerencsés fogadók akár a kupon árának többszörösét is megnyerhetik egy versenynapon.

Jó szórakozást kívánunk!

1101 Budapest, Albertirsai út 2-4.
+ 36-70-427-7385

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Versenyló eredeti tartásdíja (90.000 Ft/hó): szállás, ellátás, munkadíj, patkolás. Versenyló tulajdonosi kiváltságok. Minden nap látogathatod, etetheted, simogathatod. Versenyló mögé felülhetsz tréningben kétszemélyes kocsiban. Idén még két ünnepi versenynapon szurkolhatsz a lovaknak, január második felétől pedig rendszeresen szombaton láthatsz futamokat

Fontos

Beváltható: 2016.01.30.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes egyeztetés szükséges telefonon: +36 30 421 1455 . A ló nem választható meg, egy konkrét versenylóról van szó • Amennyien megveszik a kupont, annyi jelképes tulajdonosa lesz. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére