9.000 Ft kedvezménnyel, most 29.900 Ft: Szlovénia kincsei, Bled és Bohinj kalandra csábítanak – 2 nap, utazás, szállás, félpanzió, wellness

Pannonia Program- és Utazási Iroda
1 5
4.4 Nagyszerű
A vásárlók értékelése alapján!
Akár már:

29.900 Ft

Ajánlatkérés
Pannonia Program- és Utazási Iroda
1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682
www.pannoniatravel.hu

Az ajánlat leírása

Élvezd a táj lenyűgöző szépségét és a természet változatosságát! Kirándulj Szlovéniában, Bledben és Bohinjban!

Szlovénia egy csipetnyi szépség mindenből! Régi városok, tengerpart, hegyek, tavak, mindez elbűvölően szép harmóniában és tőlünk alig néhány órányi utazásra. A Pannonia Program- és Utazási Iroda kétnapos útja igazi kikapcsolódás! Gyönyörű tájak, nagyszerű programok, szállás a Bledi-tónál, a parti úton, panorámás reggeli, valamint büfévacsora és kényeztető wellness várnak itt rád.

Az első nap délelőttje során Ptujska Gora-ban a szlovén gótikus építészet egyik legszebb alkotását, a híres Zarándoktemplomot felkeresve megtekintheted a Köpenyes Madonna oltárát. A dombról a környező tájra irányuló szép kilátást is megcsodálhatod.

Ezt követően, folytatva tovább az utat néhány óra múlva érkezel meg Bledbe, a tradicionális és világhírű klimatikus üdülőhelyre. Megismerkedhetsz a várossal, a szépséges tóval, majd felkeresheted pletnával (jellegzetes helyi evezős csónak) a tó közepén fekvő szigetet.

Ezután a Vintgar-kanyonhoz is ellátogathatsz, ahol kiépített járófelületen, pallókon, ösvényeken haladva fedezheted fel a magával ragadó szépségű kanyont.

A program végeztével a Bledi-tó közelében lévő szálláshelyen foglalhatod el a szobádat, egy jót vacsorázhatsz, ha pedig szeretnéd az estét meghosszabbítani, ellátogathatsz a neves Bledi kaszinóba, ami különleges élményt jelent akkor is, ha csak figyeled a játékosokat (a belépéshez elegáns öltözet szükséges).

Másnap a tengerszemre néző, panorámás teremben elfogyasztott reggeli után - ha kedved tartja -, jobban megismerheted a tavat és környezetét egy fakultatív és ingyenes tókerülő gyalogos séta keretében, ami közben áthaladsz a híres Tito villa parkján, ahol régi idők titkairól, vendégeiről lebben fel a fátyol (kb. 2,8 km).

Délelőtt Bohinjba vehet az utad, ahol a Savica forrás aljától kiépített lépcsőkön juthatsz el a páratlan látványt nyújtó, sziklafalból előtörő forráshoz és vízeséshez.

A túrát követően megtekintheted a Bohinji-tó partján álló Keresztelő Szent János templomot, majd szabadprogram keretében fedezheted fel Szlovénia legnagyobb, gleccserek formálta tavát.

A hazaút közben még felkeresheted a méltán híres és kihagyhatatlan „fánkos megállót” Trojane-ban.

A szállásról

A szálláshely a Bledi-tónál, a tóparti úton található, néhány percnyi sétára a tótól, így este és reggel is kiváló lehetőség nyílik a tengerszemben gyönyörködni, a parton sétát tenni. A reggeli és a vacsora is büfé jellegű, ezeket a szomszédos hotelépületben, egy panorámaétteremben fogyaszthatod el. Sőt, egy közeli hotel wellness-részlegét is igénybe veheted a reggeli után vagy mondjuk a séta helyett.

Az utazási irodáról

A Pannonia Program- és Utazási Iroda azzal a céllal jött létre, hogy az eleinktől ránk maradt szellemi-kulturális örökséget, és a világ szép tájait bemutassa a kirándulni, új ismereteket szerezni vágyóknak. Vallják, hogy az utazás a feltöltődés és tanulás egyik legizgalmasabb formája.

A részvételi díj tartalmazza: 

  • az autóbuszos utazást,
  • háromcsillagos szállodai elhelyezés
  • félpanziós ellátást
  • magyar nyelvű idegenvezetést és csoportkísérést 
  • a szervezés díját.

Kötelezően külön fizetendő:

  • 1,5% kötelező útlemondási biztosítás,
  • egyágyas felár 5.200 Ft.

Várható belépődíj (külön fizetendő): 

  • Vintgar-kanyon 4,-EUR
  • Pletna hajózás: 12,- EUR
  • Bohinj - Savica: 2,5 EUR
  • A belépődíjak időközben változhatnak.
  • Kedvezményes utasbiztosítás (Baleset-, betegség, poggyász) irodánkban köthető.

Vidéki felszállási helyek:

  • Fehérvári pihenő, M7 autópálya, Shell benzinkút, 60 km
  • Balatonlellei pihenőhely, M7 autópálya, Mol benzinkút, 138 km
  • Nagykanizsa, régi 7-es főút mellett, Mol benzinkút

1036 Budapest, Kolosy tér 2.
info@pannoniatravel.hu
+ 36 30 / 592-6107
+ 36 1 / 341-3682

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

2 nap / egy éj egy főnek a meseszép Szlovéniában, Bledben és Bohinjban. Autóbuszos utazás, háromcsillagos szállás a Bledi-tónál, panorámás reggeli és vacsora, magyar nyelvű idegenvezetés, wellness-használat. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.04.21.-ig
Az utazás időpontja: 2016. április 23-24. (Szo – V) • A foglalást követően kérjük, hogy telefonon, e-mailben, vagy személyesen adják meg a kuponkódjukat. Az utazás megkezdéséhez a kupon beváltására és az utazási szerződés megkötésére van szükség, amelynek a kupon vásárlását követő 48 órán belül kell megtörténnie. A szerződés megkötéséhez a következő adatokra van szükség: több megadott időpont és program esetén az utazás pontos időpontja és program megnevezése, a szerződő fél neve, állandó lakcíme, mobiltelefonszáma, utastársak neve, születési dátumok, felszállás helye. A kuponkódot elküldheti az info@pannoniatravel.hu e-mailcímre, vagy hívja a 30/592-6107 telefonszámunkat hétfőtől péntekig 12.00 és 18.00 óra között. Személyesen a Kolosy tér 2. (Kolosy piac épülete) I.emelet 11/A szám alatti irodánkban lehet beváltani a kuponokat a fenti nyitvatartási időben • 1,5% kötelező útlemondási biztosítás az utazási irodának külön fizetendő

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére