9.000 Ft helyett 2.390 Ft: Körömgomba kezelés az ókori Egyiptomból, gyógyulj a leghatásosabb, legtermészetesebb gyógymóddal kemikáliák és gyógyszerek nélkül 

Pille szalon
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

2.390 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
9.000 Ft 73% 6.610 Ft
Pille szalon
1119. Budapest Andor utca 23
06 (70) 771-2585
www.pillepedikur.hu/

Akció Leírása

Unod a körömgomba okozta kényelmetlenségeket és irritációt?

Most egy ősi gyógymódot ajánlunk neked! Nagyon gondold át hogy szeded-e az ártalmas méreg erős gyógyszereket, melyek anyagilag is kimerítenek. Minden ilyen gyógyszer, nagy fokban károsítja a májadat, vesédet, és a véredet.

A körömgomba egy széles körben elterjedt népbetegség, Magyarországon már minden 3-4. ember küszködik vele. A gomba mikroszkópikus méretű organizmus, mely nedves és meleg környezetet létesíti előnyben. Általában mikrosérüléseken keresztül kerül a köröm és a körömágy közötti résbe, ahonnan nagyon nehéz kiirtani, mert a köröm szinte védelmezi az alatta burjánzó gombákat.

Veszély zónák: zuhanyzók, strandok, fürdők, uszodák, nyilvánok WC-k, nedves, nyirkos, vizes helységek.

Tünetek: Elsárgul majd barnás, szürke és fekete is lehet a köröm, fehér foltokkal. Megvastagszik, le is válhat a teljes körömágy felületéről, vag yrétegekben lemezszerűen válnak le az egyes körömrészek. Az alatta lévő sárgás morzsaléknak jellegzetes savanykás, bűzös szaga van.

Hidd el, sose késő a gyógyulásra! Az önbizalmad is megnövekszik a teljes gyógyulással. Az ismert gyógyászati palettán most ez a leghatékonyabb módszer és termék, amelyet átadunk neked, és ellátunk a leghasznosab étrendi tanácsokkal, tippekkel, és trükkökkel.
Ez egy egyedülálló módszer és gyógyító kúra a körömgomba legyőzésére. 

Testre szabott szalon szolgáltatás, és az otthoni kezelés kényelme meggyógyítja és elpusztítja körömgomba baktériumok millióit, véglegesen. A szalon elindít a helyes úton, a Te dolgod, hogy otthonodban tudatosan haladj, és gyógyítsad önmagad!
Itt első helyen a vendég igényei állnak. Kikérik a betegséged hátterét, körülményeit, az előzetesen szedett és alkalmazott gyógyszereket. Átállítanak a helyes és méregtelenítő táplálkozási szokásokhoz.

A kezelés menete:
A gombát 3-5 hónap alatt kiöli a körmök legmélyéről, a körömágy mögül, az eljárás. Az ókori Egyiptomból ered ez a gyógyító terápia. A lábáztató kúrát, vagy az egyszerűbb, dunsztolásos kúrát - de mindkettőt is egyszerre - otthonodban végezheted amikor akarod, majd a körmöket be kell ecsetelni az általuk adott gombaölő gyógynövény olajjal, mely 6 gyógynövény kipréselt levét tartalmazza, teljes magyarázattal, leírással.

A kúrához, nem kell más, csak ami minden háztartásban megtalálható, és egy nevezetes gyógynövényből készülő termék, ami szintén minden háztartásban megtalálható. De a részletes magyarázatot és ennek leírását a szalonban átveheted. 

Legyen szép napod!
 

Pille szalon bemutatkozó

A cégem pedikűrrel és lábápolással foglalkozik. Fő profilunk:
A KÖRÖMGOMBA KEZELÉSE TERMÉSZETES GYÓGYNÖVÉNYEKKEL, GYÓGYSZERSZEDÉS HELYETT. Mivel módszerünk nagyon sikeres, többen visszajárnak a receptúráért, ami egy ókori Egyiptomi tematikán alapszik.
1119. Budapest Andor utca 23
06 (70) 771-2585
A kuponokat itt a szalonban helyben szoktam a számítógépemen regisztrálni. Persze minden vendégnek magával kell hoznia.

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Körömgomba kezelés az ókori Egyiptomból, a leghatásosabb, legtermészetesebb gyógymóddal kemikáliák és gyógyszerek nélkül

Fontos

Beváltható: 2016.01.15.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 70 711 2585 . Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére