Összetevők: paradicsompor, só, tápiókaliszt, édesítőszer: eritritol, paprika, zeller, fokhagyma, hagyma, petrezselyem, bazsalikom, oregano, snidling, rozmaring, szegfűbors.
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Bolognai recept:
- Hozzávalók (4-5 adaghoz):
- 800 g darált hús (vegánoknak: pl. padlizsán)
- 1 ek. olaj
- 80 g Szafi Fitt bolognai alap
- 4 dl víz
- Elkészítés:
- A darált húst a forró olajon megpirítjuk.
- Közben a bolognai port kikeverjük a 4 dl. vízzel.
- Végül a húsra öntjük a vízben elkevert alapport, és folyamatos kevergetés mellett közepes lángon újra forrástól számított 2 percig főzzük. Diéta szerinti főtt tésztával tálaljuk.
Tipp: Vegetáriánusok, vegánok a húst helyettesíthetik pl. darált padlizsánnal!
Tápanyagtartalom:
- Fehérje: 7,23 gramm
- Szénhidrát: 52,9 gramm
- Zsír: 1.04 gramm
- 228 kalória
Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.
Kérdezz az akcióról