86.000 Ft helyett 39.990 Ft: MaxiSlim 6 alkalmas zsírgyilkos kezeléscsomag alkalmanként 7 kezeléssel, nyirokmasszázzsal, kavitációval vagy rádiófrekvenciával és más hatékony gépekkel

Orea Alakformáló Stúdió
1 5
5 Kiváló
A vásárlók értékelése alapján!

39.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
86.000 Ft 54% 46.010 Ft
Orea Alakformáló Stúdió
1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 154
06-20-368-0770
oreastudio.hu/

Akció Leírása

Szánj három hetet és alkalmanként 100 percet álomalakod elérésére!

Ha szeretnél újra beleférni korábbi kedvenc ruháidba, válaszd az Orea Alakformáló Stúdió zsírpusztító kezeléscsomagját. Már bizonyított, hatékony gépekkel és technológiákkal veszik fel a harcot a felesleges kilók ellen, hogy újra bombaformában érezhesd Magad! Hogy megkönnyítsük a döntést, lássuk, pontosan milyen kezelésekre számíthatsz, ha benevezel erre a fantasztikus kúrára!

Presszoterápiás kezelés

A hullámmasszázsgép ultrahanghullámos vibrációval, infravörös hőkezeléssel, levegőkompressziós nyomásterápiával szétbontja és feloldja a zsírréteget és eltávolítja azt a testből. Klinikai kísérletek szerint egy kezelés után eredményessége 65%, 7 napos kezelési periódus esetén pedig 87%. A nem kívánt jelenségek visszatérési rátája rendszeres használat mellett 5%. Alkalmazható a has, csípő, lábak és karok karcsúsítására, alakformálásra, masszázsra és a nyirokkeringés serkentésére.

A gép hatását tovább fokozandó hatóanyagos testtekercselést is alkalmaznak. A kezelés során anyagcsere-fokozó és zsírégető, illetve cellulit elleni krémmel bekenve lefóliázva pihensz a presszoterápiás gépben. A kezelés fájdalommentes, pihentető és simább, feszesebb bőrt eredményez.

Kavitációs zsírbontás

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, amely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból nyomás esése következtében hirtelen gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció egy az ultrahanghullámok által kifejtett hatás, amely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra. A kavitációs zsírbontás a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken. A nyirokkeringést serkentő technikák segítik elvezetni a zsírsejt szétbomlása után keletkezett anyagokat. A kavitációs zsírbontás olyan intenzíven avatkozik be a test problémás területein (amelyek nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra), ami korábban a hagyományos kezelésekkel elképzelhetetlen volt.

Vákuummasszázs

Korántsem fájdalommentes, de hatásos módszer a vákuum. A zsírsejtekben a vákuum hatására feszültség keletkezik, a sejtek burka szétpattan, a zsír szétfolyik, s a nyirokkeringéssel távozik. Egy kezelés alkalmával vagy a has-csípő, vagy a fenék-comb terület kerül terítékre.

Rádiófrekvenciás kezelés

Viszonylag új eljárásnak számít a rádiófrekvenciás kezelés. A rádiófrekvencia hatására a poláris vízmolekula a negatív és pozitív pólus között kb. 40 milliószor mozdul el. A mozgás hőhatással jár, ami a kollagén és elasztikus rostokat fokozott osztódásra serkenti. A rádiófrekvencia hatása éppen ezért kettős, mert a hőhatás révén zsírmobilizálás, a kollagén és elasztikus rostok fokozott termelődése révén pedig bőrfeszesítés érhető el egyszerre. Így nem csak a zsírpárnák tűnnek el, de a kezelt felület feszes is lesz. A kezelés kellemes meleg masszázshoz hasonló, fájdalommentes.

A kezelés részei alkalmanként

  • kézi- és gépi nyirokmasszázs
  • kavitációs- vagy rádiófrekvenciás zsírbontás
  • vákuumkezelés
  • kézi cellulitmasszázs
  • hatóanyagos krémmel történő testtekercselés

Legyen szép napod!

1131 Budapest, Reitter Ferenc u. 154
06-20-368-0770
Nyitva tartás: Hétfő, Szerda, Péntek: 8-16h Kedd, Csütörtök: 8-20h Szombaton: megbeszélés szerint

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

MaxiSlim 6 alkalmas zsírgyilkos kezeléscsomag az Orea Alakformáló Stúdióban. Alkalmanként: kézi- és gépi nyirokmasszázs, kavitációs- vagy rádiófrekvenciás zsírbontás, vákuumkezelés, kézi cellulitmasszázs és hatóanyagos krémmel történő testtekercselés. Csak hölgyek részére!

Fontos

Beváltható: 2016.06.22.-ig
Az Alkupon megvásárlását követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (20) 368 0770 • Az ajánlatot csak hölgyek vásárolhatják meg! • A kinyomtatott kuponodat vidd magaddal az első alkalomra, hogy bérletre tudják váltani számodra! • Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére