84% kedvezménnyel, most csupán 15.890 Ft: Centiméterekben mérhető, látványos eredmény, és rugalmasabb, bársonyosabb bőr - 40 alakformáló kezelés egy csomagban, a belvárosban

Á Szépségszalon Kft.
? Még nincs értékelve
Vásárolj és értékeld Te elsőként!

15.890 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
99.990 Ft 84% 84.100 Ft
Á Szépségszalon Kft.
1138 Budapest, Katona József u. 8.
06 (70) 308 44 14
www.agi-szepsegszalon.hu/

Akció Leírása

Formáld alakod fájdalommentesen, gyorsan, látványosan, a hatékony és célzott zsírbontás legmodernebb eszközeinek megfelelő kombinációjával!

Eleged van a haszontalan diétákból, abból, hogy nem ehetsz annyit és amiből szeretnél, esetleg lusta, fáradt vagy ahhoz, hogy a nap végén még edzeni is lemenj? Amennyiben mégis megteszed, akkor pedig nem látod a hatását? Itt az ideje, hogy egy új módszert próbálj ki, amellyel garantáltan látványos eredményt érhetsz el!

Vákuummasszázs a narancsbőr ellen

A vákuummasszázs során javul a leromlott anyagcsere, így jó eredményt hozhat a helyi fogyasztásban. Aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket, aminek köszönhetően a bőr sokkal feszesebb és elasztikusabb lesz.

Kavitációs ultrahangos zsírbontás

Az ultrahangos zsírbontás alapjaiban különbözik az összes fogyasztó módszertől. Velük ellentétben tartós és célzott alakformálásra nyújt lehetőséget a legproblémásabb testrészeken, a hason, combokon, fenéken és felkaron.

Rádiófrekvencia az öregedés jeleinek kezelésére

A rádiófrekvenciás kezelés rendkívül eredményes módszer a bőr öregedésével és megereszkedésével járó esztétikai problémák kezelésére, különösen a has, fenék és a comb régiójában. A feszesítés és bőrmegújítás mellett kiválóan alkalmazható a helyi zsírpárnák méretének csökkentésére.

Bőrfeszesítő fényterápia

A fényterápia javítja a narancsbőrös szövetek állapotát, fogyasztja és formálja az alakot. Hatására a szervezet hőenergiát és zsírt ad le. Feszessé teszi a bőrt, karcsúsítja, szépíti a testfelületet és segíti a regenerációt.

Legyen szép napod!

1138 Budapest, Katona József u. 8.
06 (70) 308 44 14

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

10 alkalmas alakformáló kezeléssorozat a feszesebb popsiért, hasért és combokért, a belváros szívében, az Ági-szépségszalonban. A csomag tartalma: 10 × vákuummasszázs, 10 × kavitációs zsírbontás, 10 × rádiófrekvencia, 10 × fényterápia. Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2016.04.05.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges emailben: agi1szepsegszalon@gmail.com

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére