83% kedvezménnyel, csupán 1.990 Ft: Gyógyulás és bőrfiatalítás egyben - egy, 3 vagy 5 alkalmas fény- és oxigénterápia a Keleti pályaudvarnál

Luxury Body Care & Nails_OLD
1 5
3.4 Közepes
A vásárlók értékelése alapján!

1.990 Ft

Ajánlatkérés

Eredeti Ár Kedvezmény Megtakarítás
12.000 Ft 83% 10.010 Ft
Luxury Body Care & Nails_OLD
fogyasztokezeles.com/

Akció Leírása

Élvezd két fantasztikus kezelés együttes gyógyító erejét!

A szervezet megfelelő működéséhez életünk minden percében egy liter oxigénnek kell eljutnia a sejtekhez. Ideális esetben ezt a vér megfelelő oxigénellátása biztosítja, azonban a környezeti ártalmak, az egészségtelen életmód, valamint a korból adódó szívfunkciós és érrendszeri változások sajnos fokozatosan csökkentik a vér oxigénnyomását, ami a legkülönfélébb megbetegedések, tünetek (pl. krónikus fejfájás, depresszió, fáradékonyság, elalvási nehézségek, rossz emésztés, elhízás, allergiák, reumatikus fájdalmak, daganatok, stb.) okozója lehet.

A mindennemű kockázattól és mellékhatástól mentes oxigénterápiával, azaz a környezeti levegő 18-20%-os oxigéntartalmánál jóval magasabb, 30%-os oxigéntartalmú tiszta levegő belégzésével hatékonyan javíthatunk egészségi állapotunkon. Az oxigén katalizátorként segítheti elő a gyógyulási folyamatokat, a fájdalmak ritkábbá válnak vagy el is tűnhetnek, növekszik energiaszintünk, a testi és szellemi teljesítőképességünk, aktiválódik szívműködésünk. Sőt, mivel a rákos sejtek oxigénszegény környezetben szeretnek élni, így megakadályozhatjuk kialakulásukat vagy el is pusztíthatjuk őket (Dr. Otto Warburg; Dr. Charles Graham).

A LED-polarizált fényterápia hathatós segítség az arcfiatalításban, a ránctalanításban, a problémás bőr és a hegek kezelésében. Az év bármely időszakában alkalmazhatjuk.

A vörös fény áthatol a bőr mélyebb rétegeibe, stimulálja a szövetek, sejtek anyagcseréjét. Kismértékben hámlaszt, nagymértékben serkenti a kollagén termelődését. Javítja a bőr állagát, stabilizálja flexibilitását. Ránctalanít, segíti a pigmentfoltok halványítását, a hegek gyógyulását, eltünteti a bőrsérüléseket, elváltozásokat, fehérít és frissít.

A narancs fény képes stimulálni a vér- és nyirokkeringést, serkenti az anyagcserét, javítja a korból adódó bőrproblémákat. Általa nagyon szép eredmények érhetők el a rosacea kezelésében. Méregtelenít és tisztít.

A kék fény a legtöbb kórokozót elpusztítja, gátolja a gennykeltő, pattanások kialakulásáért felelős propion baktériumok szaporodását. Növeli a vitalitást és segít a krónikus gyulladásos betegségek leküzdésében.

Tudnivaló:

  • A két kezelés egyszerre fut, így összesen 20 percet vesznek igénybe alkalmanként

Opciók:

  • Opció 1. Egy alkalmas fény- és oxigénterápia: 12.000 Ft helyett 1.990 Ft
  • Opció 2. 3 alkalmas fény- és oxigénterápia: 36.000 Ft helyett 5.490 Ft
  • Opció 3. 5 alkalmas fény- és oxigénterápia: 60.000 Ft helyett 7.990 Ft

Ehhez az akcióhoz nem érkezett hozzászólás.

Dióhéjban

Egy, 3 vagy 5 alkalmas fény- és oxigénterápia a Keleti pályaudvarnál. 2 az egyben kezelés – gyógyító LED-polarizált fényterápia (alkalmanként 20 perc) és bőrszépítő oxigénterápia 99,9%-os oxigénnel (alkalmanként 20 perc). Bármennyi Alkupon vásárolható és ajándékozható

Fontos

Beváltható: 2015.12.02.-ig
Az Alkupon megvételét követően előzetes bejelentkezés szükséges telefonon: 06 (70) 600 6079 • A Thököly úton található szalon hétvégén is nyitva van, szombaton és vasárnap is be lehet jelentkezni!

Ügyfélszolgálat

segitseg@alkupon.hu
+36 1 490-0010
+36 20 283 9008
  Elérhető
Hétfő - Péntek: 09:30-15:00
Oldal tetejére